facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mire jó a robotporszívó?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Tegye fel a kezét aki szeret porszívózni! Bárhol tennénk fel ezt a kérdést, biztos vagyok benne, hogy nem sok jelentkezőt látnánk. A porszívózás a legutáltabb háztartási munkák közé tartozik, kéz a kézben jár a mosogatással amiért szintén nem rajongunk.

Valljuk be, mindannyiunknak megfordult már a fejében, mennyivel egyszerűbb és vidámabb lenne az életünk, ha a takarítást robotok végeznék helyettünk. Nos, amilyen elsöprő iramban fejlődik a technológia, talán erre sem kell már sokáig várnunk, ami pedig a porszívókat illeti, a gyártók már most megoldást találtak erre a kérdésre is. Így születtek meg a robotporszívók, amelyek megjelenésük hajnalán még egyszerű, kerekeken guruló szívógépek voltak, ma viszont olyan futurisztikus tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a szennyezettebb terület felismerő funkció, az egyenetlen padlóhoz alkalmazkodó kontúrkövető szívófej, vagy a fedélzeti digitális kamerával támogatott takarítási útvonaltervezés stb.

Robotporszívó

A Samsung robotporszívók között egy olyan high-tech modellt is találunk, amely teljesítményében és tudásában is túlszárnyalja az összes jelenleg piacon elérhető készüléket. A VR20H9050UW/GE egy olyan önjáró robot, amely 60x erősebb szívóerővel rendelkezik a korábbi modellekhez képest. 107 mm-rel szélesebb kefével látták el, így kiterjedtebb területen is alapos tisztítást garantál. A nagyteljesítményű FullView(TM) szenzorral feltérképezi az egész szobát, és minden akadályt felismer, így fennakadás nélkül dolgozik. A gép a biztonságra is figyel: a Virtual Guard-dal kijelölheti a tisztítani kívánt felületet, és ezt követően a robot kizárólag azt a területet járja majd be, amelyet Ön engedélyezett.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Robotporszívó a nappaliban


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA