Embereket vert át egy nem létező webáruház...

Ön honnan tudhatja, hogy megbízható webáruházban vásárol...

Embereket vert át egy nem létező webáruház...

Ön honnan tudhatja, hogy megbízható webáruházban vásárol...

Több médiában is láttam azt a hírt, hogy egy hamis webáruházban vásároltak emberek. Előre utalták a rendelt termék árát, de a termék soha nem érkezett meg, és a pénzüket se kapták vissza. Valójában létrehoztak csalók egy honlapot, ahol árultak különböző termékeket, de nem volt mögötte árukészlet. Borzalmas az a pénzéhség és etikátlanság, ami egy ilyen ötletet szül és felettébb elszomorító is. Nem csak azért mert én is egy webáruház lelkes és etikus csapatát erősítem, és ez ronthatja a mi megbecsülésünket is, hanem azért, mert sajnálom azokat akiket becsaptak, megkárosítottak. Szomorú, hogy a szép világunkban élnek csalók, akik munka nélkül akarnak meggazdagodni...

Ön honnan tudhatja, hogy megbízható webáruházban vásárol?

Amikor a kényelmes online vásárlást szeretnék választani, felelősségteljes döntést kell hoznunk, a saját pénztárcánk érdekében.

De mégis mi az, ami segítségünkre lehet, hogy biztonságosan vásároljunk az interneten.

 

Hallott már a korrekt webáruház minősítésről?

Ez egy magyar kezdeményezés, amely Magyar webáruházakra specializálódott. Védi a vásárlói érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi az ügyfelek elégedettségét.

A korrektség garancia lényege: ha elégedetlen a vásárolt termékkel, esetleg valamelyik webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül visszafizetetik a vásárlása 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja.

A korrektség garanciát, az onlineGroup biztosítja.

Az onlineGroup azt szeretné, hogy a Magyar webáruházak legyenek a legjobb alternatívái az online vásárlásnak.

Az onlineGroup célja, hogy megteremtsen egy hosszútávon piacképes, korrekt, Magyar webáruház közösséget.

Tehát ajánlom figyelmébe az onlinePénztárca honlapját, ahol korrekt webáruházakat talál, olyanokat, mint az onlineMárkaboltok is. Amellett, hogy ezek a webáruházak biztosan nem fogják önt megkárosítani, az onlinePénztárca használatával még nagy összegeket is spórolhat.

Hogyan Fizethet Ingyen az onlinePénztárcával az onlineMárkaboltokban?

Amennyiben bármilyen terméket vásárol az onlineMárkaboltban, automatikusan kap a vásárolt készülék után onlinePénztárca összeget, 500 Ft-os kuponokban. A következő vásárlása alkalmával, minden elköltött 10.000 forintonként 1 db 500 Ft-os kupont válthat be, azaz 10.000 forintonként 500 Ft-tal olcsóbban tud rendelni.

Részletek:

Példa /1 Egy 40.000 Ft értékű mikró vásárlásánál, 4 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 2.000 Ft),

Példa /2 Egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 5.000 Ft)

Online Pénztárcájában levő összeg nem jár le, nem veszíti el értékét,korlátlan ideig, bármilyen háztartási nagy- és kisgépre, szépségápolási termékre, sőt szolgáltatásainkra (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás) is beváltható, és már 60 webáruházban költhet onlinePénztárcájából. Ide kattintva olvashat róla bővebben.

 

Nézze meg az onlineMárkaboltok kínálatát, ide kattintva >>>

 

Olvasson tovább:

Állami támogatásos hűtők és mosógépek

Büszkeségeink

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Miért biztonságos nálunk vásárolni?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 05.