Miért érdemes csereprogramban gondolkodni?

egész évben akció csereprogram

Ettől az ajánlattól nem lehet elrángatni. :)

Fontos Önnek, hogy minőségi, tartós háztartási gépei legyenek? Szeretne kevesebb rezsit fizetni? Jó lenne, ha gyorsabban és könnyebben végezne a házimunkával?

Sok éven keresztül az állam kírta az otthon meleg program keretén belül a régi nagy háztartási gépek cseréjére a pályázatát, ahol akár 45.000 Ft összegű támogatást is lehetett kapni a használt gépünkért cserében.

Sajnos 2019-be már nem írt ki az állam ilyen csereprogramot. 

Szerettünk volna, ha ez a szuper kedvezményezés nem áll le, ezért megalkodtuk mi is a saját csereprogramunkat!

Használja ki csereprogramunkat most, és válasszon egy korszerűbb háztartási gépet.

Hogy mit nyerhet ezzel? Az alábbiakat, biztos:

- gazdaságosabb működésű gépei lesznek

- csökkeni fog az áramszámlája

- csökkeni fog a vízszámlája

- sokat tesz a környezetünk, bolygónk megóvásáért

- ha még működő gépét nekünk adja, eljuttatjuk rászoruló családnak

Ha csereprogramunk keretében vásárol bármilyen háztartási gépet, akár mosógépet, főzőlapot, sütőt vagy egyéb konyhai gépet, szépítkezési eszközt, megajándékozzuk különböző összegekkel onlinePénztárcájába, így a következő vásárlása összegéből kedvezményt kap.

45.000-5.000 Ft közötti összeggel ajándékozzuk meg onlinePénztárcájába, a
pontos összegről itt olvashat>>>


Nincs gondja használt gépére sem, mert díjmentesen elszállítjuk otthonából, sőt a működőképes, jobb állapotú gépeket, elajándékozzuk rászorultaknak.

Bővebben olvasok a csereprogramról! (kattintson a linkre)

Figyelmébe ajánlok néhány igazán modern és hasznos készüléket:

A Gorenje w7543LO elöltöltős mosógép vidám otthonba, egy átlagos magyar családnak felettébb jó választás. A napsütést idéző narancssárga készülék, mely akár 7 kg ruhatöltettel és abszolút egyénre szabható mosási funkciókkal van felszerelve, hosszú távra jó döntés. A kényes ruhaneműk is biztonságban vannak, mert a speciális rozsdamentes 3D bordázott dob és a döntött üvegajtó kíméletesen bánik a ruhaneműkkel.
A gyermekek védelmében, gyermekzárral szerelték fel, hogy ne tudják kinyitni mosás közben az ajtót, és a SterilTub gondoskodik arról, hogy alacsonyabb hőfokon is baktérium mentes legyen a ruházat. Fontos, hogy aquastoppal szerelték fel, így biztos lehet benne, hogy nem önti el meghibásodás esetén a helyiséget a víz.

Az onlineMárkaboltok Hivatalos Forgalmazó, és biztos vagyok benne, hogy az ideális mosógépét megtalálja a Whirlpool, Bosch, Gorenje, Amica vagy Candy márkaboltunkban!

Nézze meg az összes mosógépünket>>> 

Érzékeny a bőre, allergiás a poratkára , fontos az egészsége, nem szeret vasalni, vagy csak nincs helye szárítónak a lakásban? Nézze meg óriási kínálatát a Szárítógép Szalonunknak >>>

Néhány már csereprogramban részt vett vásárló véleménye:

B. Ágnes: „Árban az egyik legalacsonyabb, illetve extra garancia, + a régi cserekészüléket itt számolták be a legjobban...”

Dr. G. Imréné: „Amikor megnéztem az Önök hirdetését, tudtam, hogy erre van szükségem, csereakció, beszerelés, házhoz szállítás. Mosógépről volt szó…”

Sz. Jánosné: „Részletes termék ismertetés, az érdeklődés teljes kiszolgálása. Fontos részükre a vevő, és annak tökéletes kiszolgálása. Nagyobb választék, kényelmes fizetés, szállítás.”

Olvasson bővebben a  csereprogramunkról!

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 12.