Mennyei ételeket szeretnek gyorsan és könnyedén készíteni? Whirlpool

smartcook whirlpool

Mennyei ételeket szeretnek gyorsan és könnyedén készíteni?

Mintha állandóan rendelkezésre állna egy tapasztalt szakács, aki pontosan tudja, hogy Önnek mire van szüksége

Hogy mit ígér ez a sokoldalú főzőlap?

A főzés teljes megújulását élheti át, és az Smart megoldások korszaka érkezik el az ön konyhájában.

Az elegáns, prémium megjelenésű, a teljesen sík felületbe illeszkedő érintős kezelőszervekkel rendelkező SmartCook főzőlapok modern megjelenésükkel minden konyhába tökéletesen illeszkednek.

smartcook konyha

A különböző  főzési módok és funkciók széles választéka válik elérhetővé  a konyhájában.

„Ha a konyhában ott a SmartCook indukciós főzőlap, az olyan, mintha állandóan rendelkezésre állna egy tapasztalt szakács, aki pontosan tudja, hogy Önnek mire van szüksége, ügyel arra, hogy mindig pontosan a megfelelő hőmérsékleten és a megfelelő ideig készítse az ételt. Mivel kevésbé kell az edényekre figyelni és kevesebbet kell találgatni, főzéskor a kreativitásra összpontosíthat, illetve a főzés kikapcsolódássá válhat” – fejtette ki Neil Tunstall, a Whirlpool EMEA főzési üzletágának vezetője.

SmartCook– Útmutatás lépésről lépésre a tökéletes ételek elkészítéséhez 

A készülék akár 40 programmal rendelkezik és a 6. ÉrzékTM technológiának köszönhetően lépésről lépésre történő útmutatást ad a receptek elkészítéséhez, így mindössze annyi a dolga, hogy kiválassza, milyen fajta ételt szeretne készíteni, és milyen módszerrel – párolással, grillezéssel vagy olajban sütéssel. A SmartCook a megfelelő hőmérsékletűre hevíti a serpenyőt, és tanácsot ad a megfelelő lépésekre, miközben pontosan tartja a szükséges hőmérsékletet a legjobb eredmény és az élvezetes főzés érdekében. A SmartCokkal a kezdők is csodákat képesek alkotni J

FlexiFull – Rugalmasan alakítható felület automatikus érzékeléssel

flexindukcio

Nincs határ az edényhasználatban, akár az összes nemzet konyháját kipróbálhatja, függetlenül az edények nagyságától és számától.
A gyönyörű, egybefüggő FlexiFull felület számtalan ételkészítési lehetőséget kínál. A teljesen rugalmasan alakítható felületen bárhol főzhet, bármilyen méretű és alakú edényt és serpenyőt használhat, és a szabályozás egyetlen érintéssel végezhető. A 8 külön főzési zónával és az ételek lassú párolására és melegen tartására szolgáló kiegészítő rátéttel rendelkező SmartCook végtelen szabadságot kínál.

Teljesítmény szintek:

Rengetegféle teljesítményszint beállítással van lehetősége.
1-es szinten kis adagok főzéséhez, vagy ételek melegen tartásához használhatja.
A 4 es szint ideális lehet vaj, csokoládé megolvasztásához.
Az 5-ös szinten hosszabb főzést végezhet például húsleves, töltött káposzta.
A 10-es fokozatot, alacsony forrásponton való sütéshez,  pároláshoz ajánlom.
A 14 es szinten már piríthat.
A 15 ös szinten akár a forrásban tarthatja a vizet,
A 18-as szinten pedig már nagyon magas a teljesítmény, így oda kell figyelnie, nehogy odakapjon valami.

Booster

Mindenképpen ismernie kell a Booster funkciót, ami a gyors eredmény elérése érdekében még nagyobb teljesítményt képes előállítani.

Időzítő

Imádom benne az időzítőt. Állítsa be és magától lekapcsol a főzőlap. Így nem kell odafigyelnie az ételre. Amikor lejár az időzítő, hangjelzéssel szól Önnek a készülék, és leállítja az adott főzőfelületet. Így ha el kell szaladnia boltba és hosszú a sor, nem kell izgulnia, hogy nem ér haza és pl. elfő a leves, vagy odaég a pörkölt.

iXelium – Karcálló, könnyen kezelhető felület, amely megőrzi ragyogását

A teljes felület fejlett nanotechnológiára épülő üveg felületkezeléssel van ellátva, ami biztosítja, hogy a főzőlap folt- és karcmentes maradjon a tartósan szép megjelenés érdekében – emellett rendkívül könnyen tisztítható.

Az innovatív jellemzők tárházának, amelyek a főzés folyamatát magától értetődővé és még élvezetesebbé teszik, valamint a hihetetlenül egyszerű használatnak és tisztíthatóságnak köszönhetően a Whirlpool új SmartCook főzőlapja minden konyhát még szebbé varázsol.

Az egyes készülékek eltérő funkcióval rendelkezhetnek. A SmartCook főzőlapok megnevezésében megtalálja a SMO, SMP, SMC jelzéseket. Keresse  a Whirlpool indukciós főzőlapokat itt>>>

Most ismerje meg Whirlpool SMP 658 C/BT/IXL főzőlapot

whirlpool smartcook

A SmartCook Premium beépíthető indukciós főzőlap 65 cm széles elől él csiszolt kivitellel. 8 indukciós zónája teljesen összekapcsolható, egy főzőzónává. Rendelkezik hatodik érzékenységi menürendszerrel és 18 teljesítmény szinten túl a booster funkcióval. 6 .érzék menürendszere van, mely 10 ételfajtához rendelhető. Rengeteg speciális funkciója van és természetesen időzítéssel is bír.

Ide kattintva ismerje meg ezt a szuper beépíthető indukciós főzőlapot >>>.

Olvasson tovább:

Indukciós főzőlap 7 legfontosabb előnye

Főzőlap harc! Gáz vagy indukció?

Indukciós főzőlapok hangosak?

Kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszak?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Ápr 13.