Karácsonyra ajándékozzon szabadidőt és komfortot! Whirlpool

karácsonyi ajándék

Karácsonyra ajándékozzon szabadidőt és komfortot!

Garantálom az örömkönnyeket, miközben a legpraktikusabb dolgot ajándékozza!

Figyelmébe ajánlom a Whirlpool magas minőségű gépeit, melyekkel biztosan sikert arat a karácsonyfa alatt. Ezekre a háztartási gépekre a gyártói garancián felül van lehetősége az onlineMárkaboltokban pluszban Hivatalos Magyar Garanciához jutni, akár ajándékba, így biztosítva a nyugodt jövőt!

A megfelelő háztartási gépek, szabadidőt és komfortot biztosítanak életünkben. Mi lehetne ennél jobb és találóbb ajándék?

Miért a Whirlpool?

Hosszú távon se okoz gondot a működtetése…

Azért, mert a Whirlpool készülékek esetén az energiafogyasztás mindig alacsony. A termékek között nem ritka az A+++ energia besorolás, amely a mai világban, nem csak a rezsi számla csökkenés végett fontos, de a bolygónk egészséges fennmaradása a tét! Így biztos lehet abban, hogy ajándékát használni fogják, hiszen hosszú távon nem okoz majd rezsi költség emelkedést az ajándékozottnak.

Rengeteg áram, és víz zabáló szörny van még mindig, ami kiugrál a fürdőszobából, és olyan hangos, hogy feljönne a szomszédok szólni egy centrifugázásnál.

A Whirlpool mosógépek, energia és víz takarékosak, és elképesztően kelendőek nálunk, mert 50- 60 perc alatt akár tökéletes színvédő és tiszta eredményt érnek el velük. A magas fokozatú centrifugálás által, szinte száraz ruhákat vehet ki a gépből. Könnyed kezelés és akár 24 órás késleltetési módra is van lehetősége.
A Whirlpolnak fontos a családi harmónia, így alacsony zajszinttel garantálják a nyugodt körülményeket.

Ha már mosógépet néz, gondolkodjon el a szárítógépen is, mely óriási segítség lehet egy családnak. A Whirlpool kínálatában olyan gyors és hatékony energiatakarékos készülékeket talál, aminek nem lehet ellenállni. Megnézem>>

A főzés szerelmeseinek

Szaténezüst csillogó prémium kategóriás árbarát termékre vágyik? Most kezdi az önálló életét, vagy már benn van a sűrűjében? A kezdőtől a szakácsig, mindenki megtalálj a neki megfelelő főzőlapot. Az indukciós főzőzónák olyan rugalmasak, hogy mindegy milyen alakúak az edényei, (kerek, szögletes kicsi vagy nagy) szinte bárhova helyezheti őket, és már rotyoghat is az étel. Az Ecobooster funkcióval pillanatok alatt felmelegszik az étel, így időt takaríthat meg. Spórolhat is, hiszen energiatakarékosak, és a legtöbb, gyermekei védelmében biztonsági funkciókkal is felszerelt.

A jó levegő nélkülözhetetlen

Elegáns, vagy épp eldugható páraelszívóival biztos megszabadul a kellemetlen illatoktól. Nagy teljesítményű és egészen halk készülékeket talál a kínálatban, sőt 6. Érzék funkcióval felszerelteket is.

A Whirlpool szerint minden háztulajdonos egyedi, ezért próbál minden igényt kielégíteni, ezáltal tökéletes élményt és használatot nyújtani Önnek.

Nézzen körül, és válassza ki a legjobbat!

- beépíthető konyhai szett

- beépíthető sütő

- főzőlap

- gőzsütő

- hűtőszekrény, fagyasztó

- kávéfőző

- melegentartó fiók

- mikrohullámú sütő

- mosó-szárítógép

- mosogatógép

- mosógép

- páraelszívó

- szárítógép

- tűzhely

Az alábbi véleményeket, vásárlóink írták nekünk:

„Profi! Sürgősen szükségem volt egy Whirlpool főzőlapra, amit Önöknél egy napon belül át tudtam venni. Több internetes oldalon próbálkoztam, de ezt senki nem tudta ilyen rövid határidővel biztosítani „(Bulejsza János Péter)

„Első benyomásom: megbízható, pozitív gondolatokat ébresztett bennem az oldalon található valamennyi információ.
Hihetőnek tűnt az a megannyi "ígéret" illetve vásárlói visszajelzés, így hát rendelésre adtam a fejem.
Több év garanciát kínáltak, a többi műszaki áruházzal szemben. „ (Takács Péter)

„Első gondolatom az volt, hogy itt kell rendelnem, a garancia miatt, még ha valamivel drágább is más online boltoknál.” (Kriston Ferenc)

 

Olvasson még a háztartási gépekről. Válogasson a tartalomjegyzékben, melyet ide kattintva érhet el!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Nov 20.