facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Az alacsony energiafogyasztás mindent visz

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ön is hűtőszekrény csere előtt áll? Nem tudja, hogyan válasszon a hatalmas kínálatból? Olvassa el, mit tanácsolnak Önnek hűtőgép vásárlóink.

Nemrég felmérést készítettünk a hűtőgép vásárlási szokásokkal kapcsolatban. Nagyon sokan kitöltötték a kérdőívünket, ha Ön is köztük van, ezúton is köszönjük szépen a segítségét.

Arra a kérdésre, hogy mi alapján vásárolunk hűtőszekrényt, sokféle választ adható az egyéni igények, anyagi lehetőségek és otthon feltételeinek függvényében. Épp ezért kíváncsiak voltunk, ügyfeleink számára mi a leglényegesebb szempont, amikor kiválasztják új készüléküket.

Család és a hűtő

A megkérdezettek 80%-a számára a legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy megtalálják a legjobb ár/érték arányú készüléket. A bőség zavarában (Hűtőgép Szalonunkban jelenleg több mint 600 modellt talál) nem is csoda, hogy nehéz átgondolt döntést hozni, hiszen kinézetre szinte mindegyik ugyanúgy néz ki. Ha Ön is ezzel a problémával küszködik, ne habozzon, forduljon szakértő munkatársainkhoz, akiktől telefonon is segítséget kérhet (a számunk +36 1 478 2128).

A márkák tekintetében toronymagasan a Bosch vezet (41%). A minőség, professzionalizmus jelképeként - korábbi felméréseink tanulságai szerint is - a többihez viszonyítva ez a márka kelti legnagyobb bizalmat az emberekben. Őt követi a Samsung 23%-kal.

A zajszint talán méltatlanul elfeledett paraméter, pedig a mindennapokban bizony borzasztóan zavaró, ha a hűtő folyamatosan berregő, búgó, zörgő hangokat ad ki, vagy a motorzaj túl hangos. Főleg igaz ez akkor, ha amerikai konyhás lakásban élünk. Nem csoda, hogy ha a gép gyakorlati használatáról van szó, ügyfeleink számára a csendes működés jelenti a legnagyobb előnyt (80%). Ezt követi a tágas belső tér, átlátható, variálható elrendezéssel (75%), hiszen amikor megpakolva hazaérünk a nagybevásárlásból, vagy egy nagy családi összejövetelre főzünk, mi lehetne fontosabb annál, mint hogy mindennek helyet találjunk a készülékben. Arra a kérdésre, hogy a régi hűtőszekrényükből mit hiányolnak a vásárlók, változatos eredmények születtek. Sokakat a zajos működés zavar, mások a méretével nincsenek megelégedve.

Ők azok, akik a legközelebbi vásárláskor már biztosan oda fognak figyelni a megfelelő méretre, az átlátható szerkezetre és a zajszintre, hogy ne fussanak bele újra ugyanabba a problémába. Sokan még azt is elmondták, hogy a legnagyobb hiba, amit választáskor elkövethetünk az, ha nem energiahatékony modell kerül a konyhánkba.  

Hogy mi a legfontosabb szempont, amit mérlegelni kell vásárláskor? Tapasztalt hűtővásárlóink egybehangzó véleménye szerint az alacsony energiafogyasztás (92%) a leglényegesebb, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a hűtő hosszútávon mennyivel emeli meg az áramfogyasztásunkat, mennyi pluszpénzt vesz ki (feleslegesen) a pénztárcánkból. A termék márkája és megbízhatósága az ezüstérmes tényező (76%) holtversenyben a hűtő belterének szerkezetével, polcok számával (76%).  


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA