Háziasszonyok álom mosogatója a Silgránit PuraDur®

álommosogató

Silgránit PuraDur® gránit mosogatók döbbentes tulajdonságai

Háziasszonyok álom mosogatója

A Silgránit PuraDur® mosogató:

  • Sok évig újszerű
  • Nagyon könnyen tisztítható.
  • Karcálló és ellenálló.
  • Antibakteriális és szennyeződés-mentes hatású.
  • Könnyen karbantartható.

A mosogató, amely tisztítja magát. Erről álmodunk mindannyian. Sajnos még nem létezik. De a Silgránit PuraDur gránit mosogatóval viszont nagyon közel áll az álomhoz. Ezért választotta már rengeteg háziasszony a konyhájába.

Silgránit Puradur

A Silgránit PuraDur mosogatókat teljes körűen használhatja. Nem kell félni óriási edényei elmosogatásánál, hogy ha véletlenül odaüti, lepattan a mosogatómedence felülete. A fehér mosogatótálról is könnyedén letörölheti akár a cékla levét is. Egy csúnya borfolt megkeserítheti konyhája kinézetét, de a Silgránit mosogatóknak ez se kihívás, pillanatok alatt lemoshatja róluk.

Silgránit Puradur

A napi tisztítása és ápolása is csak egy fogmosásnyi idő.  Finoman dörzsölje le a makacs foltokat a szivacs durva oldalával, és öblítse el. Ennyi az egész.

Higiénikus: megnyugtatóan biztonságos

A konyhai mosogatónak sokat kell bírnia a nap folyamán, és a higiéniáért is felelnie kell.  A Silgránit PuraDur gránit mosogatók a szabadalmaztatott 'Hygiene + Plus' védőkészítménnyel érkeznek . Ez azt jelenti, hogy az anyag antibakteriális és szennyeződés-riasztó hatású. A tesztek megerősítik, hogy az egyedi beépített higiéniai védelem átlagosan 98% -kal csökkenti a baktériumok szaporodását. Ez biztosítja a higiéniát minden esetben és megkönnyíti az alapos tisztítást.

Silgránit Puradur 

Élelmiszer-biztonságos: íze megőrzése

Biztos lehet benne, hogy az őszibarack, a friss gomba vagy a szeletelt alma pontosan úgy fog ízleni, ahogy kell. Még akkor is, ha órákon át hagyta őket a mosogatójában. A varázslatos kifejezés, az „élelmiszer-biztonságos”. A gyümölcs- és zöldségfélének nem lesz más szaga vagy íze. Ennek oka az, hogy a Silgránit mosogatója nem bocsát ki semmilyen anyagot. Semmit, és ez száz százalék. :)  Tiszta lelkiismerettel hagyhatja rajta a paradicsomot és a gombát.

Silgránit

Gyümölcssav nem akadály

A gyümölcssav agresszív. Észrevette már, hogy a vízkő gyorsan lelazul, ha citromsavval érintkezik? A gyümölcssavnak vannak jó oldalai, de félő lehet, hogy kárt okoz.  Nem kell aggódnia! A mosogatóhoz használt gránit kompozit finom pórusú felülete le van zárva. Ez blokkolja az összes háztartásban megtalálható savakat, hogy ne okozzanak kárt. Függetlenül attól, hogy a Silgránit PuraDur® gránit mosogatója fehér, bézs vagy szürke -, az nem fogja megváltoztatni az italok, ételek és hasonlók színét.

Silgránit Puradur

Nézze meg a Blanco online Márkabolt oldalán a Silgránit PuraDur® mosogatótálakat >>> 

(A Blanco mosogatótálak között léteznek csak Silgránit anyagból készült mosogatók, melyek nem Silgránit PurDur anyagból készültek. A sima Silgránit mosogatótálak is tartósak, csak nincs antibakteriális védelmük. Ezek a modellek tartoznak közéjük: Blanco LEGRA, Blanco NOVA, Blanco FAVOS MINI, Blanco FAVOS, Blanco CLASSIC)

Olvasson tovább:

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Rozsdásodhat a rozsdamentes mosogató?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 22.