Végre eljött a konyhakiállítás pillanata!

konyhakiállítás 2019

Végre eljött a konyhakiállítás pillanata!

Érdemes elolvasnia, hogy mivel tudná életét még frankóbbá varázsolni

Végre eljött  a pillanat...

Konyhakiállítás mindig nagyon várt esemény az Online Márkaboltok életében, hiszen itt újra beleszerethetünk a munkánkba. Egyre nagyszerűbb fejlesztésekkel rukkolnak elő a gyártók, melyek megkönnyítik a mindennapokat, sőt szerethetővé teszik a házimunkát. Ha ön nem tudott eljönni, és kiélvezni minden pillanatát a konyhakiállításnak, olvassa el interjúmat, melyet Tóth Kornél kollégámmal készítettem, aki minden pillanatát imádta a kiállításnak.

 

Milyen márkákkal találkoztál?

A Magyarországon forgalmazott háztartási gép márkákon kívül neves konyhabútor szalonok és konyhai kiegészítő brandek is bemutatták portékájukat.

 

Mi az új dizájn? Téged mi fogott meg.

Érdekes volt megfigyelni, hogy a gyártók egyre inkább tolódnak el a modern, letisztult formák és a szuper innovatív elektronikai megoldások felé. Láthattunk Whirlpool okos mosógépet, teszteltünk szupermodern Bosch robotgépet, visszaidéztük a régi idők báját a Gorenje modern belsővel és retro külsővel megáldott készülékeivel és megcsodálhattunk ultramodern, borhűtővel rendelkező Liebherr side by side hűtőt is!

 

Mi az, ami számodra újdonság volt?

Talán a leglátványosabb innováció a kijelző méretek drasztikus megnövekedése volt. Láthattunk nagyobb telefon, sőt már majdnem táblagép nagyságú érintő kijelzőket mosógépeken, hűtőkön vagy akár szárítógépeken is. Újdonság volt továbbá a mesterséges intelligencia térhódítása és a különböző okosfunkciók megjelenése is.

 

A legpraktikusabb készülék?

Nehéz kérdés, hiszen nagyon sok szuper készülékkel találkozhattunk, de talán a legpraktikusabb a Whirlpool beépíthető mosógépe volt, ami teljesen integrálható kialakítása miatt, szinte bármelyik szekrénybe befér, praktikus mosó- és öblítőszer adagolója pedig 90˙ fokban kinyitható.

Új technológiák?

Mind közül a leg lebilincselőbbet a Bosch pultjánál láthattuk, ahol Németh Ádám séf közreműködésével megnézhettük, milyen az amikor egy konyha robotgép kiszívja a levegőt az edényből, ezzel teljesen légmentessé téve azt. Az edényben lévő pillecukor a háromszorosára dagadt! :O

Jövőre is elmész és miért?

Természetesen, hatalmas élmény volt, nem csak azért, mert elsőkézből kaphattunk meg termékinformációkat, amivel még magasabb szintre emelhetjük vásárlóink kiszolgálását, hanem azért is, mert szakértőink közelebbről is megvizsgálhattak minden kiállított készüléket, így az érdeklődések és vásárlások során olyan kis apróságokra is tudnak válaszolni, amikre csak nagyon kevesen tudnak.

Azért érdemes ellátogatni jövőre is a Konyhakiállításra, mert az ember rátalálhat álmai készülékére, percek alatt összeválogathat egy komplett konyhát, főzőlaptól a csempéig és Michelin Csillagos séfektől tanulhat recepteket, konyhai praktikákat.

 

Nézzen meg néhány képet, melyeket Önöknek készítettünk:

 

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

konyhakiállítás 2019

 

 

Olvasson még a háztartási gépekről:

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 2018-ban

Tudja mit tesz, ha idősebb mosógépe van?

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Melyik háztartási gép megy legtöbbször tönkre?

7 aranyszabály a farmer mosásához

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Ápr 01.