Életmódjához illő hűtőszekrény

gőz a mosásban

Maximalistáknak ideális hűtőszekrényt mutatok.

Whirlpool Collection W9 Dual NoFrost azoknak, akik sokat várnak a hűtőjüktől!

Ismerje meg a W Collection Dual No Frost rendszerrel készült hűtőszekrényét, melyek abszolút korszerűek, és a rohanó életmódhoz alkalmazkodnak. Rengeteg hasznos funkció és rugalmas pakolási lehetőség van bennük, mely a modern ember elvárásának abszolút megfelel.

Mi az a Dual NoFrost?

A hűtőszekrényben két különálló No Frost rendszer biztosítja az ideális környezetet a zöldségek és gyümölcsök frissességének megőrzése érdekében a hűtő bármely részében. Így nincsenek keveredő szagok a hűtőben és a fagyasztóban, a dual rendszernek köszönhetően!

dual nofrost

A NoFrost rendszer megakadályozza, hogy jegesedjen a készülék. A légáram az elpárologtató felé “tereli” a nedvességet is tartalmazó levegőt, a nedvesség ráfagy az elpárologtatóra, ahonnan az időkapcsolóval vezérelt fűtés hatására leolvad. A keletkező olvadékvíz összegyűlik a fagyasztót működtető kompresszor feletti tálkában, amelyből annak melegétől elpárolog. A hagyományos gépektől eltérően nem képződik dér vagy jég a hűtőszekrény falain, ezért higiénikusabb, és az élelmiszerek igen rövid idő alatt lehűlnek, ami kb. 50 %-os időmegtakarítást jelenthet. Csodálatos a NoFrost-os készülékekben, hogy nem kell leolvasztani őket.

További előnyei a Whirlpool W9 hűtőszekrényeknek:

Letisztult design kívül-belül

A Dual No Frost W Collection hűtőszekrények a design és elegancia képviselői. Minden szemszögből letisztultak és kiválóak.

6. Érzék Precision Control

A 6. Érzék technológia érzékeli a külső tényezőkből adódó hőmérséklet-változásokat, és gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet, az élelmiszerek minőségének megőrzése érdekében a hűtőben és a fagyasztóban is. Megelőzi a fagyási sérüléseket a fagyaszóban tárolt élelmiszereknél. 

A gyümölcsök és a zöldségek akár 15 napig megőrzik a frissességüket a hűtő bármely részében tárolva. Többféle frissentartó rekesszel felszereltek, melyeket most részletesen megmutatok Önnek.

Frissentartó rekeszek

Fresh Box+

frissentartó fiók

Az integrált páratartalom-szabályzóval ellátott fiók segít megőrizni a gyümölcsök és zöldségek maximális frissességét.

Fresh Pad

frissentartó fiók

A Fresh Boksz+ fiókba integrált innovatív párna (Fresh pad) biztosítja a friss élelmiszerek legjobb megőrzését. A rácsok elválasztják a gyümölcsöket és a zöldségeket az általuk kibocsátott nedvességtől, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal csökkenti a káros baktériumokat a rács felületén*(*Az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) ISO 22196 szerinti független tesztje alapján.)

Fresh Box 0°

frissentartó fiók

Érezze a tökéletes frissességet. Egy extra zóna a hűtőszekrényen belül, ahol 0°C körül tárolhatja az ételeket, például a halat, a húst vagy a sajtot, sokkal hosszabb ideig, mintha a sima hűtőszekrényben tárolná azoka

További előnyei a W Collection Dual NoFrost hűtőknek

Kihúzható tálca gyorsfagyasztás opcióval/ Flexi polc

kihuzható polc

Találja meg a leggyakrabban fogyasztott ételeit könnyedén.

Egy speciális visszahúzható polc, amellyel különböző méretű ételeket is könnyen elhelyezhet a hűtőszekrényben.

Elérhető fém gyorsfagyasztóval, amely gyorsabbá teszi az élelmiszerek hűtését. Ez az intelligens funkció további kényelmet biztosít. Az egyszerű tisztítás érdekében könnyen eltávolítható.

6. Érzék kompresszor

A 6. Érzék kompresszor könnyedén helyreállítja az ideális hőmérsékletet, az energiafogyasztás optimalizálásának érdekében, szemben a hagyományos kompresszorral szerelt hűtőszekrényekkel.
15 év garancia át kap a kompresszorra >>>

Optimális helykezelés

2 az 1-ben palacktartóval felszerelt.

Több, mint egy palacktartó. A variálható 2 az 1-ben palacktartó kényelmes tárolást biztosít a palackok és az ételek egyidejű tárolására. Helyezze bármelyik megfelelő magasságba.

Variálható tárolóelemek

betolható polc

A mozgatható, és betolható polcok rugalmasságot biztosítanak, hogy a hűtőajtó tárolóelemeit az Ön igényei szerint rendezhesse el. 

Ismerje meg a W Collection Dual NoFrost kombinált hűtőszekrényeit:

whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool W9 821D OX H 2 szabadonálló hűtő-fagyasztó >>>

whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool szabadonálló W9 931D IX  alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool W9 931D KS szabadonálló hűtőszekrény, fagyasztóval >>>

whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool W9 931D B H alulfagyasztós szabadonálló hűtő >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Új Whirlpool NoFrost hűtőszekrények

A legújabb trend a francia ajtós hűtőszekrény

A hűtőhasználat tízparancsolata

Nézze meg az összes hűtő- fagyasztókészülékről szóló cikkeinket >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Jún 12.