A legnépszerűbb Whirlpool felültöltős mosógépek 2022

legnépszerűbb felültöltős mosógépek

Vásárlóink ezeket a felültöltős mosógépeket kedvelik!

Nézze meg Ön is őket és válogasson közülük!

A magyar emberek szeretik a felültöltős mosógépeket, mert kis helyet foglalnak, és a gyártók figyelnek arra, hogy ezek a típusú készülék is folyamatosan fejlődjenek.

Whirlpool felültöltős mosógépet napi szinten értékesítünk a Whirlpool onlineMárkaboltban. Most megmutatom Önnek a 3 dobogós, vagyis a legtöbbször választott készüléket, hogy megkönnyítsem a vásárlását, amennyiben Ön is a felültöltős típusú mosógépeket kedveli.

A dobogó 3. fokán:

Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Felültöltős mosógép

A készülék 7 kg kapacitású, így 2-4 fős családnak abszolút ideális. 1200 fordulatos centrifuga fordulatszámmal bír, mely alaposan kipörgeti a vizet a nedves ruhákból.

ZEN technológiával készült, amely biztosítja a "Direct Drive™"működést. Ez egy olyan korszerű technológia, amelynél a motor közvetlenül a tengelyre van építve, nincs áttétel, nincs szíj, amely súrlódást generál és rezgéseket okoz.
A nagy teljesítményű és megbízható motor közvetlenül a dobot hajtja meg, minimális a rázkódás és a zaj, valamint kisebb az energiafogyasztás. A Direct Drive™ motornak köszönhetően kevesebb mozgó rész található a mosógépben. Emiatt kisebb a rezgés és a zaj mértéke, nő a hatékonyság és csökken a meghibásodás veszélye és élettartamuk hosszabb a szíjjal és tengellyel ellátott hagyományos mosógépekénél.

6. Érzék technológiával készült, amelyfelismeri a ruha mennyiséget, nedvszívó képességet és automatikusan beállítja a mosásiciklust, és a legjobb teljesítményt. Akár 50% energiát, vizet és időt is megtakaríthat vele.

Maximálisan kiszolgáló programokkal készül: kevert, pamut, szintetikus, kímélő, gyapjú, 30 perces gyorsmosás, EcoPamut, AquaEco, színes ruhák, farmer, sport, formális öltözék, öblítés és centrifugálás, csak centrifugálás.

További funkciók: Colours15°C opció, ruhafrissítés, állítható hőmérséklet és centrifugaszint, késleltetett indítás, „Rapid" gyorsmosás, intenzív öblítés.

Erről a készülékről videót is talál az oldalunkon: Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Felültöltős mosógép 

A legkedveltebb felültöltős mosógépek ezüst érmese:

Whirlpool TDLR 6230L EU/N Felültöltős mosógép

Maximális mosási kapacitás: 6 kg, amely tökéletes megoldás azok számára, akik kevesebb ruhát mosnak. Magas centrifuga fordulatszámmal készült, 1200 rpm, így kevés nedvesség marad a ruhákban.

A 6. Érzék intelligens szenzorai a töltet nagyságához és típusához igazítják az erőforrások felhasználását, ezzel akár 50 %* energia-, víz- és időmegtakarítást kínálva. 

Indítás késleltetéssel is rendelkezik, így időzíteni tudja, hogy akkor járjon le a készülék, amikor otthon van, hogy ki tudja szedni időben a mosott ruhákat.

Nézze meg a sokoldalú programtáblázatot, ahol láthatja program típusokat, a mosási hőmérsékletet, a program futási idejét, a behelyezhető ruha mennyiségét azt, hogy melyik programhoz tud előmosást társítani és még azt is, hogy por vagy folyékony mosószert ajánl a gyártó a mosási programhoz.

Nézze meg a Whirlpool TDLR 6230L EU/N Felültöltős mosógépet >>>

Az aranyérmes, legkedveltebb felültöltős mosógép!

Whirlpool TDLRB 6242BS EU/N Felültöltős mosógép

A 6 kg kapacitású készülék, amely 2-3 fős családot maximálisan kiszolgál.

Olvassa el Vivi véleményét, melyet az oldalunkon írt a készülékről: „Nemrég érkezett meg, be is üzemelték, és valami szuper *.* IMÁDOM!!!! Olyan halk. *.* A régi mosógépünk mellett két csukott ajtónál is alig lehetett megmaradni, ez viszont valami csoda, nyitott ajtónál sem zörög. A páromnak nem igazán tetszenek a gombjai, én viszont az egészet imádom úgy ahogy van. Az egyetlen gond, hogy olyan macerás lesz érvényesíteni a plusz garanciát, amit itt vettem rá, de remélem nem lesz olyan bonyi, majd meglátjuk. El is indítottam vele most egy mosást, bekapcsoltam a fresh care-t, szóval most várok, hogy milyen is ez, de tényleg, ha valaki mosógépet vesz mostanában, nem szabad rá sajnálni ezt a minimális összeget, amivel drágább, mint egy-egy másik, mert bazira megéri ...”

A mosógép tartósságát, csendességét az Inverter Motornak köszönheti, amelyet úgy terveztek, hogy hosszú ideig tartó, csendes teljesítményt biztosítson.

Ez a felülöltős mosógép is 6. érzékkel készült, mint az előző, így ennek minden jó tulajdonságával rendelkezik.

A mai világban fontos Hygiene 60° programot kiemelném. Az új Hygiene 60° program egy 150 perces ciklus, amely kíméletesen és hatékonyan távolítja el a baktériumok 99%-át*. *Az SSOG által tesztelve képes a baktériumok 99%-át eltávolítani teljes töltet esetén.

A „FreshCare” opció a mosási ciklust követően a mosódobot lágyan mozgatja, így a ruháit akár 6 órán keresztül is frissen és baktérium mentesen tartja. Ez hasznos, amennyiben nem tudja azonnal kivenni a ruhákat a mosás lejártát követően.

Sokféle mosási programmal bír, többek között gyors programot, 20 Celsius fokos opcióval, színes ruhák védelmére Colours 15° programmal, farmerekhez kiváló programmal is felszerelték.

Vízvédelmi rendszerrel készült, un. AquaStop vízvédelmi rendszerrel szerelt, amely vízszivárgás esetén automatikusan lezárja a vízellátást.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a „Hivatalos Forgalmazónál” >>>

Most, hogy már megismerte mind három mosógépet, szeretném leszögezni, hogy ez a lista a vásárlóink választásán alapul és nem a szakértőink ajánlásán.

Amennyiben bizonytalan a készülék választásban, keresse háztartási szakértő kollégáim, akik szívesen válaszolnak minden kérésére! Kattintson ide!

Böngésszen az összes Whirlpool mosógép között, és válassz a 5 év garanciát, hogy minimum 5 év gondtalanság várja >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Összes mosógépről szóló cikkünk >>>

Mekkora kapacitású mosógépet válasszak?

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

Speciális kérdések mosógép választáshoz

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Máj 26.