Jet Chef Prémium mikrohullámú sütő

Szabadon álló mikrohullámú sütő

Jet Chef mikrohullámú sütő

Végre egy exkluzív mikrohullámú sütő, amellyel egészséges, ízletes és minőséges ételeket tehet az asztalára.

No 1 a mikrohullámú sütésben

Végre egy exkluzív mikrohullámú sütő, amellyel egészséges, ízletes és minőséges ételeket tehet az asztalára. A használata több mint kényelmes, és a kivitelezésére sem lehet panaszunk. A Whirlpool JT 369 SL nem tartozik a legdrágább mikrók közé, mégis a korszerű modellek előnyeit kínálja.

Mesterszakács eredmények

Csak válasszon egyet a beprogramozott receptek közül és a mikrohullámú sütő azonnal beállítja az ideális hőmérsékletet és a szükséges időt a tökéletes végeredmény érdekében.

Mentse el 10 kedvenc receptje elkészítési idejét!

Végre teljesen igényeire szabhatja mikrohullámú sütőjét! Mentse el 10 kedvenc ételének elkészítési folyamatát, és ha szüksége van rá, pillanatok alatt elkészítheti a vacsorára valót. Csak nyomja meg a Kedvencek gombot, és a mikrohullámú sütő mindent elvégez Ön helyett.

Verhetetlen ropogósság

Az egyedülálló Crisp funkciónak köszönhetően pár perc alatt is ellenállhatatlanul ropogós ételeket készíthet.

Absolute dizájn

Exkluzív Whirlpool dizájn a modern és elegáns konyháért! A JT 369 SL egy olyan szabadon álló mikrohullámú sütő, amely ékes dísze lesz modern konyhájának.

33 literes kapacitás

A készülék használata nagyon rugalmas. Akár nagyméretű tálak melegítésére is használhatja, mert forgótányér leállítás funkció is van benne.

Speciális funkciók

Párolás-főzés

A gépben egészséges, ízletes ételeket készíthet egy gombnyomásra. A mikró ízletesen finomra párolja a zöldségeket, sőt, még a tésztát és a rizst is tökéletesre főzi.

Egészséges sütés

Végre búcsút mondhat az olajban tocsogó ételeknek. Ezzel a mikróval ízletes finomságokat készíthet olaj nélkül. Csak válassza ki a Chef Menü Egészséges Sütés ételkategóriát, és olajmentesen sütheti ki a fagyasztott hasábburgonyát, csirkefalatokat, halrudakat és egyéb ételeket.

Kenyérkiolvasztás

Fagyasztottból friss pékárut varázsolhat asztalára mindössze pár másodperc alatt. Az egyedülálló Kenyérkiolvasztás funkcióval bármikor friss és meleg kenyeret varázsolhat az asztalra.

Tudjon meg többet a mikrokról:

Melyik a jobb, a szabadon álló vagy a beépített mikrohullámú sütő?

Kétszer gyorsabb mikrohullámú sütő

Miért ne vegyen mikrohullámú sütőt?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 05.