Mit várnak el a háziasszonyok a szárítógéptől? Gorenje

legjobb szárítógép

Mit várnak el a háziasszonyok a legjobb szárítógéptől?

Szárítógép elvárások, és kiváló teljesítéssel

  • Páramentes száraz és egészséges az otthonom.
  • Kevés időm van a házimunkára, és ez óriási segítség.
  • Puha, friss és kisimult száraz ruháim vannak.

A legtöbben ezen dolgokat várják el a szárítógépektől, illetve ezért szeretik ezeket a hasznos készülékeket.

Sokan a gyermek érkezéskor vásárolják meg az első szárítógépüket. Az édesanyák a mosogatógép mellett a legjobban a szárítógépüket kedvelik.  A gyerekeknél kiemelten fontos, hogy baktérium mentes ruháik legyenek, és erre a szárítógépek tökéletesen alkalmasak. Nekem is van gyermekem, így tudom, hogy amíg kicsik, úgy éreztem soha véget nem érő feladat a mosás, és a szárítót kerülgettük a nappaliban ősztől tavaszig, ami baleset veszélyes is, és hát a sok szösz a ruhákról mind a szőnyegre hullott, ami még a takarítás miatt is kellemetlen. Ezért kisgyermekes családoknak megváltás egy szárítógép, amely pikk-pakk száraz, szösz és mosószermaradvány mentes ruhákat eredményez.

Kedves vásárlónk véleménye is ezt bizonyítja:

„Főleg télen áldás a szárítógép. Alapvetően szépen kifújja a ruhákat, szinte vasalnom se kell utána. Én nagyon szeretem, a kedvenc háztartási gépeim között szerepel, mert sok időt spórol nekem. Az allergiánkat is csökkentette, ja és nálunk nem utolsó sorban a penészesedést is megelőzi.”S. Anett

Páramentes otthon titka

Fontos figyelembe venni a kondenzációs hatékonyságot

A kondenzációs hatékonyság „A” osztály megszünteti a felesleges páratartalom problémáját. A ruhák szárítása közben az WaveActive szárítógépek minden szárítási ciklusban lenyűgöző mennyiségű 90% nedvességtartalmat vonnak ki a ruhákból. Ez biztosítja a ruhák teljes száradását és kiküszöböli a túlzottan magas páratartalom problémáját az otthonában.

Érdekesség: A „B” kondenzációs hatékonysági osztályba tartozó szárítógépekhez viszonyítva ez 55 literrel kevesebb vizet jelent évente, ami nem kerül be a lakótérbe, megelőzve a penészesedést.

WaveActive Gorenje szárítógépek gyorsasága

Kevesebb időt kell a házimunkára fordítania

gyorsmosás

A Gorenje WaveActive szárítógépek között talál gyorsprogramot, amely a mosott ruhákat mindössze 40 perc alatt megszárítja! A szárítási folyamat minden egyes lépését optimalizálja az inverteres kompresszor használatának köszönhetően.

Gyors felfrissítés a ruháknak IonRefresh-el

Meg kell szabadulnia ruháinak a szagától?  Az IonRefresh funkció speciális frissítő program ionokkal felfrissíti a ruházatát. Így készen állnak a viselésre, majdnem úgy tűnik mintha frissen mosott ruháim lennének. Mindössze 30 perc alatt!

Puha és gyűrődésmentes ruhák a SteamTech-el

steamtech

A kiválasztott program végén egy gőzkezelés hatására a ruhák sokkal simábbak és allergiát kiváltó anyagoktól, baktériumoktól mentesek lesznek. Ekkor a szárítógép dob megtelik gőzzel, ami átjárja a szálakat és lágyabb ruhaneműket eredményez, amelyek nem igényelnek vasalást.

A SteamRefresh funkció hatékony, a gyűrődések elkerüléséért

steamrefres

Ez a 15 perces gőzkezelés eltávolítja a legtöbb gyűrődést, megszünteti a szagokat, felfrissíti a takarókat, a téli kabátokat vagy akár más ruhadarabokat is, így mellőzheti a vasalást és ruhái üdék, frissek lesznek.

Válassza a Gorenje DS92ILS Hőszivattyús Szárítógépet, mely kiváló funkciókkal és működéssel fogja Önt szolgálni:

Gorenje DS92ILS Hőszivattyús szárítógép 

Energiaosztály: A++, mely biztosítja a gazdaságos működését. Óriási kapacitás: 9 kg. Könnyed kezelése van az érintőképernyős digitális kijelzőnek köszönhetően.  TwinAir kétirányú levegőbefújással bír, amely egyenletes szárítást biztosít. A fent említett „A” kondenzációs hatékonyság garantálja a páramentességet otthonában. EcoEye program energiahatékonyság figyelés,
3 szárítási szint, így az összes ruhatípushoz megtalálja az ideális szárítási módot.
14 program szolgálja:

szárítógép legjobb programok

legjobb szárítógép program

Hatalmas 120 literes WaveActive dob, dobvilágítással,
Természetesen van gyerekzár, és tudja a szárítást késleltetni akár 24 órán át.

Ide kattintva vásárolja meg a szárítógépet >>>

Böngésszen a Gorenje szárítógépei között>>>

Nézelődjön a Szárítógép Szalon oldalon, ahol Hivatalos Forgalmazótól vásárolhat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Nem szereti a szárítógépet? Mert nem használja jól...

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Hogyan kell bekötni és hova kell helyezni a szárítógépet?

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Okt 01.