Neff beépíthető sütők saját tapasztalattal!

neff sütők elsőkézből

Neff beépíthető sütők saját tapasztalattal

2019-es év befutói

Elmentem a NEFF bemutató terembe ahol főztek nekünk finom ételeket a Neff készülékekben, így első kézből számolhatók be Önnek ezekről a fantasztikus készülékekről.

Mivel a sütő sütésre való, tehát az első a sütési funkciók. A Neff kifejlesztette a CircoTherm® sütési módot. Ilyennel még nem találkoztam.

Ennek az a lényege, hogy a hő úgy cirkulál a sütőben, hogy egyidejűleg minden szinten süthet. Egy egész étlapot készíthet, amely teljesen különböző ételeket kínál, hiszen akár 4 szinten is elhelyezhet ételeket benne. Tényleg mennyei menü készült el töredéke idő alatt, mintha egyesével otthon sütöttem volna meg őket.

De nem ettől dobtam le a hajam, hanem attól, hogy annyira pontos ez hő cirkuláció, hogy nyitott ajtónál is tökéletesen működik. A bemutató kolléga a működő sütő nyitott ajtaja elé tett egy zsebkendőt (a cirkulációs elé) és a zsebkendő meg se moccant. Akár nyitott ajtó mellett is elkészül az étel. Ilyen precíz működést egy sütőnél el se tudtam képzelni.

 

A másik óriási döbbenet számomra:

Az elegáns és innovatív Slide & Hide® sütőajtó. Aki használt már valaha sütőt, tudja jól, hogy mennyire rossz helyen van az ajtó és mennyire kell vigyázni, nehogy megégessük magunkat. Itt ez nem probléma. A Slide & Hide” sütő ajtót egy könnyed mozdulattal magunk felé húzzuk, és az magától becsúszik a sütőüreg alá. Elképesztő ez az életben. Mindegy hogy kis konyhája van, vagy nagy, ez a fejlesztés hasznos mindenkinek.

Természetesen lenyűgözött a gőzsütő és azon sütők, melyeknek van gőzfunkciójuk. Olyan íze lesz a gőzzel való sütésben a húsoknak, amilyeneket elképzelni se tudtam . Lenyűgöző a priolitikus tisztítás is mely egyszerűen hamuvá alakítja a szennyeződést.

2019-ben mindenképp vezető márka lesz a NEFF a beépíthető sütők között.

Most megmutatom Önnek az onlineMárkaboltban vásárlók kedvenceit.

Neff B46FT64N0 Sütő 13 funkcióval

Neff B6CCH7AN0 Sütő 8 funkcióval

Neff B3CCE2AN0 Sütő 7 funkcióval

Sütési mód

Elektromos sütő

Elektromos sütő

Elektromos sütő

Különlegesség

Hide - a teljesen eltűnő sütőajtó

Hide - a teljesen eltűnő sütőajtó

Hide - a teljesen eltűnő sütőajtó

Szín

INOX

INOX

INOX

Méret

60 cm

60 cm

60 cm

Digitális kijelző

Van

Van

Van

Sütőtér mérete

XXL: 71 litertől

XXL: 71 litertől

XXL: 71 litertől

Űrtartalom

71 liter

71 liter

71 liter

Energiaosztály

A+

A

A

Tisztítás

Eco Clean

Pirolitikus

Easy-Clean

Típus

Gőzsütő 12 funkcióval

Sütő 8 funkcióval

Sütő 7 funkcióval

Teleszkópos sütősín

Van

Nincs

Nincs

Gyerekzár

Van

Van

Van

Sütési funkciók

CircoTherm®, Circo Therm eco, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Középső grill, Circo Therm intensive, Kenyérsütési fokozat, Alsó sütés, Kímélő párolás, Edény-előmelegítés, Melegen tartás

CircoTherm®, Alsó/felső sütés, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Circo Therm intensive, Kenyérsütési fokozat, Alsó sütés, CircoTherm® gentle

CircoTherm®, Alsó/felső sütés, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Circo Therm intensive, Alsó sütés, CircoTherm® gentle

A legjobb hírem, pedig, hogy 2019.01.01-2019.02.28.- között gyári 5 év garanciával és 10% vételár visszatérítéssel vásárolhatja meg a promócióban szereplő készülékeket, melyeket itt tud megnézni: NEFF készülékek!

 

Olvasson a sütőkről:

Könnyű Útmutató a 13 + 1 sütőszimbólumhoz és funkciókhoz

16 tény amiért a régi sütője helyett érdeklődés modern sütőt választani 

4 +1 elképesztő ok, amiért egy jövőben NEFF sütőt kell vennie! 

NE az áramszolgálatot gazdagítsa, saját Önmagát 

Extra könnyű sütőtisztítási titok 

Szabadon álló vagy beépített sütőt válasszak? 

Mit tudnak a mai sütők a régiekhez? 

Öntisztító sütő? Nem lehetetlen! 

Hogyan válasszunk beépíthető sütőt?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.