A Bosch MUM robotgépeivel gyerekjáték a sütés és a főzésben is óriási segítség.

bosch mum robotgépekről

A sütés főzés sokkal könnyebb és örömtelibb mióta a Bosch MUM robotgépet használom!

A legnagyobb változást a Bosch konyhai robotgép hozota az életembe. Oly módon megkönnyítette a sütést főzést, hogy aztóta nincs olyan étel amit ne készítenék el gond nélkül. 

Ilyen étel volt az életemben a káposzta. Amióta Bosch MUM konyhai robotgépem van, nem gond a káposztás ételek elkészítése… Az utálatos káposzta reszelés végett nem készítettem már évek óta káposztás rétest, káposztás tésztát sőt, párolt káposztát sem. Ezeknél az ételeknél nagyon fontos, hogy a káposzta tökéletesen legyen lereszelve, és mivel én nem tudom egyenletesen felvágni, inkább nem álltam neki készíteni őket.

De a MUM robotgéppel pillanatok alatt felszeletelem, így azóta heti rendszerességgel fogyasztunk káposztás ételeket.

A Bosch MUM robotgéppel a sütés is egyszerű, hiszen szinte mindent elkészít helyettem a készülék.

A vasárnapi süteményfélék is megszaporodtak ????, mert bátran merek kísérletezni.

Az egyik kedvencem Dobó Ági Fahéjas csigája. A gyerekek hétfőn még simán elviszik uzsonnának az iskolába. Próbálja ki Ön is!

fahéjas csiga

Fahéjas csiga hozzávalói: A tésztához: 45 dkg liszt, 2,5 dl langyos tej, egy kis csomag instant élesztő, 1 db tojás, 1 csipet só, 50 gramm szobahőmérsékletű vaj, egy kis vanília paszta (vagy kikapart rúd belseje)

Töltelékhez: 100 gramm olvasztott vaj, 200 gramm nádcukor, 2 csapott evőkanál fahéj

Elkészítés: A tészta hozzávalóit betettem a Bosch MUM robotgépébe és a dagasztás funkcióval pár perc alatt szép, egynemű tésztát dagasztottam vele. Miután kivettem kézzel kis labdává formáltam és letakarva kelesztettem fél órát. Utána kinyújtottam, kb fél-egy centiméter közötti vastagságú téglalapra. A töltelékhez való alapanyagokat összekevertem és ezzel megkentem a tésztát. Feltekertem, letakartam egy negyedórára, majd 2-2,5 cm széles csigákra vágtam, amiket egy kivajazott tepsibe fektettem, úgy, hogy legyen köztük hely, mert úgyis meg fognak nőni. 180C fokon, légkeverésen 30 percig sütöttem.

Vagy vihettek bele egy kis csavart: a tészta felét kenjétek meg a töltelékkel, hajtsátok félbe, majd egyenlő részekre csíkozzátok. A csíkokon csavarjatok párat, majd formázzatok belőlük csigákat.

Extra tipp: ha valaki igazán édesre vágyik, akkor keverjetek össze, míg sülnek a csigák:

150 gramm mascarponet, 100 gramm olvasztott vajat és 100gramm cukrot (figyeljetek, hogy ne verjétek túl!), majd amikor kinyitjátok a sütőt locsoljátok rá mindezt a csigákra!

Ha megérnék a csigák a másnapot, vagy esetleg még többet (persze úgy, hogy légmentesen vannak tárolva), akkor picit rámelegítve olyan, mintha frisset ennétek!

 

MOST vásároljon BOSCH MUM robotgépet, mert 15% pénzvisszatérítést kap a Boschtól.

15! visszajár a bosch mum robotgépekből

Nincs más dolga, mint a vásárlást igazoló névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával regisztrálni a Bosch promóciós oldalon.

Az ajánlat a 2022.november.01. és december 23. éjfélig között vásárolt és a promócióban részt vevő termékekre érvényes.

Kattintson ide és nézze meg a promócióban szereplő Bosch MUM robotgépeket!

Böngésszen a Bosch robotgépek között a Bosch onlineMárkabolt a Hivatalos Forgalmazó kínálatában >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan válasszunk MUM robotgépet?

A legjobb konyhai kisgépek a gyors és könnyed főzésért és sütésért!

Új bosch vákuumos kisgépek

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Okt 26.