Mosogató a sarokban

sarok mosogató

Mosogató a sarokban

Egy sarokban elhelyezett mosogató egyedi kinézetet varázsol a konyhájának, és helyet is biztosít a mozgáshoz.

Mire gondolok?

Sok olyan panelkonyhát láttam, amely hosszú és vékony. Így csak egy ember fér el benne. A barátnőm konyhája is hasonló. A mosogatója az ajtóhoz közel, a hűtőszekrény után volt beépítve a pultba. Így ha ő ott tevékenykedett, akkor nem lehetett mögötte elhaladni a tűzhelyhez és a munkafelülethez. Sokat gondolkoztunk azon, mi lenne az ideális megoldás, hogy a férje is részt vehessen a konyhai feladatokban, neki pedig ne kelljen állandóan abba hagyni a mosogatást ahányszor útban van ehhez.

A megoldás a konyha végében elhelyezett sarokmosogató lett.

Így az ajtótól az első a hűtőszekrény, majd a munkafelület, utána a tűzhely, legvégül pedig a mosogatómedence. Senkit nem zavar ha mosogat, és a család addig elkészítheti a mindennapi betevőt anélkül, hogy őt zavarnák.

Az ablak a konyha végében van, így nem kell külön fényforrás se a mosogató fölé, tökéletes megvilágításban mosogathat, és azonnal látja ha véletlenül valamilyen folt maradt az edényen.

Két típusú sarokmosogató közül választhat.

Természetesen vannak rozsdamenetes acélból, gránitból, kerámiából készültek, és rengeteg féle 1-2 medencések, csepegtetősek stb.

Nekünk a barátnőmmel erre esett a választásunk.

BLANCOMETRA 9E-SG-P Gránit mosogatótál

Praktikus két medencés és csepegtető résszel készült. Egy szép magas ugyanilyen színű csapteleppel a konyha legpraktikusabb része lett. Abszolút követi a konyhaszekrény vonalát, és mögötte még a mosogatószer adagolója is elfér. Bármennyire furcsa, ezen a világos színen nem látszik meg a használat, sem a vízkő. Imádja a barátnőm így én is jó szívvel ajánlom figyelmükbe.

Megnézem a Blancometra 9E SG pezsgő színű mosogatómedencét >>>

A másik fajta megoldás, olyan mint a BLANCOTIPO 9E-RM Rozsdamentes mosogatótál.

Ez a mosogatómedence is beépíthető a sarokba, de a tálca velünk szemben van ferdén a falhoz képest, így könnyen hozzáférünk a benne lévő edényekhez. A csepegtető része hasznos és igazán dizájnos. Ezt a mosogató medencét is megtalálja akár gránitból is és rengeteg féle színben.

A rozsdamentes acélból készült medence tartós és árbarát. Válasszon hozzá egy szép magas csaptelepet, hogy az edények könnyen beférjenek alá, és biztos boldogan fogja használni.

Megnézem a BLANCOTIPO 9E rozsdamentes sarok mosogatót >>>

Olvasson tovább a mosogatókról: 

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Rozsdásodhat a rozsdamentes mosogató?

Mekkora a tökéletes mosogató?

Tippek hogyan kell bánni a rozsdamentes és a gránit mosogató medencékkel

2in1 csaptelep egy csoda!

Ne alkudjon meg a régi mosogatójával!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 27.