facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Egyszerűség és csúcstechnológia

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A Whirlpool 6. érzék ABSULUTE termékekkel még kényelmesebb a főzés.

A Whirlpool mindig úgy tervezi meg új készülékeit, hogy optimalizálja az adottságait, így a használatakor tulajdonosa időt és energiát takarít meg. Ehhez a speciális technológiához most páratlan dizájn is társul, ami még tökéletesebbé teszi a Whirlpool 6. érzék Absolute sorozat sütőit, főzőlapjait, páraelszívóit és mikrohullámú sütőit.

6. ÉRZÉK Absolute sütők

Bemutatjuk a Whirlpool Absolute termékcsaládot! A SELECT & COOK intuitív programozásnak és a 6. Érzék technológiának köszönhetően mindig a fogásokhoz legideálisabb sütési módot választhatja ki. A használatát még könnyebbé teszi a vezérlés menürendszere, a könnyen olvasható kijelző vagy például az, hogy utoljára használt funkciót automatikusan megjegyzi a rendszer.

A Ready 2 Cook praktikus funkciónak köszönhetően előmelegítésre sincs szükség, így az energia akár 20%-át is megtakaríthatja.
A SmartClean opciónak köszönhetően egyáltalán nem kell mosószer a készülék tisztításához. Csak két deciliter vízre van szükség! Töltse fel a sütő tartályát, indítsa el a SmartClean programot, ami gőz fejleszt, és természetes módon távolítja el a szennyeződéseket a sütő faláról. Ezután már csak szárazra kell törölnie a készüléket.

6. Érzék Absolute főzőlapok

Speciális funkciók: A 6. Érzék technológia az aktuális főzési folyamathoz igazítja a főzőlap működését. Egyetlen érintéssel kiválaszthatja a szükséges funkciót pl. ,,melegen tartás", ,,forralás", ,,olvasztás" vagy ,,párolás".

Flexi Cook: a maximális rugalmasságról egy intuitív felhasználói felület gondoskodik, melynek része a rugalmasan vezérelhető FlexiCook is. Segítségével a serpenyő méretéhez igazíthatja a melegített felületet. A gép azonnal érzékeli, ha az edényt átteszi egy másik főzőzónára, ilyenkor automatikusan átállítja a főzési teljesítményt, illetve a fénykijelző azt is mutatja, melyik főzőzóna van épp használatban.

iXelium nanotechnológiával kezelt bevonat karc- és foltmentességet biztosít az üvegfelületen. Ennek köszönhetően a hosszantartó csillogás garantált, és könnyű tisztíthatóságot is tesz lehetővé. A pulthoz is illeszkedő főzőlap Schott üvegből készült, a világ első üvegkerámiájából, amelyet mérgező nehézfémek, arzén vagy antimon felhasználása nélkül gyártottak.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA