Városok egyre szennyezettebb levegője ellen Philips légtisztítóval

légtisztitó philips

Városok egyre szennyezettebb levegője ellen légtisztítóval

Philips légtisztítók az egészségért

A 21. században már a tiszta levegő is luxus lett, sok magyarországi nagyvárosban. Szomorú tény ez, de szerencsére van megoldás. Csökkentheti a tüneteit, vagy akár meg is előzheti a az allergiának, asztmának ha gondoskodik otthonában légtisztításról.

A szennyezett levegőt, tele van atkákkal, porral, allergénekkel. Sajnos az utóbbi egy évben a pandémia miatt még többet be vagyunk zárva lakásainkba, így fokozottan érdemes odafigyelni az otthonunk levegőjére.

Ismerje meg a Philips légtisztítóit

Bemutatok Önnek egy belépő szintű (kis- közepes szobákhoz)  és egy prémium (akár 79 négyzetméteres szobákhoz) légtisztítót is, így megtalálhatja az Ön elvárásainak és pénztárcájának megfelelő megoldást.

A Philips légtisztítók működése

A Philips légtisztítóit arra fejlesztették ki, hogy kiszűrje a levegő minőségét rontó részecskéket, és kellemetlen szagokat. Ezért a készülékház belsejében egy komplex szűrőrendszert helyeztek el.  A levegőt egy ventilátor segítségével ezen a szűrőrendszeren vezetik keresztül, így megtisztul és visszaengedi a szobába motorosan vezérelt lamellák segítségével.

philips légtisztítás szűrő

Az első védelmi vonal a Philips légszűrőknél az előszűrő, amelynek felfogja a port és a hajszálakat. Ez után következik az aktivált szénszűrő, amely a kellemetlen szagok és a káros gázok eltávolítását oldja meg. Végül a legutolsó komponens a HEPA szűrő, amely kiszűri az ultra finom részecskéket.

A Philips Series 800 AC0820/10 légtisztító kisebb helyiségekhez

légtisztító kisebb helyiségekhez

Akár egy 22 m2-es szoba levegőjét is megtudja tisztítani ez a hatékony levegőtisztító készülék. Kisméretű, könnyedén elhelyezheti az otthonában bárhol. 

A levegőben található allergének 99,5%-át eltávolítja.

A Philips levegőtisztító lelke a VitaShield intelligens tisztító rendszer (IPS), amely egy többfázisos aktív szűrőrendszernek köszönhetően a szűrőn áthaladó részecskék akár 99,95%-át felfogja, egészen 0,3 mikron méretig – amely a leggyakoribb levegőben terjedő allergének, részecskék, baktériumok és vírusok mérete. A szűrőn áthaladó levegőből eltávolítja az aeroszolokat, beleértve azokat is, amelyek légző rendszeri megbetegedést okozó vírusokat tartalmazhatnak.

Színes valós idejű levegőminőség-kijelzés

A Philips AreaSense folyamatosan figyelik otthona levegőjét, így mindig tudni fogja a szoba levegőminőségét. Egyértelművé válik, hogy mikor kell üzemeltetnie.

Automata, alvó és turbó fokozatokba állítható. Az alvó üzemmód csökkentett fényerővel van ellátva és csendes működésével, amely 35 dB, nem zavarja a pihenésben.

Nézze meg a Philips Series 800 AC0820/10 légtisztítót >>>

Prémium kategóriás Philips Series 2000i AC2889/10 Levegőtisztító

nagy teljesítményű légtisztító

Ideális nagyobb szobák tisztításához (akár 79 négyzetméterre is)

A Philips AC2889/10 Smart 2000i egy prémium kategóriás légtisztító berendezés, mely folyamatosan biztosítja a tiszta levegőt, akár az egész lakásban úgy, hogy a kellemetlen szagok mellett a kártékony gázokat és az allergéneket is magába gyűjti.

A teljesítmény tekintetében a Philips AC2889/10 Smart 2000i megbízható és magas minőségű tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékony és többrétegű, 3 különböző szűrőből áll, mely képes megkötni a levegőben terjedő részecskék 99,97 százalékát, méghozzá a legkisebb 0,3 mikron méretű részecskétek is. Ennek köszönhetően hatásos az allergének, penész, poratkák, kedvelésből tartott állatok szőrét, sőt a legtöbb baktérium és vírus ellen egyaránt.

légtsztító szűrő

Hatékonyságát alaposan megnöveli a Philips saját, csúcstechnológiás szenzorrendszere, és míg az aktív szénszűrő megkötik a szagokat és a szerves vegyületeket, a True HEPA szűrő segít a részecskék megtartásában.

Felismeri, mikor kell működnie

A Philips AreaSense megoldás mindeközben folyamatosan monitorozza a lakás levegőjét, és képes magától szabályozni a beállításait a mindig optimális hatékonyság érdekében.

Levegőminőség kijelző

A Philips légtisztító Ön mindig látni fogja, a levegőminőségét egy színgyűrű és egy számot tartalmazó kijelző segítségével. A numerikus kijelzőn 1-12-ig jelöli a levegő minőségét. (ahol 1 a jó és 12 a szennyezett. A színgyűrű további vizuális jelzést nyújt a kéktől (jó allergén és részecske szint) a pirosig (rossz allergén és részecske szint). 

 légtisztító prémium Philps

Philips Series 2000i AC2889/10 Levegőtisztító programjai, zajszintje, energiafogyasztása

Öt üzemmódot kínál. Különféle sebesség beállításokat, köztük csendes üzemmódot és extra erős turbó fokozatot is.

Halk működése garantált, hiszen a 35 dB zajszint, amely suttogásnak felel meg.

Szűrőcsere kijelzéssel rendelkezik, így mindig tudni fogja, ha segítségre van szükség a légtisztító készülékének.

Alacsony energiafogyasztással bír a légtisztító. Maximális energiafogyasztása 56 W, ami egy hagyományos izzó fogyasztásának felel meg.

Okos telefonnal irányítható légtisztító készülék

okos légtisztitó

Indítsa el okos telefonja segítségével a légtisztítót, hogy mire hazaér tiszta egészséges levegő fogadja. Az Air Matters applikáció segítségével irányíthatja a készüléket távolról. Ellenőrizeti a levegőminőségét, a szűrő állapotát, miközben tanácsokat is kap. Az allergiások életét alaposan meg tudja könnyíteni a szerkezet.

Nézze meg a Philips prémium Series 2000i AC2889/10 levegőtisztítót >>>

Ne habozzon és gondoskodjon az otthona egészséges levegőjéről!

Ide kattintva az összes Philips levegőtisztítót megnézheti >>>

Nézze meg az onlineMárkabolt légtisztítóit, ahol több magas minőségű márkás készülék között válogathat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább a háztartási gépekről:

Közel 700 cikket talál tartalomjegyzékünkben az háztartási gépek világából >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Ápr 22.