facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mosogató amiről nem ordít a vízkő!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Egy háziasszony tanácsa a másik háziasszonynak

Mosogató mindig kell, még akkor is, ha mosogatógépünk van. Én már nagyon utáltam az hagyományos fém színű mosogatótálcát, amin minden látszik, legfőképp a vízkő. A hétvégi takarítás alkalmával sikáltam speciális tisztítóval, ecettel, az után szárazra töröltem, hogy szép legyen, de egy-két nap, és a fárasztó munkám mintha nem is lett volna. Tele volt ismét vízkővel . Elhatároztam, hogy soha többet.

Gondoltam egy nagyot és kiválasztottam egy homokszínű gránit Blanco mosogatómedencét

Életem legjobb választása volt. Egyáltalán nem mosogatónak néz ki, hanem belesimul a felületbe, és mégis díszíti a konyhát .

Ezt a gránit mosogatótálcát hetekig!!! nem kell vízkőteleníteni, mert nem látszik rajta semmi, olyan még mindig mintha új lenne. Csak a higiénia miatt szoktam kitakarítani, de az is csak egy sima átmosás és percek alatt kész. Egyszerűen imádom, hogy nincs rajta folt és karc sem.

Robotporszívó

Mivel sajnos nincs nagy konyhám, és korlátozott a munkafelületem, ezért olyan választottam, ami egy nagy medencéből és egy kis csöpögtetőből áll. Így van helyem egy-két edényt azonnal elmosni, ha nem akarok a mosogatógépre várni.
Azonban a legjobb hogy, van hozzá egy elmondhatatlanul praktikus a mosogató teljes felületén eltolható vágódeszka . Ez az egyik legjobb találmány. Amikor kutakodtam, hogy milyen mosogató medencét válasszak, akkor találtam rá erre a fantasztikus lehetőségre, és bevallom egy kicsit féltem tőle. Semmi okom nem volt rá, mert ezen aprítom a zöldségeket az ételekhez, és vágom a gyümölcsöket uzsonnára. Nem gondoltam, hogy ennyire lenyűgözően jó dolog, és ilyen sok helyet spórolok vele.

A döntés annyira jó volt, hogy azóta a barátaimat is megfertőztem, és soha többet nem választok mást, csak gránit mosogatót. Azóta már van sarokba tehető, vagy kerek, kis nagy medencés, csöpögtetés.... minden mi szem szájnak ingere. Remélem segítettem azoknak a háziasszonyoknak, akik még bizonytalankodnak a választásukat illetően.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA