Apróság, mégis a rendezett konyha titka a mosogatószer adagoló

mosószer adagoló miért jó

Apróság, mégis a rendezett konyha titka

Ne rontsa el a mosogató látványát egy csúnya mosogatószeres flakonnal!

Képzelje el, hogy elkészül az új, pompás küllemű konyhája. Minden pont olyan, amilyennek megálmodta. A mosogató, a csap, a pult… majd elkezdődik a hétköznapi használat, és az első dolog, ami belerondít az összképbe: egy csúnya mosogatószeres műanyag flakon. Nem túl idilli látvány.

Megteheti, hogy minden használat után elrejti a mosogató alatti szekrénybe, de valljuk be, ez nem túl életszerű.

Szerencsére azonban van alternatíva, a mosogatószer adagoló!

Egy stílusban, és akár színben is a mosogatóhoz passzoló mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítője lehet minden konyhának.
Tökéletesen illeszkedik egy-, másfél-, és kétmedencés gránit vagy akár rozsdamentes mosogatóhoz is. Az sem számít, hogy milyen módon építette be a mosogatót, mert minden típusra van megoldás.

A csaptelep sávba integrálva vagy bizonyos pulttípusoknál a mosogató melletti pult szakaszba elhelyezhető a választott adagoló, hogy mindig kéznél legyen, de emellett tökéletesen illeszkedjen, és hozzátegyen az esztétikai élményhez.

Apró dolgok határozzák meg egy konyha összhangját. Egy modern mosogatón a csúnya mosogatószeres flakon elég lelombozó látvány. Ráadásul a flakonon egy idő után megtapadnak a szennyeződések, és nem csak a látvány jelent problémát, de higiéniai kockázata is lesz.

Sok mosogatószer flakonból ömlik a mosogatószer, ami nem csak bosszúság, de pazarlás is.

A Blanco mosogatószer adagolója ideális mennyiségű mosogatószert adagol a mosogatáshoz amellett, hogy megjelenése exkluzív. Beszerelésével elérheti, hogy a hétköznapi használat során is úgy nézzen ki a konyhája, mint amit gondosan, részletekbe menően terveztek meg és alakítottak ki.
A pult felett esztétikus adagoló, a pult (vagy mosogató) szintje alatt pedig láthatatlanul megbújik a tartály, melynek feltöltése 1 perces, pofon egyszerű művelet.

A precizitást kedvelőknek kötelező tartozék, hiszen rendezettséget teremt és higiénikusabb a használata, mint a mosogatószer flakonoknak.

Ismerje meg a Blanco mosogatószer adagolókat!

Blanco LATO Silgranit hatású Mosogatószer adagoló

mosogatószer adagoló blanco az ideálsi

Mosogatószer-adagoló időtlen, modern formatervezéssel. Választhatja fémes küllemű (króm, rozsdamentes színhatás) vagy színazonos (10 Silgranit szín + matt fekete) kivitelben. Mindegyik tökéletesen harmonizál a BLANCO csaptelepekkel és mosogatókkal. Könnyű kezelés, és semmi pazarlás. Egy nyomás tényleg egy mosogatási ciklusra alkalmas mennyiséget adagol a szivacsra.

Kényelmesen, felülről megtölthető a tartály, mely 300 ml-es. 

Nézze meg a Blanco onlineMárkabolt oldalán >>>

Blanco TORRE Króm Mosogatószer adagoló

mosogatószer adagolás gazdaságosan

Több dizájnból válogathat a mosószer adagolók között. A Torre elérhető akár tömör szálcsiszolt rozsdamentes kivitelben is, de a króm és a rozsdamentes színhatású verziók ár-érték arányban is kedvezőbbek.

Tökéletesen összehangolt dizájn számos BLANCO csapteleppel.

Kényelmesen, felülről megtölthető a 300 ml-es tartály.

Könnyedén kezelhető és tisztítható a mosogatószer adagoló.

Kattintson és nézze meg a Blanco Torre mosogatószer adagolót >>>

A Blanco onlineMárkaboltban jelenleg 6 féle mosogatószer adagolóból választhat,  böngésszen közöttük>>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Szemezgessen több mint 700 háztartási gépekről szóló cikkünk között!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Dec 01.