Whirlpool beépíthető mosógépek előnyei

beépíthető mosógépek előnyei

Whirlpool beépíthető mosógépek előnyei

Beépíthető mosógépek akár a konyhájába

A beépített készülékek fő előnye, hogy rejtettek és nem rontják el a helyiség kialakítását esztétikailag. Bútorlapot kell a készülék elé szerelni, így abszolút láthatatlanak ezek a mosógépek. Azonban, könnyedén és azonnal hozzáférhetőek, így abszolút könnyen kezelhetőek. A beépíthető mosógép előnye még, hogy a szekrény ajtaja is hozzájárul a zaj minimalizálásához, így még csendesebb lesz a működésük.

A Whirlpool beépíthető mosógép további előnyei:

whirlpool beépíthető mosógép

FreshCare+

Nem kell aggódnia, ha nincs otthon, amikor lejárt a mosás, mert a FreshCare+ funkcióval a ruhák még órákon keresztül frissek maradnak a dobban. A készülékek ugyanis a gőz segítségével és a dob finom mozgatásával akár 6 órán keresztül frissen tartják a ruhákat, így nem kell attól tartania, hogy azok kellemetlen szagúak vagy gyűröttek leszne

6.Érzék technológia

A 6. Érzék technológiának köszönhetően a készülékekben szenzorok állítják be a mosás paramétereit, hogy mindig optimális legyen a végeredmény.

Hogy működik a 6. érzék?
Miután kiválasztotta a kívánt programot, a gépben elhelyezett szenzorok érzékelik a mosnivaló mennyiségét és az anyag típusát, majd automatikusan ehhez igazítják a víz hőmérsékletét és mennyiségét, valamint a motor sebességét. Így mindig tökéletes a mosási eredmény, illetve optimális az idő-, víz- és energia felhasználás.

Intelligens technológiák az Ön kényelméért.

SoftMove technológia

A SoftMove rendszernek köszönhetően a készülék a dobmozgás típusát és a mosás különböző szakaszainak hosszát a ruhaneműk típusához igazítja a Whirlpool beépíthető mosógép.  14 különböző program érhető el, melyek között a nagy mennyiségben mosott pamut ruhákhoz, de a kényes gyapjú vagy selyem ruhaneműkőhöz is találunk megfelelőt.

Nagycsalád esetén válassza 9 kg-os kapacitást, és nem kell mindennap törődni a szennyes ruhával.

SenseInverter motor

Minden mosógép szíve a motor, amelynél a két legfontosabb szempont a hosszú élettartam és a csendes működés. A Whirlpool FreshCare+ készülékeket ú.n. SenseInverter motorral láttuk el, amely mindkét szempontnak megfelel, emellett rendkívül energiatakarékos: akár 30%-al több energiát takarít meg az A+++ energiaosztályhoz képest. A készülékekre 10 év motorgaranciát vállalunk.

Mutatok önnek beépíthető mosógépeket:

Ismerje meg a Whirlpool BI WMWG 91484E EU elöltöltő beépíthető mosógépet, mely 9kg kapacitással bír. Rengeteg programja között kiemelném a folttisztító Clean+ funkciót és gyorsmosást, mely igazi segítség a mai világban.

Nézze meg a részleteket a Whirlpool BI WMWG 9148E EU mosógépnek >>>

beépíthető mosógép

Az alábbi két mosógép 7 kg terhelhetőséggel 2-5 fős családoknak ideális. Természetesen rendelkeznek a fenti csodás tulajdonságokkal is. Nézze meg őket!

Whirlpool BI WMWG 71484E EU Elöltöltős mosógép >>>

Whirlpool BI WMWG 71253E EU Beépíthető mosógép >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 27.