facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ha szeretné fagyasztó, ha szeretné hűtő

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Nem elégedett a méretével?
Egy gombnyomással megnövelheti hűtőszekrénye űrtartalmát!

Biztos Ön is egyetért velem abban, hogy a tárolásra szánt bútorok, vagy berendezések sosem lehetnek elég nagyok. A szekrény, bármekkora is, sosem fér el benne minden ruhánk, a hűtőszekrényre pedig mindez fokozottan igaz. Főleg nyáron küszködünk a hellyel, amikor a forróság miatt életfontosságúvá válnak a behűtött italok, és amit csak lehet, fogyasztás előtt lehűtünk. A legnagyobb hűtőszekrény is pikk-pakk törpeméretűvé válik. Arról nem is beszélve, hogy ha összejön a nagyobb baráti társaság, a teljes italpalettának is helyet kell találni. Ilyenkor, vagy egy családi ebéd alkalmával gyakran felsóhajtunk, bárcsak lenne egy nagyobb hűtőnk, vagy két hűtőnk... :)

Gorenje Convertactive A Gorenje erre a problémára is talált egy megoldást, amellyel hűtőjét mindig az aktuális igényeire szabhatja. A ConvertActive modellek fagyasztórekeszét egy egyszerű gombnyomással hűtő egységgé, azaz normáltérré változtathatja.

Ez úgy történik, hogy két órával az aktiválás után a hőmérséklet a hagyományos -18°C-ról -2/+3°C-ra emelkedik, így a készülék átalakításával 300 literes hűtőteret kapunk, ami már a nagycsaládos és baráti összejöveteleken felhalmozott hadseregnyi ételmennyiséget is befogadja.

Gorenje hűtőszekrények

A Gorenje még ezt is tudja fokozni: a CrispActive zöldség és gyümölcstároló fiók speciális VitaLight LED világítással rendelkezik, amely olyan különleges fényt bocsát ki, ami segíti a zöldségek és a gyümölcsök fotoszintézisét. Így nemcsak meghosszabbíthatja a behelyezett ételek frissességét, hanem az ételek tovább őrzik meg C-vitamin tartalmukat, mivel az érési folyamat lelassul.

Így azt mondhatjuk, hogy a hűtőszekrény segít megőrizni az egészségünket, mivel hosszabb ideig tárolja a friss ételekben lévő vitaminokat és ásványi anyagokat.

Ha kíváncsi Gorenje hűtőinkre, kattintson ide.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, rendeléssel és a szállítással kapcsolatban, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA