facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Herke Róbert

Nehéz eligazodni a mosogatógép típusok között? Olvassa el, és egyszerűvé válik!

Sokszor hallom, hogy egyre kevesebb időm van, így kell vennem egy mosogatógépet, ami helyettem elmosogat. Biztos olvasott már arról, hogy ez nem csak a szabadidőt növeli, de gazdaságosabb, is mint a kézzel mosogatás.

De melyiket válasszam? A teljesen integrálhatót, a szabadonállót vagy a pult alá építhető mosogatógépet?

Teljesen integrálható (beépíthető) mosogatógép

Ha azt szeretné, hogy egyáltalán ne látszódjon a gép, akkor teljesen be kell építenie a konyhabútorba. Ez azt jelenti, hogy teljesen integrálható mosogatógépre van szüksége, aminek az ajtajára bútorlapot kell szerelnie. Így abszolút illeszkedik a dizájnba, és nem látszik, hogy ott egy mosogatógép van.

Ebben az esetben nem látszik a kezelőfelület. A mosogatógép felső élén van a kezelő szerv, és amikor kinyitja az ajtót, akkor tudja beállítani a programokat, funkciókat.

A legmodernebb mosogatógépek kivetítenek a padlózatra egy piros vagy fehér fényt, ami azt jelzi, hogy mosogat a mosogatógép. De vannak már olyan készülékek is, amelyek úgynevezett Time Light funkcióval rendelkeznek, amely kivetíti a gép elé a mosogatásból hátralevő időt, így mindig tudja, hogy a munka mikor fejeződik be.

Ne feledje, hogy ebben az esetben teljesen be kell építeni. Tehát az elejére kell bútorlap, különben nem tudja működtetni.

Nézze meg a kínálatunkban a teljesen integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

Részben integrálható (beépíthető) mosogatógép

Ezek a készülékeket is be kell rakni a konyhabútorba, tehát önállóan nem állhatnak. Az a különbség a teljesen beépíthetővel szemben, hogy itt a mosogatógép ajtó felső frontján van a kijelző és az irányításért felelős gombok, tekerőgombok. Tehát nem az egész ajtót kell bútorajtóval lefedni, csak a felső sáv alatti részt.

Ez praktikus, hiszen abszolút a konyha dizájnjához alakítható a kinézetet, viszont egy pillantás és már látja is az LCD kijelzőn, hogy milyen programot állított be, vagy esetleg só- vagy öblítőre van szüksége a gépnek, és természetesen a visszalévő mosási időt is leolvasható.

Nézze meg a kínálatunkban a részben integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

Szabadonálló alá mosogatógép

Akkor javaslom, ha a már meglévő konyhabútorához keres mosogatógépet, vagy bútortól függetlenül szeretné elhelyezni a készüléket. A szabadonálló készülék a konyhában bárhol elhelyezhető, ahol meg tudja oldani az áramforrást, és a víz be- és elvezetését. Tehát rakhatja a szekrények mellé is. Így lesz még egy felület, ahova pakolhat.

A szabadonálló mosogatógépeknek saját előlapja van, jellemzően fehér vagy INOX színben, de már egyre több feketét és más színűt is találni.

A kezelésüket sok esetben már egy digitális LCD kijelző is segíti, így mindig pontosan tudhatjuk, hogy hol tart a mosogatás.

Pult alá építhető mosogatógépek

Fontos tudnia, hogy a szabadonálló mosogatógépet berakhatja pult alá is! Sokan ezt is beépíthető mosogatógépnek hívják, de ez csak beilleszthető a konyhaszekrénybe.

Tehát, ha csak be akarja illeszteni a konyhaszekrénybe, és nem akarja az elejét eltakarni bútorlappal, akkor szabadonálló mosogatógépet kell vennie.

A pultba illeszthető modellek sajátossága, hogy könnyedén beférnek a szekrénybe, mert a tetejüket le lehet venni. Ettől pultba építhető szabadonálló mosogatógépek.

Ebben az esetben, tehát látszik a mosogatógép eleje, így válasszon kijelzős gépet, és mindig tudni fogja, hol tart a mosogatási folyamat.

Nézze meg kínálatunkban a szabadonálló mosogatógépeket, amelyek akár pult alá helyezhetőek is!

Végül szeretném leszögezni, hogy a szabadonálló és az integrálható mosogatógépek között tudásban, nincs különbség. A programok, funkciók gyártótól és készülékektől függnek nem pedig a kivitelezéstől.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja szakértő kollégáimat 06-1/478-2128-as telefonszámon.

Az online Márkaboltban minden mosogatógépet 5 év ajándék garanciával vásárolhat meg, így 5 évig biztos nem lesz gondja.

Olvasson tovább a mosogatógépekről:

Hogyan működik egy mosogatógép?

Sláger mosogatógépek

Mosogatógép tortúra - tanuljon mások hibáiból

Nézze meg videónkat:

Herke Róbert
az online Márkabolt háztartási gép szakértője

Szinte a kezdetektől támogatja az online Márkabolt csapatát. Hobbija is a műszaki és elektromos berendezésekkel kapcsolatos, így nem csoda, hogy tudása a háztartási gépekkel kapcsolatban professzionális. Minden kérdésére profi válasszal szolgálhat, tanácsait érdemes megfogadni.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Herke Róbert

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA