A kávézás új alakítója az Y & Z generáció!

megváltoznak a kávézáis szokások

Megváltoznak a kávézási szokások?

Tudta, hogy a kávézók leggyorsabban növekvő csoportja az Y&Z  generáció.

(Az Y generációba az 1980 és 1994 között, a Z generációba pedig a 1995 és 2009 között születetteket sorolják.) Ez a két generáció hamarosan befolyásolni fogja a kávézási kínálatot. 

Vajon milyen hatással lesz ez a kávézási szokásinkra, és mit szeretnek ők?

Édes és tejszínes italok

A Y&Z generáció előtérbe helyezi a feketekávé savasságától mentes, édesebb és krémesebb változatait. Lehet, hogy idővel eltűnik az eszpresszó és csak habos tejes finomságokat fogunk kávénak hívni? Remélem, azért a klasszikus kávé ivók nem hagyják veszni a reggeli feketénket.

Gombás kávék

Ezek a generációk már sokat foglalkoznak az egészséges táplálkozással, ezért egyre elterjedtebbek a gombával készült kávé italok.

A máris szuperitalnak kikiáltott főzet egyébként úgy készül, hogy a gyógyhatású gombákból készített folyékony kivonatot rendes kávéval keverik – így a kávé és a gombák jótékony hatásai is érvényesülnek.  

 

Jegeskávék még mindig hódítanak

Egy forró kávé jégkockával, tejszínhabbal, vanília fagyival… Végtelen számú jeges kávé recepteket lehet találni, így mindenki megtalálja a neki való frissítőt. Szerencsére ezek az üdítő italok nagy népszerűségnek örvendenek, így maradnak a kávézók itallapjain. 

 

Buborékos kávé az új őrület

Ez egy teljesen új őrület, ami Amerikában hódit. Magyarországon még nem hallottam róla, de ami késik, nem múlik! A lényeg, hogy akár sima, akár ízesített szénsavas víz és eszpresszó keveréke. Ez a 2018-as buborék őrület a kávézásban.

Természetesen ebből is jegeskávé készülhet :)

Azért remélem, hogy a kávézók nem csak az Y&Z generációra hallgatnak, hanem a népességünk többi kávéfanatikusaira is.  

A minőségi kávéélményhez, minőségi kávéfőzőre van szükség. E nélkül a fekete nedű, nem adja ki igazi ízvilágát, aromáját. Tudja meg cikkünkből, hogyan válasszon az ízlésének megfelelő automata kávéfőzőt. Kattintson ide és tudja meg, Hogyan válasszon automata kávéfőzőt!

Nézze meg a Kávéfőzők teljes kínálatát

Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja kávégép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Szuper ajánlat:

A kávé szerelmeseinek ajánlom ezt a gyönyörű és magas minőségű kávéfőzőt. Igazi barista élményben lesz rész a kerámia őrlőfejnek és a sokféle beállításnak köszönhetően. A gyártó 15.000 csésze tökéletes kávéra garanciát vállal. Ez 2 éven át akár napi 20 kávé, ami mindig extra finom!

A további extra funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!
Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.