Mit várunk egy vezeték nélküli porszívótól? Gorenje

őszintén a porszívóról

Mit várunk egy vezeték nélküli porszívótól?

Megvettem. Használom. Most elárulom a véleményem. :)

Nemrégiben vásároltam csak meg az első vezeték nélküli porszívómat. Fogalmam se volt, hogy igazán mire lesz jó… Azt kell mondjam, imádom!

Azért vásároltam, mert cica tulajdonosok lettünk, és a cica folyamatosan kihordta a wc-ből a macska almot. Utáltam felsöpörni, mert porzik és mindig maradt valamennyi por a padlón, amit aztán tovább hordtunk a lakásban.

Így a cél nem a legdrágább készülék volt, hanem egy egyszerűbb, melynek van morzsaporszívó része is, hogy a wc mögé is beférjek.

El kell mondjam, hogy az elvárásaim felett teljesített a vezeték nélküli készülék. Nemhogy a kihordott macskaalommal elbír, de a szőnyegekkel és az egész lakással is.

Azóta minden reggel 5-10 perc alatt végigszaladok a lakáson, mert annyira egyszerű és könnyű használni és azóta az egész lakás ragyog. Döbbenetes, hogy mennyivel könnyebb a vezeték nélküliség. Nem is gondoltam. Most már a férjem és a gyerekek is csak előkapják, ha valahol nagy koszt csinálnak.

A tárolása is a világ legkönnyebb dolga, hiszen egyhelyben megáll, és olyan mutatós, hogy nem kell eldugni. :)

akkus porszívó tárolása

Miért nem adnám semmiért a vezeték nélküli porszívóm?

  • A célom abszolút elértem, nincs kihordott macskaalom a lakásban.
  • Nem száll sehol a cicaszőr.
  • Mert, már nem gond a takarítás a közös kreatívkodások után.
  • A kislányom is kiporszívózza a saját szobáját.
  • A férjem is előveszi a főzései után, így a padlón nem hagy nekem óriási koszt.
  • Elsődleges szempontok közé tartozik, hogy nagyon könnyű a súlya, és olyan jó a kialakítása, hogy nem megerőltető a használata, sőt, élmény használni.

Mi a hátránya a vezeték nélküli porszívóknak?

  • Nem hátrány, de oda kell figyelni, hogy időközönként töltőre tegyük.
  • Kicsi a portartálya, szinte minden használat után üríteni kell. Amúgy ez 1 perc, mert szerencsére könnyedén és gyorsan megoldható.
  • Egy drágább készüléknél már teljesen el lehet hagyni a hagyományos nagy porszívózást, de nekem még nem. Hetente a nagytakarításnál előveszem a nagy szívóteljesítményű készülékem. Persze hozzátartozik, hogy amióta nem csak azt használom, még ritkábban kell porzsákot cserélnem.

A végítélet tehát, hogy az élet sokkal könnyebb egy akkus porszívóval. Most már gondolkodom azon is, hogy lecserélem egy profibb készülékre, és akkor teljesen elhagyhatnám a vezetékes porszívózást. A gyártók egyre jobb és jobb készülékekkel rukkolnak elő, így szerintem 1-2 év és megvásárolom a következő vezeték nélküli készülékem. De addig is, imádom a mostanit!

Sajnos az én általam vásárolt készüléket már nem forgalmazzák, ezért ismerje meg nagyjából azonos kategóriájú vezeték nélküli porszívókat. (az én készülékem kb 45.000 Ft-ba került J)

Gorenje akkus vezeték nélküli porszívók >>>

Kiemelném a Gorenje SVC216FR Álló porszívót, melyről nézze meg az alábbi videónkat:

Válogasson a Gorenje online Márkaboltban>>>

Olvasson tovább:
Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 22.