facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mitől lesz több egy mosogatótál?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Lehetőségek, amelyekkel a mosogatás minden eddiginél kényelmesebb lesz

Ha mosogatómedencét vásárol az ember, sokszor nem is tudja, milyen sok lehetősége van, már ami a kiegészítőket illeti. A keresés a legtöbb esetben azt foglalja magában, hogy a vásárló összehasonlítja a termékek típusát és a kivitelezését. Az ideális mosogatómedence kiválasztásakor viszont sokkal több szempont van, amit érdemes körültekintően átgondolni. Például nem mellékes, hogy a modell megfordítható-e vagy sem (ha esetleg konyhafelújítás előtt áll, és utólag meggondolja magát...), mint ahogy az sem, hogy rendelkezik-e a kiszemelt típus vízkárokat megelőző túlfolyóval vagy dugóemelővel...

A megfordíthatóság azt jelenti, hogy a mosogatómedence teljesen szimmetrikus, így Ön döntheti el, hogy melyik oldalon kapjon helyet a medence. Ha viszont a csaplyuk előre ki van alakítva, vagy dugóemelő is van benne, akkor nem lehet megfordítani.

Megfordítható mosogatómedence

Az anyagvastagság általában 0.6 és 1mm között van, ami a mosogató minőségétől és a medence mélységétől is függ természetesen.  

Mosogatómedencék különböző felülettel kaphatók, így Ön könnyedén ki tudja választani a pénztárcájának, igényeinek és ízlésének megfelelőt. Ezek mindegyike nemesacélból készült, csak a felületkezelésük más: fényes, matt vagy mikrotextúrás...

Nemesacél mosogatómedence

A túlfolyó egy hasznos kiegészítő, ami megakadályozza, hogy a konyháját elárassza a víz.

Mosogatómedence dugóemelővelA dugóemelővel a dugót tudja kihúzni, vagy a víz útját elzárni anélkül, hogy a szennyezett vízbe nyúlna. A segítségével nagyon könnyedén lezárhatja a medencét, ha úgy dönt, hogy vízzel töltené meg pl. az edények beáztatásához.

Ami a lefolyókat illeti: típusuk és méretük alapján megkülönböztetünk hagyományos 1 1/2 -es gumidugós lefolyót, valamint 1 1/2 -es és 3 1/2 -es szűrőkosaras lefolyót.

Ezek mellett egyes mosogatótálcák tartozékokkal is rendelkeznek pl. rögzítőkarmok, tömítő szalag, lefolyó garnitúra, sőt vannak olyan modellek, amelyeknél a szifoncsomag is alaptartozék.

Egyesek csepptálcával vannak felszerelve, melyet az edények szárítására vagy az ételek előkészítésére is használhat. Nagyon praktikus tartozék, emellett pedig a tisztítása is könnyű.

Kapható (vannak olyan modellek, amelyeknél alaptartozék) gyümölcsmosó kosár is, eltérő méretben. Ezt a tartozékot öblítéshez, szárításhoz, zöldségek és gyümölcsök tisztításához is használhatja.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, vagy a fenti tartozékokkal kapcsolatban, hívja mosogatómedence szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA