facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mit tudnak a mai mosógépek a régiekhez képest

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Felkészült az összes létező folttípus eltávolítására, mérnöki precizitással adagolja a mosószert, mosás után pedig kitisztítja a tartályát. Alkalmazkodik az Ön időbeosztásához, munkájában nem ismer megalkuvást. Nem eszik sokat, és halkan dolgozik. Igazi csendestárs a háztartásban. Mi az?  :)

Szennyes ruhákA válasz: egy korszerű mosógép!

A mosógépről Ön még mindig az ősmotoros Hajdu masinára asszociál, amely hangosan muzsikált, vedelte az áramot, vizet és működés közben körbetáncolta a fürdőszobát?
Felejtsen el mindent, amit eddig a mosógépekről tud! Megmutatom, mit tudnak a legkorszerűbb modellek!

 

 

 1. Folttisztítás mesterfokon: némely Bosch-típusnál akár 16-féle folttisztító programot is talál a paradicsomtól az izzadtságon át a fűfoltig.
  A Gorenje mosógépekben található StainExpert foltspecialista funkció a legmakacsabb foltokkal is szembeszáll. A babaruhára fröccsenő paradicsomszósz, a kiömlő, bor, céklalé, vagy a gyerekek nadrágját csúfító fűfolt eltávolítása többé nem okoz gondot.
 2. Nincs szükség a mosószer-adagolásra! A Bosch és Siemens multifunkciós csodagépek automatikusan adagolják a folyékony mosószert (i-DOS rendszer). Csak egyszer kell betöltenie a tisztítószert, az egyedülállóan intelligens szenzor felméri a ruha szennyezettségét, és milliliterre pontosan adagolja a szükséges mennyiséget.
 3. Nem Önnek kell kitakarítania a mosószer adagolót - az öntisztító mosószertartállyal rendelkező Bosch és Siemens mosógépe elvégzi Ön helyett a piszkos munkát!
  Sőt! Egyes Gorenje mosógépekben SterilTub program is van, amely a mosógép belsejét (dobját) tartja tisztán.
 4. Nincs több kárba veszett mosószer! A speciális megtakarító rendszerű (DSS) Gorenje mosógépek megakadályozzák, hogy a víz beáramlása során mosószer szivárogjon el. Ezzel a mosószer költségek akár 20%-át is csökkentheti.
 5. Spórolás, ahogy Ön se csinálná jobban! A mai mosógépeket úgy tervezték meg, hogy minden erőforrásukkal olyan takarékosak legyenek, amennyire csak lehet.AGorenje mosógépek Sensor IQ érzékelő technológiája felméri az anyag típusát, súlyát és ennek megfelelően állítja be a fogyasztást.
 6. Akár a hálószobába, az ágya mellé is teheti a mosógépet... ha Whirlpool Supreme Care mosógépet választ, ami a legcsendesebben dolgozik a piacon.
 7. Nincs több macerás programbeállítás, a programindítás csak egy gombnyomás! Az Indesit Innex sorozatba tartozó modelljeivel még egy gyermek is önállóan megbirkózik.
 8. Mosás alacsony hőmérsékleten ugyanolyan eredménnyel. A Whirpool Colours 15° C opcióval 15°-on moshat, ami az érzékenyebb ruhák színét és kinézetét se bántja.  A tökéletes eredményt speciális dobmozgások támogatják.
 9. Nincs ideje kivenni a ruhát? NEm gond, mert 6 órán át frissen tartja a mosott ruhát a Whirlpool Freshcare funkció. 

Ha bármilyen kérdése van a mosógépekkel kapcsolatban, vagy szeretné, hogy otthonába tényleg olyan masina kerüljön, amelyik megfelel mosási szokásainak, hívja mosógép szakértő kollégámat a + 36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA