Lakberendezési ötletek, hogy szeressen a konyhába lenni :)

konyhai trükkök

Lakberendezési ötletek, hogy szeressen a konyhába lenni :)

Ezek a tippek segítenek a komfort érzetének javításában

Barátságossá varázsolhatja a konyháját

Egy átlagos háziasszony minden nap főz, mosogat, minimum 1-2 órát a konyhában sürög-forog. Ez hétvégén akár sokkal több idő is lehet, így egy héten akár 10 órát is, egy hónapban 40 órát, egy évben 20 napot töltünk el a konyhánkban.

Ön, hogy szeretné ezt a 20 napot eltölteni?

Írok Önnek néhány ötletet amivel sokkal barátságosabbá, világosabbá varázsolhatja konyháját.

Tavasszal, mikor minden világos és derűs, sokkal jobban érezzük magunkat, mint a sötét hideg télben. Konyhájába is vigye be a tereket, a világosságot, és felpörög az élet.

De mit kell tennie annak érdekében, hogy áramoljon az erő, a tenni akarás és boldogan töltse az idejét főzés, mosogatás közben?

Az első ilyen titok a nyitott polcok használata, mely vizuálisan növeli a tereket, így nagyobbnak, szellősebbnek fog hatni a helyiség.

A tükrök trükkösek, mert a sötétbe fényt visznek, és növelik a térhatást. Tegyen sötétebb helyre egy nagy tükröt, akár apró világítással. A tükör szórja a fényt, így azonnal világosabb, tágasabb lesz az összhatás.

Sok esetben a világos padlóburkolat az, ami megoldás a sötét nyomasztó helyiségek megszüntetésére.

A konyhai gőzök és zsírok azonban megülnek a konyhabútoron, a nyitott polcokon tárolt edényeken, háztartási gépeken. Az egészsége érdekében, és a kevesebb zsírlerakódás érdekében mindenképpen építsen be egy páraelszívót.

A páraelszívó kicseréli a levegőt a helyiségben, így nem lesz az egész lakás pl. olajszagú, ezáltal egészséges levegőt lélegezhet be. De nekem sokkal fontosabb, hogy kiszűri a zsír és olaj részecskéket, így azok nem rakodnak le a bútorokra. Ezért sokkal kevesebbet kell takarítani a helyiséget. Biztos ismeri a sok kis sárga foltot a konyhabútoron, melyet csak sikálással, hideg zsíroldóval lehet eltávolítani. Amellett hogy a bútornak sem tesz jót a sok mosás, a kezét is tönkreteszi a sok káros vegyszer.

Ismerje meg az Elica páraelszívóit, melyek már sok háziasszony életét tették könnyebbé.

Először egy kis helyigényű egyszerűbb és árban szerényebb páraelszívót mutatok Önnek.

Az Elica ELITE 14 LUX GRIX/A/60 rozsdamentes acélból készült, és főzőlap, tűzhely fölé a szekrénybe építhető kihúzható kivitel. Amennyiben nem tudja kivezetni a levegőt, ez a készülék légkeringtetéses rendszerrel is kiválóan helyt áll. Maximális teljesítménye kivezetés esetén 336 m3/óra légkerintetéses rendszerben 240 m3/ óra, így kisebb konyhákba ajánlom. Van benne világítás, ami hasznos a főzési folyamatoknál, és a zajszintje se zavaró.

Ismerje meg az Elica ELITE 14 LUX GRIX/A/60 Kihúzható páraelszívót, ide kattintva >>>

Az ELICA SHIRE WH/A/60 fehér Fali páraelszívó is 60 cm széles, de abszolút a legújabb dizájnnal büszkélkedik. Látványa emeli a helyiség nívóját, hiszen a döntött üveglapos megoldás igazán egyedi. Ez a páraelszívó sokkal nagyobb kapacitással bír, mint az előbbi készülék, így akár nagyobb helyiségben is sikeresen alkalmazható. Picit hangosabb ugyan (de ez a nagyobb kapacitás végett van) mint az előbb bemutatott páraelszívó, az energia besorolása viszont sokkal gazdaságosabb, mint az előző készüléknek. Érintőszenzoros vezérléssel büszkélkedik, melynek 2+1 fokozata maximálisan kielégítő a használója számára.

Nézze meg ide kattintva az ELICA SHIRE WH/A/60 fehér Fali páraelszívót >>>

Ezek is érdekelhetik:

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

2018-as kedvenc Elica páraelszivók

Melyik páraelszívó illik Önhöz?

Hangos a páraelszívó? Mit tehetünk?

4+1 ok, amiért tényleg szüksége van egy konyhai páraelszívóra

Miért ne vegyünk páraelszívót?

Az energiaosztály fontos a páraelszívóknál?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.

Elica termékajánló