Mikrohullámú sütő, az Ön segítőtársa

mikro társ a konyhában

Mikrohullámú sütő az ön segítőtársa

Kisméretű és nagy teljesítményű gépek – modern dizájn, kiváló funkciók, még több szabadidő!

A Bosch mikrohullámú készülékeit azoknak javaslom, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani a főzés és a sütés során. Ha például csak kis adagot készítene, akkor sokkal gyorsabb és gazdaságosabb, ha a mikrohullámú sütőjét használja a hagyományos sütővel vagy a tűzhellyel szemben. Ha csupán egy csésze teát szeretne melegíteni, vagy a grill funkcióval zöldségeket grillezne, mindez csak egy gombnyomás. A Bosch mikrohullámú sütőkben órák helyett percek alatt olvadnak ki a mélyhűtött ételek.

Természetesen az sem mindegy, milyen mikrót választ.

A mikrohullámú funkcióval rendelkező sütők például olyan többfunkciós készülékek, amelyek egyesítik a klasszikus melegítési technológiát a mikrohullámú sütők előnyeivel. Vegyünk egy példát: a fagyasztott ételt ebben a gépben először kiolvaszthatja, majd azonnal meg is sütheti. A beépíthető mikrók azért is praktikusak, mert szemmagasságba helyezheti el őket nagyon egyszerűen – például a felsőszekrénybe vagy a magasszekrénybe. Így mindig szemmel tarthatja a készülő ételt, és nemhogy lehajolnia nem kell, de az ujját is alig kell mozdítania.

A Serie 8 generációba tartozó, nagyfelbontású TFT kijelzős mikrohullámú sütővel mindent felmelegíthet, felolvaszthat és párolhat. Erről a 900W, és az 5 fokozatban szabályozható teljesítményszint gondoskodik. Az Auto Pilot rendszere segít abban, hogy mindig a legjobb eredményt érje el, méghozzá úgy szinte semmi dolga nincs: csak tegye be a készülő ételt a készülékbe, adja meg a súlyát és válassza ki a szükséges funkciót. Minden mást a gép elvégez – Ön helyett.

Vannak olyan extra adottságok, amelyekkel a gépnek sokkal nagyobb hasznát veszi, mint egy klasszikus modell esetében.

Nézzük, melyek ezek?

Az univerzális kezelőgyűrűvel – amely a 8-as szériába tartozó beépíthető sütőknél, gőzsütőknél, kávéfőzőknél is megtalálható – a készülék irányítása minden eddiginél kényelmesebb lesz. A gyűrű egyetlen kis elforgatása elegendő az összes beállítás elvégzéséhez. Belsejében nagyfelbontású TFT kijelző van, amely szöveges és grafikus megjelenítésre is alkalmas. A funkciók beállítása is sokkal könnyebb lesz, nincs bizonytalanság, hogy jól állította-e be a programot, mivel a kijelző átláthatóan mutat mindent.

A Touch érintőgombok (érintőszenzoros kezelés) felváltják a hagyományos nyomógombos vezérlést, így a kívánt funkciók aktiválása csak egy finom érintés.

Auto Pilot rendszere azért jó, mert az automata programoknak köszönhetően Önnek jócskán megkönnyíti a dolgát. Egyrészt semmi más dolga sincs, csak tegye be az ételt, adja meg a súlyát és válassza ki a szükséges programot. A többi a gép dolga. Automata programjaira nyugodtan rábízhatja magát. Memória funkciójának pedig azért veszi hasznát, mert kényelmesen eltárolhatja benne a legkedvesebb programját, amit utána egy gombnyomásra aktiválhat szuper gyorsan és kényelmesen.

Aktuális Bosch mikrohullámú sütő kínálatunkhoz kattintson ide. Ha bizonytalan milyen készüléket válasszon, olvassa el mikrohullámú sütő választási segédletemet.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.