facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Volt nálam egy porszívóügynök és mégis Bosch porszívót vettem

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Felkeresett az otthonomba egy porszívóügynök és mivel kíváncsi típus lennék, gondoltam mit veszíthetek, ha megnézem, így beengedtem.

Egy kissé túlillatozó vékony fiatalember személyében megérkezett a csodaporszívó, mely megszabadít minden poratka, gomba, és baktériumtól. A fiatalember, ahogy ezt tanulta nagyon udvariasan megkért, hogy porszívózzam ki a szőnyegem és utána ő is megtette. Természetesen találtunk benne még koszt, így teljesen el kellett volna ájulnom, és azonnal vásárolni. Én azért többet szerettem volna látni, így szép lassan végighaladtunk a lakáson, és az ágy meg a kanapé is tiszta lett. Tényleg jó gép volt, és lenyűgözött volna, de amikor kiderült az ára, akkor teljesen hasra estem.

Szerencsére alkuképes dolog volt, mert a kezdeti 409.000 Ft-os gép a találkozó végére már csak 199.000 Ft-ba került. De még mindig voltak kérdéseim, és szerettem volna az energiacímkét megtekinteni, de ilyet nem tudott mutatni. Márpedig egy valamire való porszívó fel van szerelve energiacímkével, amely többek között azt is tartalmazza, hogy milyen hatékony padlón, vagy szőnyegen, és milyen energiaosztálya, nem utolsó sorban a por visszabocsátását is jelölni kell!!
 
Elbúcsúztunk, és én el kezdtem kutakodni a neten. Egy idő után megtaláltam a Bosch egy új porszívóját sokkal olcsóbban, mint a porszívóügynök porszívója, viszont energiacímkével, garanciával és ugyan olyan csodás hatékonysággal, de fele árban.


Addig is takarításmániás voltam, de azóta az egyik kedvencem a kanapé, franciaágy és szőnyeg porszívózása.
Most megosztom a titkot!


Ez a porszívó a BOSCH GL45 ProPerformPlus, mely minden kategóriába a legjobb! AAAA
- Takarításhatékonyság keménypadlón ,,A"
- Takarításhatékonyság szőnyegen ,,A"
- Energiahatékonysága ,,A"
- Por visszabocsátás ,,A"


Könnyű, fekete, és a porszívó feje átkapcsolható, mely a szöveteken csodát művel. Van hozzá külön keménypadló fej, mely nem karcol, és tökéletes tisztaságot biztosít. A műanyag részek strapabíróak és könnyedén gurul a padlón és a szőnyegen is. 10 méteres hatósugarával könnyedénegy nagy szobát ki tudok porszívózni.
Szívóerejét tudom szabályozni, így minden felületen megtalálom a tökéleteset.
Alacsony energiafogyasztás van, így bármikor előkapom, mert nem kell azon gondolkodnom mennyi lesz az áramszámla.


5 literes űrtartalmú a porzsák, ami óriási és a hatékonysága se csökken tele porzsák esetén. Szeretem, hogy ritkán kell cserélni, mert így alacsonyabbak a költségek.
A családban van allergiás, és ő is észrevette a változást, mert ez a porszívó kimondottan az allergiások miatt mosható HEPA higiéniai szűrővel van ellátva, így így a porvisszabocsátás az elérhető legjobb, tehát ,,A ,,porvisszabocsátási osztály.


Az én kislányom mindig felsírt ha porszívóztam, ezért fontos volt számomra, hogy csendes legyen. Olvastam, hogy több rétegű hangszigetelés és vibrációmentes motor design kialakítása van, és ez is beváltotta az ígéretét. Kislányom délutáni alvását már a porszívó sem zavarhatja meg.
Egyszóval nekem ez a választása a tökéletes. Próbálja ki Ön is, itt találja meg!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA