facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Gorenje Simplicity

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Az újgenerációs Gorenje készülékekkel az élet egyszerű

Ön is szereti a maga módján tervezni és szervezni az életét? Válasszon olyan háztartási gépeket, amelyek tiszteletben tartják az Ön életstílusát! A Gorenje Simplicity kitűnően formatervezett fekete és fehér termékeit egyszerű az otthon berendezései közé illeszteni.

A gépek vezérlése is a legnagyobb fokú kényelmet biztosítja Önnek, a beállítások egy pillanat alatt elérhetőek - mindössze egyetlen gombnyomással.

A fejlett készülékek modernizálják a személyes beállításainkat és a következő bekapcsoláskor mindig a legutoljára használt paramétereket ajánlják fel. Önnek már csak annyit kell tennie, hogy egy gombnyomással megerősíti a döntést, és elindítja a programot.

Mivel takarékos kis gépekről van szó, csak azért kell fizetnie, amire valóban szüksége van, így hosszútávon extra megtakarítást eredményez.

Végül, de nem utolsó sorban: a Simplicity termékcsalád tagjainak letisztult vonalvezetése, ergonómiája, és kiváló minőségű anyaga lehetővé teszi, hogy bármelyik otthonba szervesen illeszkedjenek.

Gorenje Simplicity beépíthető sütők

Az Adapt Tech sütési technológiának köszönhetően a készülék memorizálja a leggyakrabban használt funkciókat, és felajánlja őket a következő sütéskor, hogy Önnek ne kelljen újra beállítania. Vonzó dizájnjával a sütő harmonikus összhangban van a többi fekete és fehér színű Gorenje Simplicity készülékkel.

Tartósítás program - egy nagyon biztonságos rendszer a házi lekvárok vagy befőttek otthon történő elkészítéséhez.

A sütő ajtaja extrém kényelmesen és csendesen záródik függetlenül attól, milyen erővel lökte meg a GentleClose ajtózárnak köszönhetően.

Elektronikus érintőképernyős programórája egyszerű és egyértelmű vezérlést tesz lehetővé. Az időzítő pedig lehetővé teszi a főzési idő és hőmérséklet beállítását.

A Gorenje beépíthető sütőkhöz kattintson ide!

Gorenje Simplicity főzőlapok

A SimpleOff gombnak hála végre nem kell amiatt aggódnia, hogy egy edényt a bekapcsolt gázrózsán hagyott. A gázégők ugyanis programozható időzítővel rendelkeznek, amely az előre beállított időpontban lekapcsolja az égőt. Eljött a biztonságos, egyszerű, tiszta és kontrolált főzés ideje.

A Smart Control funkcióval teljesen az Ön kezében van az irányítás. A főzési időt minden főzőzónához külön-külön állíthatja be, és a beállított idő elteltével hangjelzés kíséretében automatikusan leáll.

A BoilControl túlforrás elleni védelem egy automatikus rendszer, amely ideiglenesen leszabályozza a főzőzóna által leadott teljesítményt. Arra figyel, hogy a lábasban lévő folyadék ne forrjon el vagy az étel ne főjön túl.

A Super Power indukciós főzőlapok gyorsabb és nagyobb teljesítményű működést tesznek lehetővé így a főzés gyorsabb lesz, mint eddig bármikor.

A Gorenje főzőlapokhoz kattintson ide!

Gorenje Simplicity páraelszívók

Felejtse el a páraelszívó ki- és bekapcsolását! Az AdaptTech ventiláció technológia automatikusan érzékeli, ha már nem tiszta a levegő és ennek megfelelően beállítja a készülék teljesítményét. Halogén világítás teszi a főzést még egyszerűbbé, míg az INOX és üveg felületek szebbé varázsolják a konyháját, hiszen nagyszerű harmóniában vannak a Gorenje Simplicity kollekció fehér vagy fekete gépeivel.

A páraelszívók szűrői nagyon könnyedén tisztíthatók: egyszerűen eltávolíthatja a készülékből és vízben vagy mosogatógépben a ,,gyengéd program" használatával elmoshatja őket.

A kiemelkedő minőségű rozsdamentese acél vonzó megjelenést kölcsönöz a készülékeknek.

A Gorenje páraelszívókhoz kattintson ide!

Gorenje Simplicity hűtőszekrények

Végre itt az első öntanuló hűtőszekrény, amely AdaptTech intelligens rendszerével kitalálja, hogy Ön milyen napszakban nyitja ki leggyakrabban a hűtő ajtaját és annak megfelelően hangolja finomabbra a hűtési beállításokat. Az élelmiszerek 20%-kal azaz akár 10 nappal tovább őrzik meg frissességüket.

A IonAir negatív iónok megszűntetik a baktériumok, vírusok, gázok és a kellemetlen szagok akár 95%-át, így a készülékben keringő levegő mindig friss marad.

Nincs több leolvasztás a NoFrost hűtési rendszernek hála.

Mindezekhez alacsony energiafogyasztás társul.

A Gorenje hűtőszekrényekhez és fagyasztókhoz kattintson ide!

 

Gorenje Simplicity mosógépek

Centrifuga fokozat és vízszint beállítás minden mosóprogramhoz - az Ön választása szerint. Amint meghozta a döntést, az AdaptWash technológia rögzíti a beállításokat és legközelebb pedig már nem kell beállítania ezeket. Válassza az A+++ energiaosztályú gépet és az új Gorenje Simpilcity kollekció szépségét - feketében vagy fehérben.

A Sensor IQ érzékelő technológiával optimális eredményt érhet el figyelemreméltó eredményt érhet el áram- víz- és időmegtakarítás mellett. Ez az érzékelő ugyanis pontosan felméri az anyag típusát, súlyát és ennek megfelelően állítja be a fogyasztást.

Gorenje Simplicity szárítógépek

Előfordul, hogy extra száraz eredményeket szeretne kapni, alacsony szárítási hőmérsékleten vagy épp csak egy frissítésre van szüksége? A Simplicity szárítógép megjegyzi a választását minden program beállításainál, így azokat legközelebb már nem kell külön beállítania. Úgyszintén kitűnően illeszkedik a Gorenje Simplicity kollekció mosógépéhez, hiszen fekete és fehér színben is elérhetők.

A hőszivattyúval ellátott szárítógépek kivételesen gazdaságos szárítást tesznek lehetővé A++ energia-besorolás mellett.

Nincs több nedvesen maradt ruha a TwinAir kétirányú levegőbefúvásnak köszönhetően, amely a levegőt két nyíláson keresztül, mindig a szárítógép dobjának adott irányba történő forgásával összhangban fújja a dobba. Így a ruhák egyenletesen szárazak lesznek.

A Gorenje szárítógépekhez kattintson ide!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA