Új bosch vákuumos kisgépek

vakuum bosch turmx

Tegyünk az egészségünkért, és tároljuk helyesen élelmiszereinket

Elképesztő új Bosch kisgépek

Sokan szeretünk tárolni élelmiszereket. Fontos, hogy ezt minél kisebb helyen és egészségesen tegyük. 

Én elárulom Önnek, hogy erre mi a legjobb megoldás. A megoldás az élelmiszer romlás ellen, és a helytakarékosságért a vákuumban tárolás!

vakuummal a kisebb helyért

Amikor rájöttem, hogy nagy mennyiségű élelmiszert kis helyen, sokáig tudok tárolni ha vákuum zacskóba teszem el, akkor rám talált a megoldás is. Elképesztő, hogy amikor az ember keres valamit, akkor az előbb utóbb egyszer csak előkerül valahol… Én is így jártam! A 2020-as konyha kiállításon szembe jött velem egy elképesztő Bosch újdonság.

A Bosch MS6CB61V5 Botmixer vagy a Bosch MMBV625M Turmix, amelyek vákuummal vannak felszerelve!

Ezek a készülékekkel nem csak egészséges ételeket állíthat elő, de a kis helyen való tárolást is megoldják, és garantáltan sokkal hosszabb ideig elállnak az így készült finomságok.

Álljon ellen a vírusoknak, baktériumoknak

MMBV625 Bosch

A Bosch MMBV625M turmix rendelkezik 75 kpa-os vákuum szivattyúval, ami biztosítja, a pokoli jó ízélményt, és akár 5x több C vitamint biztosít (a hagyományos turmixgépekben készült italokhoz képest) az italokban, akár 24 óra elteltével is.  Hosszabb ideig megmarad a kész turmix frissessége és elképesztő, hogy ennek az eljárásnak köszönhetően nem kell félni attól, hogy az oxidáció hatására elvesznek az antioxidánsok.

A turmixok tárolásának legegyszerűbb módja a ToGo palack. Készítse el akár este a turmixot és tegye be a hűtőbe, így reggel nem kell dolgoznia, csak élveznie a jótékony hatásait.

A szervezetünk akkor tud ellenállni a vírusoknak, baktériumoknak, ha erős és jól táplált. Egy gazdag zöldség, gyümölcs turmix ezt kielégíti, így a tavaszi fáradtságot is könnyedén legyőzzük.

A Bosch MS6CB61V5 botturmix mellé is jár egy vákuum szivattyú. Így a bot turmix-al, aprítóval elkészített ételeket is biztonságosan vákuumzacskóban, dobozban tudja tárolni.

Csodálatos, hogy mindkét készülék mellé kapunk olyan tároló dobozt, ami alkalmas vákuumozásra, és akár a fagyasztóban is tárolhatja.

A vákuum zacskók szintén fagyaszthatóak, és akár mosogatógépben is elmoshatóak, így többször lehet őket használni.

Lásson túl a turmixon

Ezek a készülékek sokkal több mindenre alkalmasak, mint először gondolnánk.

A vákuumszivattyúnak köszönhetően forradalmasíthatja a tárolást, és az élelmiszerek eltarthatóságát.

Helyezzen el a tárolókban zöldségeket és egyéb ételeket akár egészben, pl paprikát, hagymát, halat, húst. Bármit, amit szeret, és sokáig szeretné tárolni. A fagyasztóban még tovább eláll, de a normál hűtőszekrényben is minimum 2-3-szor tovább friss lesz mintha csak simán elhelyezné. Így nem fenyegeti az ételpazarlás, és sokáig friss egészséges ételei lesznek.

Nézze meg a Bosch MMBV625M komplett vákuummal bíró turmixát >>>

Még egy saját tapasztalat:

A családom minden évben disznót vág. Mi például összeszeleteljük a sonkát, szalámit és vákuumzacskóba kerül a fagyasztóba. Rengeteg helyet megspórolok így, és biztos nem kap levegőt az étel. Friss marad, és mindig, amikor kiveszek egy újabb zacskót, öröm jár át, mert olyan omlós hogy szinte szétomlik a számban.

Gondolja végig, és döntse el, hogy hasznos-e Önnek egy olyan sokoldalú kis gép, amely turmixol, aprít, és még vákuumozni is képes.

vakuum turmix bosch

Ismerje meg a Bosch MS6CB61V5 Botmixert vákuumos megoldásokkal >>>

Olvasson tovább:

Gyümölcscentrifuga, hogy sokáig aktív életet élhessen!

Multicooker a jövő főző/blog/sütő edénye, indukcióval!

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

A legjobb konyhai kis segédeink

Tudjon meg többet a háztartási gépekről:

Miért jobb egy nagy mosógép, akár kis családoknak is...

Öntisztító sütők- Valóság vagy Mítosz?

6+1 tény Bosch NoFrost hűtő- és fagyasztó készülékekről

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jún 06.