Kíváló Whirlpool szárítógép 2023-ban

kiváló wh szárítógépek

Most, ismerje meg a szerintünk legjobb Whirlpool szárítógépeket 2023-ban, hogy Önnek is a legmegfelelőbb modellt válassza az otthonába.

Az otthonok modernizációjával együtt járó folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően a háziasszonyok életét megkönnyítő szárítógép már elképesztően közkedvelt lett. Nem hiába, mert gyorsítja és egyszerűsíti a mosás utáni ruhák szárítását. A Whirlpool, mint háztartási gépek terén világszerte elismert márka, mindig is az innováció és a minőség zászlóvivője volt.

Most, ismerje meg a kíváló Whirlpool szárítógépeket 2023-ban, hogy Ön is a legmegfelelőbb modellt válassza az otthonába.

Ha Ön is a minőségi háztartási gépek híve, és kíváncsi arra, hogy melyik Whirlpool szárítógép érdemli ki a "legjobb" címet 2023-ban, akkor ne hagyja ki ezt a cikket. Az alapos elemzés segítségével könnyen megtalálhatja majd az ideális készüléket, amely hozzájárul otthona kényelméhez és hatékonyságához. Az alábbiakban tehát vegyük sorra a legjobb Whirlpool szárítógépek legizgalmasabb jellemzőit és előnyeit.

Az alábbi 3 db Whirlpool szárítógép áll a legjobb helyen vásárlóink szerint:

Kapacitása szárítógépeknek

Napjainkban a nagyobb 8-9 kg-os kapacitás a jellemző, melyet keresnek a vásárlók. Ez azért van mert mára már a nagyobb mosógép kapacitású (7-9 kg) mosógépeket választják a családok, hogy ritkábban kelljen mosniuk. 

Energiaosztály, energiabesorolás a szárítógépeknek 

A szárítógépeknél megmaradt a régi energiabesorolás (sok háztartási készüléknél új szabályozás van 2021 óta, így nincsenek + jelek a betűk után, így itt a legjobb energiabesorolás az A+++. Az energiaválság miatt nagy jelentősége van a szárítógép áramfogyasztásának, és ezt a magyar családok nagyon jól tudják. Ezért mind a három készülék, A++ vagy A+++ energiabesorolású.

Megbízható motor a szárítógépeknél

Az inverteres technológiával készült motor nem rendelkezik szénkefékkel, így kevésbé melegszik és jobb hatásfokra képes. Az ilyen technológiával készült motoroknak hosszabb az élettartama, csendesebbek és kedvezőbb energiafogyasztási paraméterekkel rendelkeznek. A Whirlpool az ilyen szárítógép motorokra 10 év garanciát vállal >>> Mind három szárítógép inverter motorral készült, így nyugodtan válassza őket!

Hőszivattyús technológia

Hőszivattyús technológia, amely hatékonyan melegíti a készülékben lévő levegőt, jelentősen csökkentve az energiafogyasztást. A ruházat alacsonyabb hőmérsékleten történő szárítása kímélőbb a ruhái számára.

Most ismerje meg a Whirlpool szárítógépeket részletesen is!

3/ Whirlpool FFT M11 82B EE Hőszivattyús szárítógép A++ Energiaosztály, 8 kg, Zajszint: 65 dB, Inverter motorral

wh száritógép

Ez a szárítógép 6. érzék technológiával gondoskodik a kiváló szárítási eredményről. intelligens 6. Érzék technológia innovatív érzékelője érzékeli és szabályozzák a páratartalmat, és ennek megfelelően módosítja a ciklus időtartamát és hőmérsékletét.

Rendelkezik FreshCare + technológiával, amely frissen tartja a ruhákat 6 órán keresztül, mintha csak most szárította volna őket. Az intelligens hőmérséklet-szabályozás és a lágy dobmozgás tökéletes kombinációja. A FreshCare + gátolja a kellemetlen szagok terjedését a szárítóban, lehetővé téve, hogy a friss ruhák várják a ciklus után.

Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkezik, így akár gyapjú ruhákat is száríthat benne.

Opciók:

A program kiválasztása után a különféle szárítási szinteket állíthat be a készüléken: vasalás száraz, vállfa száraz, szekrény száraz vagy extra száraz.

Rendelkezik gyors opció, ha sürgősen szüksége van kis mennyiségű ruhanemű szárítására.

A tavaszi, őszi gardrob pakolás sokkal gyorsabb lesz, a frissítő program (20 perces) segítségével, amely a a ruhadarabok frissítése a friss levegővel. 

Programok:

Ágynemű program, Ing program, Sport program, Paplan program, Farmer program, Selyem program, Gyors 30' szárítás, Színes program, Vasaláskönnyítő program.

A SoftMove ™ technológiával ellátott FTM 11 82B EE szárító a szárítás minden szakaszában gondoskodik ruháiról. A különleges dobmozgások garantálják a kedvenc farmere, ágyneműje vagy finom selyemblúza tökéletes védelmét, függetlenül a használt programtól.

Nézze meg videónkat a készülékről:

 Vásárolja meg a készüléket ide kattintva! 

2/ Whirlpool FFT M11 8X3BY EE Hőszivattyús szárítógép A+++ Energiaosztály, 8 kg, Zajszint: 64 dB, Inverter motorral

wh legjobb szárítógép

Ez a hőszivattyús szárítógép 8 kg kapacitással rendelkezik, és nagyon hasonlít az előző szárítógéphez.

Ez a készülék is 6. érzék, és FreshCare + technológiával bír. 

AutoCleaning kondenzátor

Amiben ő más, az az AutoCleaning kondenzátor szűrő, amely időtakarékos, automatikus szűrőtisztítás jelent.

Nincs szükség a szűrő kézi tisztítására a szárító használata után. A készülék automatikusan tisztítja a szűrőt, folyamatos légáramlást biztosítva a szűrőn keresztül a legjobb szárítási eredmény érdekében.

15 különböző szárítási program

Különleges programok széles választéka minden ruhatípushoz: Eco, Pamut, Vegyes, Ágynemű, Ing, Sport, Paplan, Farmer, Egyszerű vasalás, Frissítés, Rapid 30', Színes, Selyem, Gyapjú, Kímélő, Szintetikus.

Időzített szárítás

Lehetőség a szárítási idő beállítására az Ön igényei szerint. Csak válassza ki a megfelelő gombot, és állítsa be a kívánt időt.

Késleltetett indítás

Ennek az opciónak köszönhetően a kezdési idő beprogramozásával a szárítást napirendjének megfelelően intézheti.

Állítható szárazsági szint

Minden program előre beállított optimális szárítási idővel rendelkezik. Néhány program esetén azonban manuálisan beállíthatja a kívánt szárazsági szintet (4 különböző fokozat közül választhat).

Gyors szárítás opció

Lehetőség gyorsított szárítás beállítására.

Ide kattinva vásárolja meg a készüléket >>>

1/ Whirlpool FFT M22 9X3B EE Hőszivattyús szárítógép A+++ Energiaosztály, 9 kg, Zajszint: 65 dB, Inverter motorral

 wh szárítógép legjobb

Ezt a szárítógépet nagy családoknak ajánlom, mert 9 kg szárítási kapacitással bír.

Kiemelkedő energiahatékonyság. Az A+++ energiaosztályú Whirlpool szárító a tökéletes eredményt egyesíti a kiemelkedően alacsony energiafogyasztással. Alacsony zajkibocsájtása van, így nem lesz zavaró a működése.

6. Érzék technológia és FreshCare+ opcióval rendelkezik, ezért optimális a működése.

Igaz, nem automata tisztítással bírnak a szűrői, de mindössze 3 egyszerű lépést kell megtennie.

Közvetlen leeresztés

Nem kell a kondenzvíz tartály ürítésével bajlódnia. Spóroljon időt és energiát, ha a szárítógép lefolyócsövét a központi vízelvezető kiállásra csatlakoztatja.

Nagyméretű ruhák program

Extra tágas. A Nagyméretű ruhák program használatával még a legterjedelmesebb anyagok is tökéletesen szárazak lesznek.

Többféle programmal kényeztetheti a ruháit.

Pamut, Kényes anyagok, Farmer program, Selyem program, Sport program

Természetesen megadható szárítási szint is

A készülék megadható szárítási szintje hozzájárul a még kényelmesebb használathoz.

Gyors szárítás

Gyors eredmények. A Rapid Dry funkció a megérdemelt ideális szárítási eredményt biztosítja, rövidebb idő alatt.

Indításkésleltetés

Az idő ideális menedzselése. Az Indításkésleltetés funkcióval úgy időzítheti a szárítási ciklust, hogy az Önnek a legkényelmesebb legyen.

Gyerekzár

A gombzár opció aktiválásával megakadályozható a program beállításainak véletlen megváltoztatása vagy magának a programnak az akaratlan elindítása.

Felhasználóbarát kezelőfelület

Könnyed kezelés. A készülék intuitív kezelőfelülettel rendelkezik a még könnyebb kezelés érdekében.

Prémium dob kialakítás

A készülék prémium dobja speciális kialakítású mintázattal és ruhaemelőkkel rendelkezik, hogy kimagasló szárítási eredményt nyújtson az anyagok megóvásával egyetemben.

SoftMove

Innovatív szárítási technológia. A dob speciális, aszimmetrikus mozgása biztosítja a ruhaneműk egyenletes elosztását, hogy a szárítási eredmény tökéletes legyen.

Ide kattinva vásárolja meg >>> 

Nézze meg a többi szárítógépet a Whirlpool onlineMárkaboltban >>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja.
Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.
  A legnagyszerűbb, hogy az onlineMárkaboltokban az 5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁT ingyen adjuk a gép vásárlásakor semmilyen plusz költséget nem kell érte fizetnie.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 22.

Whirlpool szárítógép termékajánló