BLANCO gránit mosogató szett - Vélemény

blanco gránit mosogató

BLANCO gránit mosogató szett - Vélemény

A BLANCO gránit mosogatótálcák és BLANCO gránit csaptelepek a mai napig osztatlan népszerűségnek örvendenek a háztartásokban, ez pedig nem véletlen. Ha Blanco gránit mosogató szettekről érdeklődik, olvasson el egy közvetlen tapasztalatot a használatukról.

“Eszembe sem jutott, hogy ekkora különbségek lehetnek mosogatótálcák és csaptelepek között, amíg az asztalosunk, aki az új konyhánkat készítette, nem ajánlott egy márkát: BLANCO mosogató szettet javasolt. Azt mondta, nála az egész családnak BLANCO van az otthonában és semmi pénzért nem cserélnék le.”

Miért válassza a BLANCO gránit mosogatótálcákat és gránit csaptelepeket? 

A BLANCO gránit mosogatótálcák és gránit csaptelepek nemcsak esztétikusak és stílusosak, hanem strapabíróak is. Kialakításuk rendkívül kedvező, mindennapos használathoz kincset ér a praktikusságuk. A BLANCO gránit sokféle színben elérhető, így a konyha színvilágához biztosan illeszkedik majd, ugyanakkor népszerű a kontrasztok kialakítása is, ez teljes mértékben az Ön ízlésvilágán múlik. A BLANCO Silgranit színei alkalmazkodnak az elképzeléseihez. Választhat például fehér, törtfehér, antracit, kávébarna vagy épp fekete verziókból, amelyek kedveltek, ugyanakkor érdemes körbenézni, hogy biztosan megtalálja azt, amelyik Önnek a legjobb.

blanco gránit mosogató

“Korábban az albérletünkben hagyományos mosogatótálcánk volt és fel sem tűnt, mennyire macerás volt bele edényeket pakolni, pláne takarítani. Karcos volt az alja, tisztítás után pár órával, mintha semmit nem csináltam volna, ráadásul egy vasárnapi ebéd után halmokban állt a mosogatnivaló a pulton, mert nem fért bele a tálcába. Ilyen problémákkal már évek óta nem kell küzdenem, mert hagytam magam meggyőzni és végül a saját lakásunkba már BLANCO gránit mosogató szettet választottunk, ahogy javasolták. A legjobb döntés volt! Mivel a konyhapulttal spórolnunk kellett, kevés hely állt rendelkezésre, ezért egy 1 medencés, törtfehér mosogatót néztünk ki. Ennek már 6 éve és a mai napig gyönyörű, foltmentes az alja, pedig bőven igénybeveszem.”

Ha igazán megbízható mosogatótálcára és csaptelepre vágyik...

A BLANCO gránit mosogatótálcák kőszerű felülete 80%-ban gránitból készül, kiállja a házimunka mindennapos próbáját, időtálló a minőség és a szépség. A Silgranit élelmiszerbiztos, saválló, bírja a konyhában szokásos hőt. Könnyen ápolható, egyszerű a tisztítás, és nem kell kompromisszumot kötni a színekben sem, hiszen, ha a fehér árnyalatok tetszenek, bátran választhatjuk azokat is, nem lesz macerásabb a tisztításuk, cseppenhet rá akár céklalé, vörösbor vagy éppen kávé.

blanco gránit csaptelep

“Természetesen azóta is csak ajánlani tudom a barátaimnak és a családomnak a BLANCO márkát.”

A Silgranit egy élelmiszer-barát anyag, és minden BLANCO gránit mosogató rendelkezik a szabadalmaztatott, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező Hygiene+Plus formulával, amely átlagosan 98%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását*.

(*Pontos információ a gyártó oldalán található.)

A BLANCO gránit mosogatóhoz ajánljuk a BLANCO gránit csaptelepeket, amelyek szettben mutatnak igazán jól.

A BLANCO onlineMárkaboltban a szettet Ön állíthatja össze>>

Nézze meg a BLANCO gránit mosogatótálcákat>>
Válasszon hozzá BLANCO gránit csaptelepet>>

Ha elakadt a választásban, kérje Szakértőink segítségét.


Tudjon meg többet, olvasson tovább:


Melyik mosogató illik a munkafelületemhez? Legfontosabb szempontok mosogató választáshoz…
Mi a különbség a fényezett, natúr vagy selyemfényű rozsdamentes mosogatótálak között
Hogyan válasszunk konyhai mosogatót?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Ápr 19.

BLANCO gránit mosogató szett TERMÉKAJÁNLÓ