Még a drágulás előtt válasszon hűtőkészüléket!

hűtő energia változás

Az EU új szabályozása hatással lesz a hűtő- és fagyasztókészülékek kínálatára

Az Európai Unióban 2024-től már nem lesznek elérhetők az E energiaosztály alatti hűtő- és fagyasztókészülékek a forgalmazóknál, és a tűzvédelmi előírások is szigorodnak. Az új jogszabályok szerint a 2023-ban beszerzett készleteket korlátozás nélkül lehet továbbértékesíteni, tehát a vásárlók még 2024-ben is találkozhatnak ezekkel a készülékekkel.

A változások hátterében az EU 2019/2019 RENDELETE áll, amely a hűtőkészülékek környezettudatos tervezésére vonatkozó követelményeket határozza meg a 2009/125/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapján. Emellett a rendelet hatályon kívül helyezi a 643/2009/EK bizottsági rendeletet is. A teljes jogszabály elérhető itt.

Ezek a változások valószínűleg áremelkedéssel járnak a 2024-es évben, ezért érdemes még idén beszerezni a kívánt hűtőszekrényt, ha az ár fontos szempont Önnek.

A Liebherr vállalat például idén befejezi az F és G energiabesorolású hűtőkészülékek gyártását.

Az alábbi linken megnézheti melyek azok a készüléke melyeket a Liebherr onlineMárkabolt forgalmaz és leáll a gyártásuk:

Kattintson ide és nézze meg >>>

Az aktuális raktáron lévő készletek között válogatva Ön azonnal hozzájuthat az általa kiválasztott készülékhez. A választékban megtalálhatók hűtőszekrények, fagyasztószekrények és fagyasztóládák is. Ne hagyja ki a lehetőséget, és tekintse meg az elérhető készleteket!

MEGNÉZEM ŐKET >>>

Mutatok Önnek 2 készüléket, amely már sajnos nem lesz, de elképesztően népszerű a vásárlóink között:

Liebherr CTP 211 Felülfagyasztós hűtőszekrényt

ctp211

Ennek a készüléknek talán azért van ilyen nagy sikere, mert árbarát készüléke. F energiaosztályba van sorolva. Ez a készülék összesen 124 cm magas, ideális kisebb családokba, nyaralókba, albérletbe, egyetemistáknak. Egy biztos, hogy a legtöbben 2023-ban ezt a készüléket választották a Liebherr onlineMárkaboltban. Természetesen jól tették, mert a Liebherr hosszú távon jó szolgálatot tesz, és ez a készülék nagyszerű. Tehát felül van a kis fagyasztórésze amely 44 literes. Az alatta lévő normál tér pedig 3 polccal és egy zöldségtárolóval ideális egy kisebb családnak. Előnye a készüléknek, hogy rugalmasan pakolható és halk.

Ismerj meg bővebben, nézze meg az oldalunkon >>>

A Liebherr hűtő-fagyasztó készülékek mindegyike kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Ezek a készülékek a praktikus tervezés és a megbízható minőség jegyében kínálnak megoldást a háztartások számára. A Liebherr onlineMárkaboltban most +5 év GARANCIÁVAL vásárolhatja meg őket.

Válogasson a Liebherr onlineMárkaboltban >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Nov 28.

Liebherr hűtőszekrény termékajánló