Luxus mosógép, amely megtestesíti az álmainkat!

Luxus mosógép, amely megtestesíti az álmainkat!

Luxus mosógép, amely megtestesíti az álmainkat!

Ez ám a 21. századi mosógép, mely döbbenetes, hogy milyen szuper!

Ismerjen meg egy HomeProfessional mosógépet, 10 kg kapacitással és 1600 fordulat/perces centrifugával.

A legkönnyebben kezelhető, legokosabb Home Professional mosógép Home Connect-el, i-Dos-al és folttisztító automatikával.

Mi a legfontosabb egy mosógép választásnál?

A tökéletes, gyors és kompromisszummentes tisztaság, és hogy sokáig jól működő, tartós, csinos gépünk legyen.

Ez a mosógép EcoSilenceDrive-os

Ez azt jelenti, hogy a készülék szénkefe nélküli energia hatékony motorral készült, ezáltal tartósan, megbízhatóan és csendesen fog működni.

Halk működésű mosógép

Mikor éjszaka felébred és zajtalan az otthona, akkor élvezheti csak a csendet. A napközben megszokott zajok sokszor zavaróak lehetnek, mint a centrifuga hangja. Ennél a mosógépnél nem kell ettől tartania. A csendes működést biztosítja az EcoSilence Drive motor. Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítással készültek melynek köszönhetően, a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Ennél a készüléknél a mosógép alja is hangszigetelve van, így a zajkibocsátás is csökken.

Energia hatékony mosógép

A rezsiszámlája biztosan nem fog emelkedni, mert a legjobb energia besorolású gépek egyike a Bosch HomeProfessional WAX32EH0EU elöltöltős mosógép. A+++ besorolása garantálja hogy évente csak 167 kwh a fogyasztása. Ez havonta 40 Ft-os áramdíjjal számolva csak 560 Ft körüli összeg. (A gyártó a fogyasztást 220 mosási ciklusra vonatkoztatja, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve. A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.)

(2021. márciusában megváltoznak az energiacímkék. Olvasson róla, ide kattintva.

A tiszta és foltmenetes ruha garantált (AntiStain rendszer)

Ezentúl nem kell aggódnia a szennyeződések miatt hiszen a folttisztító automatika 16-féle makacs foltot távolít el anélkül, hogy a mosáshoz bármilyen extra mosószert kellene adagolnia. A mosógép automatikusan felismeri a foltot és ennek függvényében állítja be az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. Természetesen a folttisztító programokat szabadon kombinálhatja bármelyik alapprogrammal. A folt típusok: bébiételek, vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, talaj / homok, fű, kozmetikumok, szőlőlé, csokoládé, piszkos zokni, izzadtság, és vér.

4D mosási rendszerrel készült, amely nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatást eredményez a foltmentes eredményért. 

Automata rendszer a tökéletes és gazdaságos eredményért.

Önnek csak egyetlen feladata van, feltölteni a két nagy tartályt mosószerrel és öblítővel, a többi már az i-DOS intelligens rendszer dolga.

  1. Az i-DOS technológiával ellátott mosógép az automatikus töltetérzékelés segítségével pontosan leméri a mosnivaló súlyát.

  2. Figyelembe veszi a vízkeménységet és a mosószer koncentrációját is.

  3. Az Auto Program érzékeli a mosni kívánt szövet típusát.

  4. A mosógép az automatikus szennyeződés érzékelő segítségével, meghatározza a szennyeződés mértékét.

  5. A gép pontosan kiméri az egyes adagokhoz szükséges mosószer és víz mennyiségét.

  6. Optimalizálja az egyes töltetekhez szükséges vízmennyiséget, így egy csepp sem megy veszendőbe.

Az i-Dos funkcióval nincs mosószer pazarlás! Ennek hála nem szennyezzük feleslegesen a környezetet. Amellett, hogy védi a bolygónkat a pénztáránknak is hasznos, hiszen rengeteg mosószert megspórolunk, amelyet nem kell megvásárolnunk.  

Azért, hogy mindig tökéletesen tiszta ruhái legyenek, dobtisztítás figyelmeztetés is rendelkezésre áll, hogy mindig kifogástalanul tisztítson a gép.

Programok mosógépeknél

Sztenderd programok : pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás

Automata programok: szenzorvezérelt mosás és mosószer adagolás

Speciális programok: allergia plus, szivattyúzás, kímélő automata, automata, farmer/fekete ruhanemű, ingek/blúzok, centrifugálás, gyors/ mix, sportruházat/fitness, egyszeri öblítés, tolltöltet, szuper gyors 30 és 15 perces program

Kiegészítő opciók : öblítő plusz, vasaláskönnyítés, foltautomatika, i-DOS (1. tartály), i-DOS (2. tartály), Intensive Plus, halkabb mosás, SpeedPerfect, öblítő stop, előmosás.

A biztonságért és a kényelemért felel
Újratöltés funkció : adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat.
Nagy felbontású TFT, szöveges kijelző programállapot kijelzéssel, hőmérséklet, max. centrifugálási sebesség kijelzéssel.

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés : alapbeállítások, be/ki kapcsoló, időzítés, i-DOS 2.0, Intensive Plus, opciók beállítása, Távindítás, start/szünet utólagos betöltéssel, hőmérséklet, SpeedPerfect, fordulatszám módosítás/öblítőstop
(mostantól  elfeljtheti az elszennyeződött beragadó gombokat, az érintő kijelzőnek hála :)

A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

Rendelkezik túlhabzás figyeléssel, dobkiegyensúlyozással, gyermekzárral, és természetesen többféle akusztikus figyelmeztető jelzéssel, hogy Ön mindig tudja ha gond van.

HomeConnect az okos mosógép

Nincs időhöz kötve a mosás

Sokszor nincs időnk arra, hogy megvárjuk, amíg a mosógép végez. Ezért nagyszerű a Home Connect, A Home Connect nyugalmat biztosít, és segítségével hasznosabban töltheti el az idejét. Ez azt jelenti, hogy Ön bepakolja pl. reggel a mosógépet, és okostelefon, vagy tablet segítségével bármikor, akár a munkahelyén is elindíthatja a mosást. Ha szeretné, akkor mosógépe értesítéseket küldhet Önnek közvetlenül a mobilkészülékére, így kényelmesen értesülhet az aktuális program állapotáról, valamint további hasznos tudnivalókról. Több feladatot is elláthat mind az otthonából, mind azon kívül – még egyszerűbben.

Az EasyStart funkció HomeConnecten keresztük közvetlenül a mobilkészülékén ajánl programot a ruhák anyagának megfelelően. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el minden mosás alkalmával.

Még kevesebb áramot fogyaszthat

Amennyiben Ön pl. napenergiával látja el otthonát.
A Home Connect FlexStart opciója lehetővé teszi a Bosch háztartási készülékek hatékony módon történő használatát. Ha EEBUS alapú energiagazdálkodási rendszert használ az okos eszközeinek csatlakoztatására vagy fotovoltaikus napkollektort, akkor a mobileszközén levő Home Connect applikációval könnyen megadhatja azt az időkeretet, amelyben a háztartási készülékek valószínűleg működni fognak. Az energiagazdálkodási rendszer ezután automatikusan a legjobb energiaforrást fogja alkalmazni a háztartási készülékeihez. Az eredmény, olyan háztartási készülékek, amelyek alkalmazkodnak a felhasználó zöld gondolkodásához.

Azt hiszem, most már érzi Ön is, hogy milyen egy luxus mosógép. Engem már teljesen a rabjává tett.

Itt az idő, hogy megnézze oldalunkon, és még többet tudjon meg >>>

Böngésszen rengeteg magas minőségű mosógép között az onlineMárkabolt oldalán >>>

Olvasson tovább a háztartási gépekről:

Alapvető különbségek a sütők között…
Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?
Multicooker a jövő főző/sütő edénye, indukcióval!
2018-ban a legjobb Bosch mosogatógépek
Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt
4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 17.