Legyen mosogatómedencéje a konyhája ékessége!

Legyen a konyhája éke a mosogatója!

A mosogatómedence már régóta nem csak az a hely, ahol az edényeinket tisztára mossuk, vagy elkészítjük a főzni-sütnivalót. A Blanco tervezői gondoskodtak arról, hogy méltó részei legyenek konyhánknak mind színükben mind pedig funkcionalitásukban és kivitelezésükben.

A Silgranit PuraDur családba tartozó modellek esetében a 9-féle színváltozat közül Ön is pillanatok alatt megtalálhatja a konyhabútorhoz, és a fal színéhez illőt. Természetesen mindegyikhez színben hozzá illő csaptelepet is talál. Nem csak a környezettel harmonizáló színük teszi vonzóvá őket: kőszerű-selymes és finompórusúan zárt felületük otthonos, barátságos kőhatást kelt.

A Silgranit medencék további előnye, hogy az ápolásuk és takarításuk rendkívül egyszerű, az anyag tartóssága és karcállósága pedig azért praktikus, mert a különböző evőeszközök és éles tárgyak által okozott sérülések kevésbé fognak ki rajtuk. Ellenállóképességük szinte felülmúlhatatlan.

Ezeket a medencéket szabadalmaztatott higiéniai védelemmel látták el. A Hygiene+Plus a baktériumok és a szennyeződésekkel szemben is ellenáll, antibakteriális hatású, de nem csak ezért nagyszerű. Azért is piros pont jár, mert az takarítást is megkönnyítik. Kísérletek alapján bebizonyosodott, hogy ez a higiéniai védelem akár 98%-kal csökkenti a baktériumok fejlődését.

És ez még nem minden. A Silgranit mosogatómedence:

  • 100% élelmiszerálló
  • 100% saválló
  • 100% fényálló

Ízelítő különböző típusú és színű Blanco mosogatómedencéinkből

BLANCOMODUS-M 90-SG-AL-EXC-T-FA Gránit mosogatótál

BLANCOMODEX-M 60-SG-P-EXC-T-FA Gránit mosogatótál

BLANCOAXIA II 8S-SG-KV-EX Gránit mosogatótál

BLANCOAXIA II 8-SG-TT-EX Gránit mosogatótál

BLANCOALAROS 6S-F-SG-PSZ-EXC-T-GB Gránit mosogatótál

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.