facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Legnépszerűbb mikrohullámú sütőink

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ha Ön is mikró vásárlás előtt áll, segítek a döntésben. Összegyűjtöttem legnépszerűbb készülékeinket, és azt kis megmutatom, mit mondtak róluk vásárlóink, akik már néhány hónapja otthonukban használják őket.

Online rendeléskor rendkívül jól jön, ha más vásárlók véleményére támaszkodhatunk. A készülékek kívülről nagyon hasonlítanak egymásra, a különböző ,,csoda-funkciók" pedig általában nem sokat mondanak egy átlagembernek. Mindannyian gyakorlati tapasztalatokat szeretnénk hallani, mielőtt otthonunkba kerül a kiszemelt masina, és meg akarunk bizonyosodni arról, hogy akik korábban megvásárolták, elégedettek voltak vele.

Bosch HMT84M654 Beépíthető mikrohullámú sütő Aranyérmes modellünk a Bosch HMT84M654 Beépíthető mikrohullámú sütő, amelyet akkor ajánlok Önnek, ha beépíthető készüléket keres. Kiolvasztásra, melegítésre, sőt még ételek elkészítésére is használhatja. A vezérlése az érintőszenzoros kezelésnek köszönhetően szuper kényelmes. Nagyméretű, digitális kijelzője precízen informálja a beállításokról. 7 automata programja is van, melyekkel pillanatok alatt elkészítheti a vacsorát, csak az étel súlyát és a sütésmódot kell kiválasztania.

Whirlpool AMW 1401/IX Beépíthető mikrohullámú sütő Az ezüstérmes helyezett a Whirlpool AMW 1401/IX Beépíthető mikrohullámú sütője, ami ár-érték arányban egy igazán kiváló választás. Vásárlóink azért szeretik, mert pillanatok alatt felmelegíti az ételt, halkan dolgozik, és a tudása is professzionális. Hátránya között említik, hogy az űrtartalma kisebb (20 literes), így ha Ön nagycsaládos, vagy nemcsak a reggeli kakaó melegítésére, hanem étel elkészítésére is szeretné használni. Digitális, piktogramos kijelzője pontosan mutatja a beállításokat. A teljesítményét 5 fokozatban állíthatja. Grill, grill kombi, és Jet Defrost gyorskiolvasztó funkcióval is büszkélkedhet. A 3D mikrohullámrendszerrel a hagyományos készülékeknél 5x gyorsabban végez a kiolvasztással.

Siemens HF24M564 szintén beépíthető mikrohullámú sütő Bronzérmesünk ezúttal a Siemens HF24M564 szintén beépíthető mikrohullámú sütője, amely felhasználóbarát vezérlőfelületével és energiatakarékos működésével lopta be magát a szívünkbe. Legyen szó kiolvasztásról, melegítésről, vagy az étel elkészítéséről - mindegyikben praktikus segítőtársa lesz. 7 sütőprogrammal rendelkezik, a digitális kijelzőn pedig pontosan láthatja az aktuális beállításokat. Süllyesztett kezelőgombjai stílusos megjelenést sugallnak.

Ha kérdése van a termékekkel, vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, hívja mikrohullámú sütő szakértő kollégámat a + 36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA