A Vitaminok Őrei

A Vitaminok Őrei

A Vitaminok Őrei

Gorenje hűtőszekrény kisokos

A Gorenje hűtői között megtalálja ezeket a kifejezéseket. Ismerj meg őket, így fellélegezhet, ha hűtőválasztás elé kerül, hiszen tudni fogja, hogy mi, mit takar.

Amennyiben valami nem teljesen egyértelmű, hívjon fel minket, és szakértőink örömmel állnak rendelkezésére a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Minden sarokban friss levegő a tartósságért

IonGeneratios hűtőszekrény:

IonAir a MultiFlow 360 ° funkcióval rendelkezik. A Gorenje mindent megtett, hogy a lehető legjobb klímát alakítsa ki hűtőszekrényeiben. Korszerű megoldásuk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatokat, és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ennek a levegőnek az egész készülékben történő tökéletes keringtetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához, kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettek ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alap modelleknél pedig a Dinamikus Hűtési rendszert.

Ismerje meg a Gorenje R6192LX Egyajtós hűtőszekrényt, mely IonAir és Multiflow rendszerrel készült >>>

Hűtőszekrény, amely felismeri szokásait

AdaptTech technolóiga

Ezt az intelligens rendszert úgy fejlesztették ki, hogy fenntartsa az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitja ki az ajtót. Az ajtó kinyitásakor a hőmérséklet hirtelen emelkedik, ez az ételt hősokknak teszi ki, amely viszont azt idézi elő, hogy hamarabb tönkremennek a hűtőben tárolt alapanyagok. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli és elemzi az ajtónyitási szokásait. Így tudja előre, hogy mikor fogja kinyitni a hűtőszekrény ajtaját, és éppen mielőtt megtenné, csökkenti a hőmérsékletet 1 vagy 2 ° C-kal. Így biztos lehet abban, hogy állandó hőmérséklet van a készülékben, és hogy az étel friss marad, tele tápanyagokkal.

Nincs több fárasztó leolvasztás

NoFrost Plus

A piac egyik legjobb hűtőrendszere, amelyet a fagyasztórekeszbe telepítettek azért, hogy megakadályozza a jég felhalmozódását. A cél, az alacsony energiafogyasztás is, míg a hűtőszekrényben ideális mikroklímát tart fenn a friss ételek számára. Az ionizált levegő keringése megakadályozza az étel kiszáradását, megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat.

A Gorenje NRK611CLI Alul fagyasztós hűtőszekrény, NoFrost funkcióval megkíméli a leolvasztás fárasztó feladatától >>>

 

Mintha most szedte volna a kertben

CrispZone fiók, HumidityControl funkcióval

A CrispZone az egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldségfiók a piacon. Az alacsony hőmérséklet és a páratartalom szabályozhatóságának lehetősége meghosszabbítja a zöldségek, gyümölcsök frissességét.

A Gorenje RK6193LX4 Alul fagyasztósIonAir hűtőszekrénye, mely rendelkezik CrispZone fiókkal is >>>

Hűtőből fagyasztó, fagyasztóból hűtő

ConvertActive hűtőszekrény

A ConvertActive hűtőszekrénynél csak egy gombnyomás, hogy a fagyasztó rekeszét hűtőrekeszé vagy egy nagy ZeroZone fiókká alakítsa át, így a következő buliban minden sör hideg lesz.

Stabil, csendes és tartós működés

Inverteres kompresszor

A hagyományos kompresszorhoz képest az inverteres kompresszorok jobban és gyorsabban alkalmazkodnak a hűtőszekrény hőmérsékletének bármilyen változásához, hatékonyabbá és gazdaságosabbá téve azokat.

Ismerje meg a Gorenje NRK6203TX4 Alul fagyasztós hűtőszekrény, inverteres kompresszorral >>>

Gyorsfagyasztás mestere

XtremeFreeze

Amikor ez a funkció be van kapcsolva, a fagyasztórekeszben lévő speciális fiókba helyezett ételeket a megszokott időtartam fele alatt fagynak meg. Az extrém alacsony, -30 °C-os hőmérsékleten történő gyors fagyasztás hatására a lassú fagyasztással szemben mikro jégkristályok képződnek, amelyek nem károsítják az élelmiszerek sejtjeinek szerkezetét. A "sokk-jellegű" fagyasztás koncepció megőrzi az élelmiszerekben levő összes tápanyagot és azok eredeti ízeit is.

A Gorenje Retro kollekciója is mind rendelkezik gyorsfagyasztás funkcióval. Most nézze meg a Gorenje RK6192ERD Alul fagyasztós hűtőszekrényt >>>

Állítható polcok

SimpleSlide polcok

A hűtőszekrény ajtajában állítható magasságú polcok könnyen mozgathatók felfelé vagy lefelé. Ez praktikus, mert így egy magasabb tárgyat is csak egy mozdulat behelyezni a készülékbe, és akár 5 kilogramm különböző formájú vagy méretű ételt is elbírnak.

Fal mellé tehető készülék

SlotIn funkció

Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezhetjük a hűtőnket! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudjuk húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottuk ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényünknek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

 

 

Olvasson tovább praktikus írásokat:

Okos hűtő működése

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Hogyan kell bekötni és hova kell helyezni a szárítógépet?

Könnyű Útmutató a 13+1 sütőszimbólumhoz és funkciókhoz

Fontos különbség mosogatógépek között

Száraz vagy nedves ruhát teszünk a mosógépbe?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Okt 07.