Mosogatók az egészség védelmében

egészzséges mosogató

Felesleges tovább válogatni, a Silgranit mosogató korunk legjobbjai között vannak!

A konyha a ház egyik legforgalmasabb helye, ahol ételt készítünk, mosogatunk, és családi pillanatokat osztunk meg. Az egészség és a higiénia kulcsfontosságú ebben a térben.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy a konyhai higiénia fenntartásában és a család egészségének védelmében, miként segíthet, ha Blanco Silgránit PuraDur® technológiával készült mosogatót válasszon.

Az élelmiszerbiztos anyagok, mint például a Silgranit, csökkentik az élelmiszerek okozta megbetegedések kockázatát. Ez különösen azért fontos, mert nem lehet azonnal rájönni, ha az élelmiszerrel gond van, különösen akkor, amikor nem látunk, nem ízlelünk vagy érzünk semmit, ami eltér a megszokottól. Azonban a Silgranit szabadalmaztatott "Hygiene+Plus" védelmi formulája átlagosan 98%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását, ami lehetővé teszi az ételek biztonságos kezelését és előkészítését.

Ismerje meg a Blanco Silgranit Puradur mosogatók előnyeit!

egészséges mosogató Silgranit Blanco

Miből készül a Silgránit Puradur mosogató?

A Silgranit 80%-ban kvarchomokból áll, amely a gránit legerősebb összetevője. Röviden: mosogatója rendkívül ellenálló. Így nem kell aggódnia, az edényeket, serpenyőket és tányérokat mosogatójában oda teheti, ahová csak szeretné. Emellett teljes nyugalommal locsolhat rá vörösbort, narancslevet. forró kávét, vagy céklalevet. Ez nemcsak szemmel, hanem tapintással is észlelhető. Silgranit mosogatóink kellemes kőszerű érzetet keltenek, és rendkívül könnyen tisztíthatók.

Speciális antibakteriális védelemmel bír

A Silgránit PuraDur® technológia egy speciális kompozit anyagot használ a mosogató medencék készítéséhez. Ennek az anyagnak az egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy antibakteriális védelmet nyújt. A Hygienic+Plus a BLANCO által a Silgranit számára szabadalmaztatott formula. Ez a képlet antibakteriális vegyszerek nélkül működik. A Hygienic+Plus egy pajzs a szennyeződés és a baktériumok ellen. Tesztek igazolják, hogy az egyedülálló beépített higiéniai védelem átlagosan 98%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását. Ez azt jelenti, hogy a mosogató medence felülete aktívan gátolja a baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását, így a mosogatóban kevesebb baktérium és kórokozó telepszik meg.

Hőállósága és tartóssága

egészséges mosogató Silgranit Blanco

A Silgránit PuraDur®-ból készült mosogatók ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az éles tárgyaknak is, így nem csak higiénikusak, hanem tartósak is. Ez azt jelenti, hogy könnyen tisztíthatók forró vízzel vagy akár forró serpenyők és edények is helyezhetők rájuk, anélkül, hogy károsodnának. Így megakadályozzák, hogy a baktériumok mélyen beássák magukat a felületbe.

Miért jó a sima és nem porózus felület

A Silgránit PuraDur®-ral készült mosogatók sima és nem porózus felülettel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a szennyeződések és a foltok nem tapadnak meg könnyen, és könnyen tisztíthatók. A sima felület segíti a víz és a tisztítószer hatékony eloszlását, így a mosogatás során a higiénia mindig az elsődleges szempont.

Allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek mosogató?

A Silgránit PuraDur®-ral készült mosogatók allergiások és érzékeny bőrűek számára is ideálisak, mivel nem tartalmaznak olyan irritáló anyagokat, mint például a nikkel vagy a króm, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak.

Gyerekjáték a tisztántartása, karbantartása

Felvágott cékla a fehér gránit mosogatón? A csepegtetőn hagyott vörösboros pohár? Ez csúnya foltokat okozhat…A Silgranit számára ez nem jelent problémát. A foltok gyakran egyszerűen lemoshatók, ha vizet engedünk rájuk a csapból. Csak így egyszerűen.

A Silgránit PuraDur®-ral készült mosogatók könnyen tisztíthatók meleg szappanos vízzel és egy puha szivaccsal.  Dörzsölje le a makacsabb foltokat finoman a szivacs durvább oldalával. Az egyszerű karbantartás segít abban, hogy a mosogató mindig tiszta és higiénikus legyen.

A Blanco Silgránit PuraDur® mosogatók nemcsak esztétikusak és praktikusak, hanem a konyha egészségügyi szempontjából is kiemelkedő választásnak számítanak. Védelmezik a család egészségét, és hozzájárulnak a konyha higiénia fenntartásához. Válasszon Silgránit PuraDur®-ral készült mosogatót, és tegye egyszerűbbé és biztonságosabbá a mindennapi életet!

Sokféle színváltozatban forgalmazzuk a Blanco Silgranit mosogatókat

egészséges mosogató Silgranit Blanco

Nézze meg a Silgránit PuraDur® mosogatókat >>>

Válogasson a Blanco onlineMárkaboltokban mosogatótálakat, csaptelepeket, hulladék tárolókat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

A Mosogatás Új Dimenziója: A Gránit Mosogatómedence Rejtett Varázsa

Kerámia mosogatók előnyei

Hogyan válasszuk ki a tökéletes mosogatótálat?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 17.

Blanco mosogatótál termékajánló