facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

NEFF sütők különlegességei

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A jövőbenéző Neff!

"Ha ezt előbb tudom, csak Neff sütőt vásárolok." 

Minden a Neff sütőkről...

A Neff háztartási gépek progresszív és nagyon egyedi stílusokat és jellemzőket kínálnak. A cég az újításait a jövőre nézve fejleszti, a funkcionalitás és a stílus tekintetében is. A Neff tárgyak karcsú kialakítása lehetővé teszi a bonyolult és lenyűgöző háztartási funkciókat is. Ezek a gépek ideálisak az magas színvonalat kedvelő vásárlóink számára.

Ebben cikkben elárulok mindent a Neff sütőkről.

Tudjon meg mindent a Neff sütőkről

A Neff sütők hihetetlenül alkalmazkodóak és tökéletesek kezdő és haladó szakácsoknak is, mert olyan séfek segítségével tervezték őket, akik lelkesednek a főzésért, és fontos nekik a konyhai környezet is.

A Neff sütők Slide & Hide(R) stílusa az elfordítható fogantyú és a belsejébe csúsztatható ajtó. Ez különleges és egyedi megoldás, mely fokozza az alapvető biztonságot. Az ajtó nem lenyílik, hanem becsúsztatható a készülék aljába, így kényelmesen odaférünk a sütő belsejéhez. Végre nem a konyhatérből vesz el a forró ajtó helyet.

A ComfortFlex sín csodálatos kihúzható tepsi tartó, amelyről biztonságosan vehetjük el a tepsit, illetve könnyedén ellenőrizhetjük az étel állapotát.

Circo Therm(R), ahol a sütés 3 szinten, ízek keveredése nélkül lehetséges

A CircoTherm(R) egy egyedülálló Neff szabadalmaztatott technológia, amelyet nem talál más sütőben. A CircoTherm(R) funkció, rozsdamentes acél ventilátoron keresztül szívja be a kemencéből a levegőt. Ezután felmelegíti a levegőt, és a hátsó falon keresztül visszatolja. A kívánt hőmérsékletet gyorsabban és egyenletesebben éri el, mint egy hagyományos sütőben, így időt és energiát takarít meg, mivel kevés előfűtésre van szükség. A forró levegő megóvja az étel nedvességet, és megakadályozza az íz átvitelt, így egy egész háromfogásos vacsorát egyidejűleg megfőzhet a sütő minden szintjén. Ez 4 szinten való sütést tesz lehetővé. Az CircoTherm Eco mód még 30% energiát spórol Önnek.

Roppanós eszméletlen finom pizza

A Circo Therm Intensiv, a tökéletes pizza készítéshez kell. Ez a CircoTherm(R) és az alsó hő kombinációját használja, úgy hogy ropogós tésztát kapjunk. Ilyenek a pizzák vagy különleges kenyerek.

Mire jó a Circo Roasting?
Ennél a sütési módnál, a grill és a ventilátor alternatív módon osztja el a hőmennyiséget, csökkentve a főzési idő 35-40% -kal. Ez a funkció tökéletes a hús sütéséhez, mert ropogós bőrt és omlós húst kap végeredményül.

Hogyan működik a kenyérsütés funkció?

A kenyérsütési hőmérséklet 180 ° C és 220 ° C között változik. Ideálisan kéreg nélküli, nyílt textúrájú sütéshez. A kenyér legfeljebb három szinten süthető egyszerre.

Teljes felületű grill és a középső grill közötti különbség?

A teljes felületű grill, felmelegíti a grill teljes felületét, így akár nagy mennyiségű húst, zöldséget is grillezhetünk egyszerre. Fantasztikus, hogy a fűtőelemek termosztatikusan vannak szabályozva, és be- és kikapcsolnak a kívánt hőmérséklet fenntartásához.

A középső grill funkciónál pedig csak a középső grill elemek melegednek fel, így kis mennyiségű ételnél ezt gazdaságos választani.

Hogyan működik a kenyérsütés funkció?

A kenyérsütési hőmérséklet 180 ° C és 220 ° C között változik. Ideálisan kéreg nélküli, nyílt textúrájú sütéshez. A kenyér legfeljebb három szintje egyszerre süthető.

Mi az Alsó/Felső sütés?

Az alsó/felső hő hagyományos hőt biztosít a sütő tetején és alján. Ez a beállítás tökéletes a péksütemények és a sültek sütéséhez.

Mi a Alsó/Felső sütés Eco?

Ebben az esetben sütő közepén egy tálcás sütés lehetséges. Ilyenkor a sütő gazdaságosabban tartja az átlagos hőmérsékletet, így a sütő van, hogy maradványhővel dolgozik, ez növeli a gazdaságos működést.

Hogyan működik a melegen tartás funkció?

A forró levegőt 65 ° C-os körben cirkulálják, hogy biztonságosan felmelegítsék a vacsorát.

Kiolvasztás működése

A CircoTherm ventilátor keringeti a levegőt a sütőben, hogy felgyorsítsa a kiolvasztási időt, miközben megtartja az élelmiszer színét és nedvességét.

Mire való a VarioSteam?

A VarioSteam funkcióval három féle gőz intenzitást választhat, mely a sütéshez hozzáadódik. Így a nedves főzési környezet garantálja a tökéletes zamatos és finom ételeket. A VarioSteam úgy működik, hogy a kívánt mennyiségű gőzt hozzáadja a hátsó lemezen található csövekhez, legyen szó CircoTherm(R), felső- és alsó hő, vagy a kenyérsütés és a grillezés funkcióról. Természetesen a legtöbb esetben vannak előre beállított programok is, amelyeket választhat.

Régebben ezt a funkciót az Aqua Assist látta el. Egy speciális ,,fiókban" vizet adhatunk a sülő ételhez, így páradús térben süthetünk.

Mi a Full Steam(R)?

Full Steam(R) sütő egyetlen egységként magában foglal egy Circo Therm(R) sütőt és gőzsütőt is. A Neff teljes gőzbeállítása lehetővé teszi, hogy 100% -os tisztaságú gőzzel főzzük. A szabadalmaztatott két szivattyúrendszer biztosítja, hogy csak friss vizet szabadítsanak fel, anélkül, hogy a sütő belsejében csöpögne.

A gőzzel való főzés ideális halak és zöldségek számára. A tápanyagok megmaradnak, és az étel zamatos marad. A víztartály a kezelőpanel mögött van elrejtve. Egy gombnyomásra a panelek felemelkednek, és készen állnak arra, hogy egyszerűen kiemelje a tartályt és feltöltse.

Mi a többpontos húsvizsgálat?

A Neff többpontos húsérzékelője lehetővé teszi, hogy precíz pontossággal elkészítse a húsdarabot - mindössze annyit kell tennie, hogy átszúrja a húst a szondával, és lehetővé teszi a sütő számára a sütési idő és a hőmérséklet önszabályozását. A szonda 3 mérővel van ellátva, ami azt jelenti, hogy mindig szaftos és porhanyós az eredmény.

Mire jó a SousVide

A SousVide egy hihetetlenül szelíd főzési módszer, amely segít megnövelni az ízeket az ételben, miközben megőrzi jóságukat. Az összetevőket egy vakummal lezárt zacskóba helyezzük, állandó alacsony hőmérsékleten főzzük. A hús még gyümölcsössé válik, a halak finomabbak és a zöldségek roppanósabbak és színesek maradnak.

Pirolitikus tisztítás és Easy Clean (R) - A sütő, amely majdnem megtisztítja magát

A kiváló pirolitikus tisztító funkcióval a sütő 500 ° C-ig melegszik, és minden főzőmaradékot hamuvá éget el. Mihelyt kihűlt a sütő csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen kitöröli egy nedves ruhával.

Minden Neff-pirolitikus kályha EasyClean(R)-vel van felszerelve.
Ez gyors takarításra való. Egyszerűen öntsön 400 ml vizet a sütő alaprésébe, és adjon hozzá egy csepp mosogatószert, majd válassza ki az EasyClean(R) programot. Ez a szuper gyors és egyszerű tisztítószer enyhíti a táplálék maradványait, ami megkönnyíti a takarítást.

Így mindig tiszta sütőtér várja majd.

BAKE AND ROAST Assistant

Az innovatív segédfunkcióval még egyszerűbben és kényelmesebben készítheti el az ételeit. A tészta- és hússütő segéd gombnyomásra ad tanácsot. Ezenkívül megadja az adott étel tökéletes elkészítéséhez ajánlott ideális fűtési módot, hőmérsékletet és időt.

Különlegessége még a Neff sütőknek a világítása.

Óriási segítség a NEFFLIGHT(R) amely egy beépített fényforrás. Csukott ajtónál is meg tudja nézni, hogy mit főz, és gondoskodhat róla, hogy minden a stratégia szerint haladjon. Különlegessége, hgoy bármikor kikapcsolhatja.

Tekintse meg a Neff beépíthető sütők teljes kínálatát!

Szuper ajánlat:

Olvasson rólunk véleményeket: Ide kattintva!

Ossza meg a cikket a facebookján, hogy mindenki tudja mit kell tennie!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA