Mosás és szárítás mindössze 120 perc alatt

mosás-szárítás 120 perc alatt

Legyen több szabadideje! Válassz a legjobb mosógépet!

Úgy tartják, hogy az egyetlen dolog, amit nem lehet megvenni, az az idő. Nos, a Gorenje másképp gondolja.

A Gorenje legjobb mosógépeivel és új, fejlett szárítógépei révén rengeteg ideje fog maradni.

Egy nap mindössze 24 órából áll, amelyből 7-8 órát érdemes alvással töltenie. A maradék 16-ban el kell menni dolgozni, el kell végezni a házimunkát, gondoskodni kell a gyerekeiről,  illetve enni kell, zuhanyozni kell, és így tovább, és így tovább.

Az életünk valószínűleg zsúfoltabb, mint valaha, ezért minden perc (és különösen minden óra) számít. Így nagyszerű hír, hogy a jól megválasztott mosógép és szárítógép kombinációjával Ön is megkapja a legértékesebb ajándékot – az idő ajándékát.

tiszta száraz ruha 120 perc alatt

Waveactive mosógép és szárítógép – a 120 perces nagy teljesítményű kombó

120 perc. 2 óra. Attól a pillanattól kezdve, hogy piszkos ruháikat a mosógépbe teszi, egészen addig a pillanatig, amikor kiveszi őket a szárítóból, szárazon, puhán és friss illatúan.

Nagymamám még nem is olyan régen hetente egyszer tartott egy "mosási napot". A fejlődéssel ez most már "mosási órát" jelent. Ez az idő-ajándék, amelyet a mosógép és a szárítógép ad Önnek, különösen azokon a napokon, amikor a gyerekek egy tonna koszos ruhával térnek haza a nyári táborból, és másnap a nagyszülőkhöz mennek nyaralni. Vagy a hőhullámos napokon, amikor attól fél, hogy a napon száradni hagyott ruhák kifakulnak és tönkremennek. Vagy esős napokon, amikor sárfoltokkal teli kedvenc farmere másnap újra illatos és tiszta.

Válasszon olyan szárítógépet amely rendelkezik NatureDry funkcióval

A ruhanemű szárításának legjobb módja, ha a természet friss levegőjére lógatjuk, a Gorenje pedig elkészített egy programot, amely ezt a folyamatot utánozza. Alacsonyabb hőmérséklet használatával programunk hatékonyan szárít mindenféle ruhaneműt, beleértve a kényes ruhaneműt és a sportruházatot is.

Gorenje NatureDry funkciós szárítógépek >>>

Hasznos még a gyors 89’ program is

A Gorenje gyors 89' funkció jelentősen lerövidíti a szárítási időt, 89 percre. Ez a Gorenje szárító tökéletes, stresszmentes szárítási élményt biztosít, miközben időt takarít meg.

A TwinAir technológia, amely az első ilyen technológia a világon, megakadályozza, hogy a ruhák túlzott módon összemenjenek, lehetővé téve a legkényesebb darabok, például a gyapjú és a sportruházat szárítását is.

Mosógépek: https://www.onlinemarkaboltok.hu/gorenje-eloltoltos-mosogep

Szárítógépek: https://www.onlinemarkaboltok.hu/gorenje-hoszivattyus-szaritogep

forrás(gorenje.com)

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

A mosógép választás 3 legfontosabb szempontja szakértőnktől

Baktériumfóbiásoknak mosógép

Por vagy folyékony vagy a kapszulás mosószer a jobb?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Ápr 19.