2019-es év beépíthető sütő sztárjai

2020 beépíthető sütők

2019-es év beépíthető sütő sztárjai

Beépíthető sütők melyekkel biztosan elégedett lesz.

Az alábbi 3 Bosch beépíthető sütő a 2019-es év sztárjai! A legtöbben ezeket a készülékeket választották, mert ár/érték arányuk szuper és tudásuk meglepően magas.

HARMADIK HELYEZETT

Kezdjük a három beépíthető sütő közül a legegyszerűbbel, amely egy csodás, nagy tudású készülék, ami vásárlóink kedvence és sok magyar család szeretett készüléke.

A Bosch HBF133BR0 6 funkciós készülék, melyből 5 funkció (Hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Légkeveréses grillezés, HotAir gentle, Nagy felületű variálható grill) a tökéletes és egyszerű ételkészítést szolgálja. 66 literes űrtartalma egy nagycsaládnak is elegendő, vagy egy ünnepi ételkészítést is kiszolgál, főleg, hogy 3 szinten egyszerre süthet benne.

A könnyű tisztításért a Bosch speciális EcoClean Direct felel. Miközben a sütő süt, a belső falán található, mikro finom kerámiarészecskékből álló különleges bevonat magába szívja a zsírt, és oxidáció útján lebontja azokat.  Önnek csupán az üvegajtó alját és belsejét kell letörölnie. A bevonat minden alkalommal regenerálódik, amikor felfűti a sütőt, a készülék teljes élettartam alatt. Ahogy már említettem 5 sütési funkció van a készülékben. A 6. funkció az EcoClean Direct tisztítási program, mely a jelentősebb szennyeződések eltávolításához van.

Nézze meg a Bosch HBF133BR0 6 funkciós készüléket >>>

MÁSODIK HELYEZETT

bosch 2. beépíthető sútőA második beépíthető sütő kicsit drágább, de 71 literes kapacitása és 10 funkciója azonnal magyarázatot ad az árára. Ezzel a készülékkel már nincs kihívás, bármely nemzet konyhája, ízei elkészíthetők. Csak a képzelet szab határt a változatos étkezésnek. A 10 funkciója: 4D forró levegő, ECO forró levegő, a felső / alsó hő, alsó / felső fűtés, infra grill, nagy grill, kis területen grill, pizza fokozat, kiolvasztás, gyors előmelegítés. A Bosch HBG633NS1 beépíthető sütővel időt is spórolhat a gyors előmelegítésnek és a 4 szinten való egyszerre sütési lehetőségnek köszönhetően.

EcoClean Direct tisztítási módjával Ön elfelejtheti a sikálást, a maró mosószereket. Óriási digitális kijelzője van, és egyszerűen könnyedén elsajátítható irányítása. A teleszkópos sütősín meg egyszerűen a vásárlóink kedvence, mert a tepsik kezelését nagyban megkönnyíti, csökkenti a megégés esélyét.

Nézze meg a Bosch HBG633NS1 beépíthető sütőt >>>

 

ELSŐ HELYEZETT

bosch beépíthető sütő legjobbA sztár készülék, mely elképesztő tulajdonságokkal bír, a Bosch HBG6750S1 13 funkciós beépíthető sütő. Ez a készülék csúcskategóriás, és a 2019-es év egyik legkeresettebb prémium sütője.

4D hőlégkeveréses funkciója mindenhol egyenletes hőmérsékletet biztosít, s egyszerre 4 szinten készíthet ételt. A főételt, a köretet, és a desszertet is elkészítheti azonos időben.

A Bosch HBG6750S1 beépíthető sütőt, elegáns kivitelezésű Touch Control érintős kezelőgombokkal könnyedén irányíthatja. Csodás 2,5” méretű színes, grafikus TFT kijelzővel rendelkezik, így minden folyamat jól látható.  A kedvenc funkciók közé tartozik, hogy a hőmérséklet beállítására javaslatokat ad a gép, és az aktuális hőmérsékletet pedig pontosan kijelzi.  Sőt az Auto Pilot programjának köszönhetően automatikusan felajánlja a megfelelő programot.

Végül felhívnám a figyelmét, hogy pirolitikus tisztítás funkcióval készült, ami garancia arra, hogy önnek nem kell takarítania a sütőbelsőt.

Nézze meg a Bosch HBG6750S1 beépíthető sütőt >>>

Nézze meg az összes beépíthető sütőinket >>>

Tudjon meg többet a beépíthető sütőkről:

Alapvető különbségek a sütők között…

A retró életérzés, egy óriási mély lélegzet a kor levegőjéből.

Ismerje meg a tökéletes sütőjét, amely megfizethető!

Neff beépíthető sütők saját tapasztalattal!

Könnyű Útmutató a 13+1 sütőszimbólumhoz és funkciókhoz

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jan 09.