Legújabb páraelszívó trend Elica

páraelszívó beépíthető

Legújabb páraelszívó trend!

Valami teljesen újra vágyik? Ilyen még biztos nincs az ismerőseinek!

Imádom, hogy folyamatosan változik a világ, újabb és újabb készülékekkel állnak elő a gyártok a kedvünket keresve.

Egy konyha bemutatón vettem részt, amikor az előadást tartó fiatalember egyszer csak elővarázsolt egy páraelszívót a munkafelületből. Egyszer csak előtört a bútorból, a főzőlap mögött, mint egy védelmező óriás.

Beindította az elszívót a fiatalember, és azonnal elkezdte a főzőlapon kialakuló pára, és szagok eltávolítását.

Hatékonyan működött, hiszen közvetlenül a gőzök, zsírok keletkezésénél már vonzotta a párát és magába zárta, kitisztította és szagtalan egészséges levegőt engedett vissza a légtérbe. 

Nem kellvmegvárni, míg felszáll a fejünk felett lévő elszívóig, és közben egy része szétárad az otthonában, vagy ráül a szekrényre.

Amikor már nem volt rá szükség, halkan visszasiklott a bútorlapba, mintha soha nem is lett volna. Helyére csak egy diszkrét kezelő felület emlékeztet.

Ez az elegancia és a praktikum tökéletes összhangja.

A pultba süllyeszthető, vagy pultba építhető páraelszívónak is több mérete, és fajtája létezik, már 2019-ben. Most ismerje meg néhány Elica páraelszívóval. Az Elica a világ egyik piacvezető páraelszívó gyártója, és az 1970-es évekvan jelen a piacon, így óriás tapasztalattal bír. Páraelszívói az elegáns olasz dizájnnak felelnek meg, számos stílusirányzatot felvontultatva. 

Ismerje meg az Elica Pandora páraelszívóját:

A 90 cm-es pultba süllyeszthető páraelszívót feketében, és inoxban is megtalálja oldalunkon. Alacsony energiafogyasztása van, így a villany számlája nem fog az egekbe nőni. A gyártó éves energia fogyasztásra csak 49 kwh/év-et adott meg az energia címkén. Működése halk, így nem fogja zavarni a működése. 3 féle teljesítményre képes, + egy turbó fokozatra is, mely automatikusan lekapcsol, vagy visszaáll kisebb teljesítményre, így óvva az áramfogyasztását.

Tartósságára garancia, hogy rozsdamentes acélból készült.

Legyen Ön az első, akit a többiek irigyelhetnek ezért a korszerű páraelszívóért.

Elica PANDORA GME IX/A/90 Pultba építhető páraelszívó >>>

Elica PANDORA GME BL/A/90 Pultba építhető páraelszívó >>>

Tudjon meg többet a páraelszívókról:

Hogyan növelheti a páraelszívó hatékonyságát?

Hangos a páraelszívó? Mit tehetünk?

4+1 ok, amiért tényleg szüksége van egy konyhai páraelszívóra

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Dec 19.