facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mosogatógépek otthonunkra szabva

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A mosogatógépek már régi szereplői a háztartási gép piacnak. Egyre több háztartásban a konyha szerves részei, pedig elterjedésüknek hajnalán sokan ,,a szemükre vetették", hogy megemelik a víz- és áramfogyasztást, és gazdaságtalanul működnek. Ma már tudjuk, hogy mindez nem igaz.

Csak hogy a víz-fogyasztásnál maradjunk! A korszerű mosogatógépek 10 liter alá is csökkenthetik a vízfogyasztást, ami már kiváló eredmény a kézi mosogatáshoz viszonyítva. Léteznek olyan 13 teritékes modellek, amelyeknek 7 liter víz is elegendő, hogy tisztára varázsolja az edényeket. Külön felhívnám a figyelmét az ECO programra is, ami még tovább minimalizálja a vízfelhasználást.

Ha nem szeretné, hogy készüléke hamar meghibásodjon

Mosogatógép belseje Takarítsa ki rendszeresen a mosogatógépet!
Sokan élnek abban a tudatban, hogy amíg a sütőt, főzőlapot rendszeresen kisuvickolják, addig a mosogatógépről elfeledkeznek. Ki gondolná, hogy az a gép, ami mosogat, maga is piszkos lehet.
Ha piszkos nem is, de szennyezett mindenképpen, hiszen elkerülhetetlen, hogy a rendszeres használattal a készülék különböző pontjain ne rakódjon le a szennyeződés, vagy szűrő ne duguljon el idővel az ételmaradéktól.
Természetesen minderre a gyártók is kínálnak megoldást: több korszerű Bosch, Whirlpool, Gorenje modellben már öntisztító szűrő is van.

Expressz gyorsasággal a tiszta edényekért!

Azokkal az edényekkel, amelyek kevésbé szennyezettek, 30-45 perc alatt is végez egy korszerű mosogatógép, így nincs szükség a végtelen hosszúságú kétórás mosogatási időre!
Ha mielőbb szeretne megszabadulni a mosatlan edényektől, a gyors program a tökéletes választás. Ennek továbbfejlesztett, ,,mindentudó" változata egyes Bosch és  a varioSpeedPlus opció, ami háromszoros sebességgel mosogat. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy szintén a Bosch -nál van TurboSpeed 20 perces extra gyors program is, de ezt inkább a kevésbé vagy frissen szennyezett edények elmosogatására ajánlom.
A késleltetett indítással és a maradékidő kijelzéssel pedig még kényelmesebb lesz a gép használata, hiszen mindig saját időbeosztására szabhatja a működését.

Vizesek maradnak az edények? Ajtónyitás után hatalmas párafelhő csapja arcon?

Üvegprogram Erre is van megoldás. A Whirlpool mosogatógépeknél a PowerDry funkciót keresse: ez magyarul egy nagyon aktív szárítási folyamatot jelent, amely az összes párát eltávolítja a belső térből. Így a műanyag edényeket egyenesen a szekrénybe teheti, és a poharakat sem kell eltörölgetnie, mert cseppmentes ragyogóak lesznek.

Előfordult már Önnel, hogy a tabletta nem oldódott fel?

Régebben, a mosogatási folyamat során a tabletták feloldódása nem volt kontrollálható, így nem mindig tudták kifejteni a hatásukat. Emiatt már biztosan nem kell aggódnia, ha például dosierAssistent mosogatószer adagolóval ellátott Bosch gépet választ. Ezeknél a típusoknál ugyanis a mosószer (gél vagy por állagú) mindig célzottan és ellenőrzötten kerül ki a gép belterébe.

Kényelmi funkciók - extrákkal

Üvegek megvilágításban Hogy a be- és kipakolás még kényelmesebb legyen, jónéhány gyártó mosogatógépeiben belső világítás van. A Bosch gépekben például EmotionLight varázsnevet kapott az az elegáns, kék színű LED belső világítás, amely rendkívül exkluzívvá teszi a gépet.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA