Tegye egyszerűbbé az életét Gorenje

mosogatógépek különlegességei

Tegye egyszerűbbé az életét

A Gorenje mosogatógépek különlegességei

Olyan mosogatógépet kerestem, amely gyorsan és precízen dolgozik, miközben a felgyorsult világban kiszolgál engem. Nagy tárhely, és professzionális tudás volt a célom, a gazdaságos működtetés mellett. Ezek a mosogatógépes sok terhet levesznek a válláról, és igényesen kivitelezettek.

Fontos szempont a környezetvédelem is az életemben, így a mosogatógépnek is környezetbarátnak kell lennie. Az Inverteres PowerDrive motornak köszönhetően, az elvárásaimnak a Gorenje SmartFlex mosogatógépek megfelelnek.

Nézzük őket részletesebben:

Az Gorenje SmartFlex mosogatógépeket a modern életstílushoz alkalmazkodnak.

gorenje legjobb mosogatógépek

Belső tér, pakolhatóság

A belső teret úgy alakították ki, hogy a formájától és méretétől függetlenül minden edénynek és evőeszköznek legyen helye. A kosarakat kiemelhető, mozgatható elemekkel és testre szabható kosár elrendezési lehetőséggel látták el.

Nagy tárhely

gorenje legjobb mosogatógépek

Akár 16 terítéket is elmosogat. Az XXL kivitelű mosogatógépek a nagycsaládosoknak, felszabadulás, és sok szabadidőt biztosít. Három kosár teszi lehetővé a rengeteg edény egyidejű elmosogatását. A teljes mértékben alakítható belső rész különböző berakodási lehetőségeket biztosít, használata egyszerű és a mosogatási eredmények tökéletesek lesznek.

Evőeszköz fiók

Az evőeszközöknek egy speciális tálcát helyeztek el, ahol tökéletesen megszáradhatnak a mosogatás után.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltokban a mosogatógépeket >>>

Tökéletes száradás

gorenje legjobb mosogatógépek

TotalDry. A mosogatási ciklus után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik csak egy kicsit, hogy kiengedje a felesleges gőzt. Ez lehetővé teszi, hogy a friss levegő bejusson az edényekhez, így az elmosogatott dolgok, pl. a műanyag edények is, teljesen megszáradnak. Kiváló megoldás az alacsony energiafogyasztás melletti gyorsabb száradáshoz.

Nincsenek kellemetlen szagok

Mindenki ismeri a kellemetlen szagot, ami egy félig töltött mosogatógépből árad, amelyet már néhány napja töltünk, de még nem indítottuk el. A legjobb Gorenje mosogatógépekbe épített, fejlett IonTech technológia az ionizáció természetes folyamatának elvén működik, amely természetes módon szünteti meg a szagokat és tartja a mosogatógépet frissen, még piszkos edényekkel teli is.

Gyorsprogram

15 perces SpeedWash gyorsprogram

A 20 perces rövidprogram SpeedWash funkcióval együtt használva mindössze 15 perc alatt elmosogatja edényeidet. Tökéletes a sok vendég által használt nagyobb tányér-mennyiség kezelésére.

Automata Program

2 vagy 12 főt lát vendégül? Mindegy, az edények makulátlanul tiszták lesznek  Néha mindössze a poharak gyors elöblítésére van szükség, máskor tele van a mosogatógéped a komplett vasárnapi ebéd nehezen lemosható maradékaival. A fejlett érzékelő technológia mindig úgy állítja be a mosogatási programot, hogy tökéletesen optimalizált víz- és energiafogyasztással tisztítsa meg az edényeket. Nincs szükség speciális programokra az üvegáruhoz vagy éppen az intenzív mosogatáshoz – az egyedülálló AutoProgram alkalmazkodik igényeidhez.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltokban a mosogatógépeket >>>

Extra Higiénia

gorenje legjobb mosogatógépek

Mindig tiszta cumisüveg Ez a program egy plusz hidegvizes öblítést tartalmaz, ezt követi egy hosszabb, forróvizes mosogatás 70°C-on, amely eltávolítja a baktériumok 99,9%-át. A program, amely a sterilizálás folyamatát utánozza, kisgyerekes családoknak készült, a babák edényeinek és üvegeinek tisztítására.

Teljes AquaStop

gorenje legjobb mosogatógépek

Nem kell aggódni a kifolyt víz miatt Az AquaStop biztonsági funkció által a mosogatógép biztonságosan magára hagyható működés közben éjszaka vagy éppen távollétedben. Szivárgás vagy kiömlés esetén az AquaStop automatikusan leállítja a vízellátást, miközben a szivattyú a szívócsővel elvezeti a maradék vizet a mosogatógép belsejéből. Az AquaStop funkció a készülék teljes élettartama alatt teljes mértékben működőképes marad.

SuperSilent Nem hangosabb a suttogásnál

gorenje legjobb mosogatógépek

A legcsendesebb mosogatógépek 41 dB-es bemért zajszinten működnek, amely megfelel két személy suttogó beszélgetésének. A csendes működés a speciális hangszigetelés, a hatékony motor, a kiváló minőségű anyagok és a mosogatási rendszer innovatív megoldásainak az eredménye.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltokban a mosogatógépeket >>>

Kérdése van, forduljon háztartási gép szakértőinkhez a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Nem találta meg amit kereset? Válogasson a Mosógatógép Szalon oldalán, rengeteg mosogatógép és márka között!

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

A jövő mosogatógépei, melyek megküzdenek a vírusokkal, baktériumokkal, és a rászáradt ételmaradékokkal is!

Önnel is előfordult már, hogy kiömlött a víz az otthonába?

Mi alapján választanak a magyar családok mosogatógépet?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Dec 17.