facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Luxus mosógép, amely megtestesíti az álmainkat!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ettől leesik az álla! Ismerjen meg egy HomeProfessional mosógépet, 10 kg kapacitással és 1600 fordulat/perces centrifugával.

A legkönnyebben kezelhető, legokosabb Home Professional mosógép Home Connect-el, i-Dos-al és folttisztító automatikával.

Mi a legfontosabb egy mosógép választásnál?

A tökéletes, gyors és kompromisszummentes tisztaság, és hogy sokáig jól működő, tartós, csinos gépünk legyen.

Ez a mosógép EcoSilenceDrive-os

Ez azt jelenti, hogy a készülék szénkefe nélküli energia hatékony motorral készült, ezáltal tartósan, megbízhatóan és csendesen fog működni.

Halk működés

Mikor éjszaka felébred és zajtalan az otthona, akkor élvezheti csak a csendet. A napközben megszokott zajok sokszor zavaróak lehetnek, mint a centrifuga hangja. Ennél a mosógépnél nem kell ettől tartania. A csendes működést biztosítja az EcoSilence Drive motor. Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítással készültek melynek köszönhetően, a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Ennél a készüléknél a mosógép alja is hangszigetelve van, így a zajkibocsátás is csökken.

Energia hatékonyság

A rezsiszámlája biztosan nem fog emelkedni, mert a legjobb energia besorolású gépek egyike a Bosch HomeProfessional WAX32EH0EU elöltöltős mosógép. A+++ besorolása garantálja hogy évente csak 167 kwh a fogyasztása. Ez havonta 40 Ft-os áramdíjjal számolva csak 560 Ft körüli összeg. (A gyártó a fogyasztást 220 mosási ciklusra vonatkoztatja, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve. A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.)

A tiszta és foltmenetes ruha garantált (AntiStain rendszer)

Ezentúl nem kell aggódnia a szennyeződések miatt hiszen a folttisztító automatika 16-féle makacs foltot távolít el anélkül, hogy a mosáshoz bármilyen extra mosószert kellene adagolnia. A mosógép automatikusan felismeri a foltot és ennek függvényében állítja be az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. Természetesen a folttisztító programokat szabadon kombinálhatja bármelyik alapprogrammal. A folt típusok: bébiételek, vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, talaj / homok, fű, kozmetikumok, szőlőlé, csokoládé, piszkos zokni, izzadtság, és vér.

4D mosási rendszerrel készült, amely nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatást eredményez a foltmentes eredményért. A 4D mosórendszernél (a 3D-vel szemben)4 fúvóka (a 3D mosás esetén 3 fúvóka) permetezi a vizet a dob belsejében, miközben 360 fokban forog körbe. Ez megkönnyíti a mosószerek teljes feloldódását és mély behatolását a ruhákba mosás közben. A jobb eredmény érdekében öblítésnél is 4 fúvóka permetezi a vizet a dobba.

Automata rendszer a tökéletes és gazdaságos eredményért.

Önnek csak egyetlen feladata van, feltölteni a két nagy tartályt mosószerrel és öblítővel, a többi már az i-DOS intelligens rendszer dolga.

  1. Az i-DOS technológiával ellátott mosógép az automatikus töltetérzékelés segítségével pontosan leméri a mosnivaló súlyát.

  2. Figyelembe veszi a vízkeménységet és a mosószer koncentrációját is.

  3. Az Auto Program érzékeli a mosni kívánt szövet típusát.

  4. A mosógép az automatikus szennyeződés érzékelő segítségével, meghatározza a szennyeződés mértékét.

  5. A gép pontosan kiméri az egyes adagokhoz szükséges mosószer és víz mennyiségét.

  6. Optimalizálja az egyes töltetekhez szükséges vízmennyiséget, így egy csepp sem megy veszendőbe.

Az i-Dos funkcióval nincs mosószer pazarlás! Ennek hála nem szennyezzük feleslegesen a környezetet. Amellett, hogy védi a bolygónkat a pénztáránknak is hasznos, hiszen rengeteg mosószert megspórolunk, amelyet nem kell megvásárolnunk.  

Azért, hogy mindig tökéletesen tiszta ruhái legyenek, dobtisztítás figyelmeztetés is rendelkezésre áll, hogy mindig kifogástalanul tisztítson a gép.

Programok

Sztenderd programok : pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás

Automata programok: szenzorvezérelt mosás és mosószer adagolás

Speciális programok: allergia plus, szivattyúzás, kímélő automata, automata, farmer/fekete ruhanemű, ingek/blúzok, centrifugálás, gyors/ mix, sportruházat/fitness, egyszeri öblítés, tolltöltet, szuper gyors 30 és 15 perces program

Kiegészítő opciók : öblítő plusz, vasaláskönnyítés, foltautomatika, i-DOS (1. tartály), i-DOS (2. tartály), Intensive Plus, halkabb mosás, SpeedPerfect, öblítő stop, előmosás.

A biztonságért és a kényelemért felel
Újratöltés funkció : adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat.
Nagy felbontású TFT, szöveges kijelző programállapot kijelzéssel, hőmérséklet, max. centrifugálási sebesség kijelzéssel.

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés : alapbeállítások, be/ki kapcsoló, időzítés, i-DOS 2.0, Intensive Plus, opciók beállítása, Távindítás, start/szünet utólagos betöltéssel, hőmérséklet, SpeedPerfect, fordulatszám módosítás/öblítőstop
(mostantól  elfeljtheti az elszennyeződött beragadó gombokat, az érintő kijelzőnek hála :)

A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

Rendelkezik túlhabzás figyeléssel, dobkiegyensúlyozással, gyermekzárral, és természetesen többféle akusztikus figyelmeztető jelzéssel, hogy Ön mindig tudja ha gond van.


HomeConnect

Nincs időhöz kötve

Sokszor nincs időnk arra, hogy megvárjuk, amíg a mosógép végez. Ezért nagyszerű a Home Connect, A Home Connect nyugalmat biztosít, és segítségével hasznosabban töltheti el az idejét. Ez azt jelenti, hogy Ön bepakolja pl. reggel a mosógépet, és okostelefon, vagy tablet segítségével bármikor, akár a munkahelyén is elindíthatja a mosást. Ha szeretné, akkor mosógépe értesítéseket küldhet Önnek közvetlenül a mobilkészülékére, így kényelmesen értesülhet az aktuális program állapotáról, valamint további hasznos tudnivalókról. Több feladatot is elláthat mind az otthonából, mind azon kívül – még egyszerűbben.

Az EasyStart funkció HomeConnecten keresztük közvetlenül a mobilkészülékén ajánl programot a ruhák anyagának megfelelően. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el minden mosás alkalmával.

Még kevesebb áramot fogyaszthat

Amennyiben Ön pl. napenergiával látja el otthonát.
A Home Connect FlexStart opciója lehetővé teszi a Bosch háztartási készülékek hatékony módon történő használatát. Ha EEBUS alapú energiagazdálkodási rendszert használ az okos eszközeinek csatlakoztatására vagy fotovoltaikus napkollektort, akkor a mobileszközén levő Home Connect applikációval könnyen megadhatja azt az időkeretet, amelyben a háztartási készülékek valószínűleg működni fognak. Az energiagazdálkodási rendszer ezután automatikusan a legjobb energiaforrást fogja alkalmazni a háztartási készülékeihez. Az eredmény, olyan háztartási készülékek, amelyek alkalmazkodnak a felhasználó zöld gondolkodásához.

Azt hiszem, most már érzi Ön is, hogy milyen egy luxus mosógép. Engem már teljesen a rabjává tett.

Itt az idő, hogy megnézze oldalunkon, és még többet tudjon meg >>>

Olvasson tovább a háztartási gépekről:

Alapvető különbségek a sütők között…
Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?
Multicooker a jövő főző/sütő edénye, indukcióval!
2018-ban a legjobb Bosch mosogatógépek
Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt
4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA