Hűtés energiatakarékosan miközben sokáig frissen maradnak az ételei… Hitachi

egyedi hűtő

Hűtés energiatakarékosan, miközben sokáig frissen maradnak az ételei… 

Ezek a készülékek egyediek a tudásukat és kinézetüket is tekintve!

A Hitachi hűtő és fagyasztó készülékek rendkívül tartósak. Az inverteres kompresszor széles tartományban, pontosan szabályozza a hűtés teljesítményét a körülményeknek és igényeknek megfelelően.

A hűtőkészülékben folyamatos, állandó hőmérsékletre van szükség, az ételek hosszan tartósságáért. De az életünk ezt nem teszi lehetővé, hiszen kinyitogatjuk a hűtő ajtót, változik a külső hőmérséklet és a behelyezett ételek is különbözőek.

hitachi az egyedi hűtőszerkény

Az egyenletes hőmérsékletért a Hitachi Eco Thermo szenzor felel. Ez érzékeli a hűtőszekrény belső hőmérsékletének változását. A belső hőmérsékletet egy microkomputer szabályozza, ezzel biztosítva az állandó optimális hűtést.

Állandóság a normál hűtőtérben és a fagyasztóban is.

A Hitachi legtöbb hűtőszekrényei két Eco Thermo szenzorral vannak ellátva, melyek bármilyen hőmérsékletingadozást érzékelnek a hűtőrekeszben és a fagyasztórekeszben egyaránt.

hitachi az egyedi hűtőszerkény

Amennyiben a hűtőszekrény csak egy szenzorral van ellátva, - az általában a hűtőrekeszben helyezkedik el - úgy a fagyasztórekesz hőmérsékletváltozásait nem érzékeli, és ez sokszor nem megfelelő fagyasztáshoz vezet. Egy különálló szenzor a fagyasztórekeszben ezt kiküszöböli, így minden részben ideális körülményeket biztosít a benne tárolt élelmiszereknek.

Hogyan működik a Hitachi Eco Thermo Sensor

Ez egy olyan rendszer, amely több érzékelőt tartalmaz, és folyamatosan észleli a hűtő belsejében a legkisebb hőmérsékleti változásokat is.

hitachi az egyedi hűtőszerkény

A mikroszámítógép működteti a kompresszort, a ventilátor motorját és az elektromos belső hőmérséklet szabályzót. Amennyiben változást érzékel gyorsan helyreállítja a belső hőmérsékletet.

Ez azt jelenti, hogy ezek a Hitachi hűtőkészülékek automatikus hőmérséklet-szabályozást végeznek, manuális igény nélkül.

A felhasználóknak csak akkor kell beállítaniuk ha egy bizonyos hőmérsékletet akarnak.

Extra kiegészítés, mely még energiatakarékosabbá varázsolja a hűtőszekrényét

Az ideális hőmérsékletért kifejlesztették az Eco Monitor szenzort, mely egy automatikus energiagazdálkodási rendszer.

Érzékeli, ha egy személy közel tartózkodik a hűtőszekrényhez, ezáltal automatikusan be- és kikapcsolja az energiatakarékos üzemmódot. Ez a funkció különösen hasznos akkor, amikor Ön huzamosabb ideig tartózkodik távol otthonától.

hitachi az egyedi hűtőszerkény

Automatikus kijelző aktiválás az Eco Monitoring szenzor segítségével. A kijelző automatikusan megjelenik, amikor valaki megközelíti a hűtőszekrényt.

hitachi az egyedi hűtőszerkény

 

Böngésszen a Hitachi onlineMárkaboltban,a Hivatalos Forgalmazónál >>>

Ismerje meg az exkluzív 4 ajtós Hitachi W660PRU7 hűtőszekrényt, mely az Eco Thermo Sensoron kívül még rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik és most akár 5 féle szín közül választhat! >>>

hitachi az egyedi hűtőszerkény

Nézze meg az összes Eco Thermo Szenzoros hűtőszekrényünket >>>

Az Eco Monitor felszereltség még ritka a hűtőszekrények között, de a Hitachi onlineMárkaboltban ilyen készüléket is talál! Nézze meg!

hitachi az egyedi hűtőszerkény

Nem találtam meg az ideális hűtő vagy fagyasztó készüléket?

Böngésszen az onlineMárkaboltok hűtőszekrény és fagyasztó kínálatában, ahol jelenleg több mint 600 készülék között válogathat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább>>>

Zseniális hűtőszekrény

Az álom hűtőm története

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Dec 03.