Robotporszívók királya 2021-ben Electrolux

robotporszívó

Robotporszívók királya 2021-ben

Eljött az idő, hogy önt is egy robotporszívó szolgálja

Tiszta szőnyeg, padló izzadás és munka nélkül. A takarítás egyik legmegterhelőbb rész a porszívózás. Havonta egyszer a férjem felajánlja, hogy kiporszívózik helyettem. Mindig élek a lehetőséggel J, mert ez egy fizikailag fárasztó feladat. Szoktam mosolyogni magamban, mert ő is leizzad, mire a cicánk szőrétől megszabadul a szőnyegen.

A legjobb, ami történhetett velem, hogy meglepett egy robotporszívóval!

Vége a szenvedésnek!

Sok keresgélés után az Electrolux PI92-4STN Robotporszívó lett a nyertes.

Ez a robotporszívó nem olcsó, de a legjobb teljesítményűek között van, így 100%, hogy jó választás. Persze nem az ára, hanem a tudása miatt.

2021 legjobb robotporszívó

Elképesztő, hogy mennyi szabadidőt biztosít, hogy nem kell söpörni, porszívózni heti többször. Imádom, hogy a robotporszívó nem bánja, ha minden nap dolgozik, zokszó nélkül takarítja a padlót, szőnyeget maradéktalanul tisztára.

Észre se vettem, hogy nap, mint nap mennyi morzsa és szőr és a cipőnkről lehullott sár hever a lakásban. Minden eltűnik szempillantás alatt és maximális tisztaság van.

Nézzük mit tud az Electrolux PI92-4STN Robotporszívó

Az egyedülálló háromszög formája felettébb praktikus, mert a szűk helyeken és sarkokban, a falak mentén is tökéletesen porszívóz, így nincsenek elbújt porcicák.

2021 legjobb robotporszívó<

A 3D Vision System™ rendszer: lézeres navigáció és 3D kamera rendszernek köszönhetően, tökéletesen és hatékonyan térképezi fel a lakást. Nincsenek kihagyott helyek, és a tárgyak, bútorok helyzetét felismeri, feltérképezi. Így nincs szükség a tárgyak elmozdítására, szépen körüljárja azokat.

Viszlát haj és állatszőr is, akár szőnyegről, padlóról

A kiváló tisztítási teljesítményének köszönhetően minden szennyeződést felszed a padlóról, szőnyegről is és a maradéktalanul.

PureFlow technológiával készült, mely erős, kefe nélküli motorral hajtott légáramlással dolgozik, mely maximális szíverővel biztosítja a maradéktalan takarítási eredményt.  

Automatikusan felismeri a szőnyegeket, és alkalmazza a tisztítási módot a kifogástalan tisztaság érdekében minden felületen.

Egy rendkívül széles ecsethenger a porszívó fejben gondoskodik a takarítási eredményről.

A küszöbök nem akadályai a robotporszívónak, akár 2,2 cm magas akadályokat is leküzdi. Így akár a magasabb szőnyegekre is simán felmászik :)

2021 legjobb robotporszívó<

A legkedvesebb tulajdonságom az Electrolux PI92-4STN Robotporszívónak

Távolról irányíthatom az okos telefonom segítségével. De akár ütemezhetem is a takarítást és kijelölhetem a tisztítandó területeket. A konyhát és az előszobát például minden nap kitakarítja, de a szobákat elég 2-3 naponta.

2021 legjobb robotporszívó<

A Pure i alkalmazásban megjelenik a felmért terület interaktív térképe. Beállíthatom, hogy mely zónákat takarítsa ki, vagy éppen kerülje el a porszívó. A térképen, nyomon követhetem, hogy áll a takarítás. Beállíthatom azt is, hogy mely napokon, mikor kezdjen el takarítani a készülék. A szorgos kis rabszolgám, a megadott időpontokban megkezdi a takarítást anélkül, hogy elindítanám.

Optimalizált töltési és akkumulátor kapacitás

Az akkumulátor üzemideje max. 70 perc csendes üzemmódban, ami elég az egész lakás kitakarítására, de ha mégsem, akkor sincs gond, mert önmaga feltölti magát, úgy hogy optimalizálja a még kitakarítandó felülethez. 

2021 legjobb robotporszívó<

Tisztítása egyszerű Electrolux PI92-4STN Robotporszívónak

Egyszerű a portartályt kiürítése. Időnként a szűrőket is ki kell mosni langyos vízben, de ez se okoz problémát. Simán ki tudom venni az alkatrészeket és folyó víz alatt pikk-pakk leöblítem.  A kamerákat egy puha kendővel kell csak áttörölni. Ez a pár egyszerű mozdulat semmi ahhoz képest, amit egy hagyományos porszívó tisztításánál szoktunk meg.  

Nézze meg a Electrolux PI92-4STN Robotporszívót az Electrolux onlineMárkaboltokban >>>

Böngésszen az Electrolux onlineMárkabolt kínálatában 5 év jótállással >>>

Olvasson tovább, tudjon meg többet:

Megnyitottuk az Electrolux onlineMárkaboltot!

Mit várunk egy vezeték nélküli porszívótól?

Porszívót szőnyegre!

10-ből 9-en itt hibáznak porszívó-vásárlásakor

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Ápr 27.