Whirlpool 2020-ban is bedobja magát a CES-en!

whirlpool újdonság

Whirlpool 2020-ban is bedobja magát a CES-en!

Őrült izgalommal várja a világ, minden év január elején a CES-t Las Vegas-ban.

Ekkor mutatják be ugyanis a fogyasztói elektronikai újításokat. Ez a kiállítás trendformáló, abszolút az innováció színpada.

A Whirlpool is előrukkolt egy olyan okos hőmérővel, amely automatikusan beállítja a sütő hőmérsékletét, és valós idejű frissítéseket küld erről a telefonjára.

A csatlakoztatott konyhai eszközök egyre gyakoribbak, lehetővé téve az otthoni szakácsok számára, hogy megtervezzék az étkezési ütemtervet, megtalálják a recepteket a már meglévő összetevők felhasználásával, és okos hangszóró vagy okostelefon segítségével figyeljék ételeiket. A Whirlpool számos saját, összekapcsolt konyhai eszközt hozott létre, amelyek közül a legújabb márkajelzése a Yummly előfizetés és a mobil alkalmazás.

A Whirlpool új intelligens hőmérője a Yummly alkalmazással működik majd. Ez az új intelligens hőmérő teljesen vezetékmentes, és képes lesz automatikusan beállítani a sütő hőmérsékletét.

A Yummly egyszerűen fogalmazva: egy recept-ajánlási platform, amely a mobil alkalmazáson kívül elérhető az interneten. A felhasználók étkezést tervezhetnek, és bevásárló listát készíthetnek árukról, böngészhetnek recepteket az étel típusa, kategóriája (reggeli stb.) alapján. Az új intelligens hőmérő a népszerű Yummly branddel közösen készült és az ő nevüket viseli.

Az intelligens hőmérő Bluetooth-on keresztül kommunikál a Yummly mobilalkalmazással. A szonda mindkét végén érzékelők vannak, amelyek figyelik az étel hőmérsékletét és a sütő belsejében levő hőmérsékletet. Ön beállíthatja a főzési hőmérsékletet, a hús típusát és azt, hogy mennyire kívánja megsütni az ételt, az alkalmazáson keresztül. Majd az alkalmazás figyelmezteti, amikor az étel kész. Azt is tudatja Önnel, hogy mennyi idő van hátra az étel elkészültéig, és beállítja azt az időt, ha megváltoztatja a hőmérsékletet vagy kinyitja a sütő ajtaját.

Így Önnek nem kell kimászkálnia a konyhában, és nyitogatni a sütőajtót, hogy elkészült-e már az étel.

A hamarosan piacra kerülő hőmérő előreláthatóan 129 dollárba fog kerülni.

Tudjon meg többet a háztartási gépek világából!

5 hiba, melyet a legtöbben elkövetnek a hűtőszekrény vásárlásakor

Miért jobb a nagy mosógép, akár kis családoknak is?

Miért nem kell leöblíteni az edényeit, mielőbb a mosogatógépbe helyezi?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jan 15.