facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Keskeny mosógépek kereszttűzben

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

,,Új automata mosógépet szeretnék vásárolni, de már így is minden talpalatnyi hely foglalt a fürdőszobában...

,,A konyhában olyan szűkösen férek el, hogy a pult alá építhető mosógép felejtős. Marad a fürdő, de akárhogy sakkozok a milliméterekkel, valami mindig útban van, és ha kinyitom a gép ajtaját sanszos, hogy derékon vág a mosdókagyló..."

Kis fürdőszobában keskeny mosógép Önnek is ismerős ez a probléma? Nap mint nap találkozom olyan vásárlókkal, akiknél a normál méretű automata mosógép helyszűke miatt szóba sem jöhet. Sokan egyáltalán nem tudják, milyen lehetőségeik vannak mosógép-fronton azoknak, akiknek a ,,hagyományos" készülék ilyen okokból nem felel meg.

Jó hír, hogy nincs ok az aggodalomra, hiszen ha Önnek is a felesleges millimétere miatt fáj a feje, két megoldást is ajánlok. A gyártók ma már fokozottan igyekeznek megfelelni a helytakarékosság igényeinek így a keskeny elöltöltős és a felültöltős automat mosógépek között is igen bőséges a kínálat.

Ha kiválasztotta a megfelelő méretet, még csak akkor jön a neheze, mert a hasonló árú automata mosógépek általában csak apróságokban különböznek egymástól, és egy átlagember nagyon nehezen igazodik ki a gyártók által megadott paramétereken.

Ebben a bejegyzésben néhány, keskeny kialakítású, elöltöltős Whirlpool mosógépet veszek górcső alá.  A Whirlpool elöltöltős, karcsú mosógépeit kifejezetten kis lakásokba tervezték. A keskeny modellek tudását illetően nyugodt lehet: ugyanazt a magas minőséget és teljesítményt nyújtják, mint a hagyományos méretű  automata mosógép testvéreik, azaz a legkorszerűbb technológiákat a lehető legkisebb helyigényű készülékbe integrálják.

Összehasonlítottam 3 keskeny elötöltős mosógépet, melyek árbarát és jó választások.
A gépek részletes, tételszerű összehasonlításához kattintson ide.

 

Közülük is kiemelnék pár szuperfunkciót!


3 fokozatban állítható szennyezettségi szint: csak állítsa be milyen szennyezettek a ruhái (enyhén, közepesen, erősen szennyezett), és a mosógép ennek megfelelően állítja be a mosási időtartamot. 

Ruhafrissítő 15-perces gyorsprogram: az enyhén szennyezett ruhanemű mosásához vagy felfrissítéséhez válassza ezt az időtakarékos programot

A 6. Érzék technológia: a programok a leggazdaságosabb energia- és vízfelhasználás mellett futnak.

ECO monitor: pontosan kijelzi a program energiaszükségletét, és javaslatot tesz a szükséges mosószermennyiségre a töltet szennyezettsége és mennyisége alapján.

Clean + folttisztító program: egy speciális program optimalizálja a folttisztító egyes összetevőinek hatékonyságát, segít megszabadulni a makacs foltoktól még alacsony hőmérsékleten is.

Colours 15° színmegtartó funkció: a kényesebb vagy gyakran mosott (színes) ruhák mosásakor hasznos, mert kíméli a színét és a textúráját. Alacsony hőmérsékleten (15°C-n olyan hatékonysággal mos, mint egy hagyományos mosógép 40°C-n).

Mosószeradagolási javaslat: a mosószer a legdrágább része a mosásnak, mégis sokszor indokolatlanul sokat használunk belőle, ami nemcsak pluszköltséget jelent, de növeli a programidőt, és ezáltal az energiafogyasztást is. Egyes Whirlpool mosógépek a vízkeménység, a ruha szennyezettsége, típusa, mennyisége és a mosószerfajtának megfelelően javaslatot tesznek a megfelelő mennyiségű mosószer adagolására. A kijelzőn Ön pontosan láthatja az ajánlott mennyiséget ml-ben, így elkerülhető a pazarlás és a túladagolás.

Rapid gyorsmosás opció: ezzel a funkcióval gyorsabban befejezheti a mosást. Kisebb mennyiségű, vagy csak enyhén szennyezett ruhanemű esetén érdemes használni.


Bízom abban, hogy hasznosnak találta ezt az összeállítást.

Ha bármilyen kérdése van a felsorolt gépekkel kapcsolatban, vagy inkább más típusra lenne szüksége, hívja mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

A mosógéppel kapcsolatban ezek is érdekelhetik: 

Hogyan válasszunk mosógépet?

Keskeny mosógépek kereszttűzben

A mosógépvásárlók legnagyobb félelmei

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Mennyit eszik 100-on egy mosógép

Milyen gépek nélkül nem tudna egy 21. századi ember életben maradni?

Ellenőrző lista a mosógép vásárlás előtt

Megéri drágább mosógépet vásárolni?

Mi köze az influenzának a mosógéphez, mosogatógéphez?


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA