Automata főzés? Ez valami vicc? Gorenje

Automata főzés létezik?

Automata főzés? Ez valami vicc?

Nem, a Gorenje intelligens főzőlapjai tényleg automatikusan tudnak főzni!  

Az IQcook érzékelők kommunikálnak az edénnyel és figyelik a főzési folyamatot, így megfelelően tudják irányítani a teljesítményt. Ezzel akár 40% energiát takaríthat meg!

Szereti a leveseket és tésztaételeket? Akkor Önnek a Gorenje IS646BG indukciós főzőlap a tökéletes választás.

Ez a készülék az IQboil érzékelőknek köszönhetően biztosítja, hogy azoknál az ételeknél, ahol nagy mennyiségű víz szükséges az ételkészítéséhez, mint például a levesek vagy tészták, felforralja a lábas tartalmát, majd azt forrásponton tartja, de úgy hogy az nem fog kifutni. A boil angol szó magyarul forralást jelent, ezért nevezik iq (mint intelligens) boil-nak.

A Gorenje IS646BG főzőlap IQgrill funkciójával minimális olajjal vagy akár olaj nélkül készíthet fenomenális grill ételeket. 4 sütés erősségi fokozatot kínál és segít megakadályozni, hogy odaégjen az étel. Egyszerű megoldás a legízletesebb és legegészségesebb barbecue elkészítéséhez.

IQsimmer párolás/lassú főzés funkciót akkor ajánlott használni amikor pl. kocsonyát, gulyáslevest készít. Az IQsimmer funkció hosszabb főzési idő esetén, fokozatos felmelegítéssel vagy lassú tűzön hosszabb ideig történő főzést igénylő ételeknél tökéletes választás.

A Gorenje IS646BG főzőlap élen jár még rengeteg képpen a főzés egyszerűsítésében!

Összekapcsolhat két egymás mögötti főzőzónát, és így egy nagy edényben, vagy serpenyőben is készíthet ételt. Ez az AreaFlex funkció.

Amikor Ön a főzőlapra edényt vagy serpenyőt helyez, az aktiválja a megfelelő zónát (akár az összekapcsolt felületet is) így rendelkezik edényfelismeréssel. Ez az AutoDetect funkció

Időzítse a főzést. A 3in1 időzítő 99 percig programozható, rögzíti a főzés kezdetét,  az azóta eltelt időt és automatikusa kikapcsolja a beállításoknak megfelelően a főzőzónát. Automatikus tojásfőző funkció is van, ebben az esetben hangjelzés jelzi az idő lejáratát.

Turbó gyorsan kell elkészítenie az ételt?

A PowerBoost funkció erőteljes teljesítménylökettel fokozza a főzés intenzitását, ezzel jelentősen lerövidíti az előmelegítés időigényét.

A lassú felolvasztás funkcióval (SoftMelt) gyengéden olvassza fel a vajat, csokoládét, odaégetés nélkül. Akár fagyasztott élelmiszerek felolvasztására is használhatja.

Dugóba került a család és nem ér haza vacsorása? Semmi probléma mert a melegen tartás (StayWarm) funkcióval állandó 70˚C-os hőmérsékleten tarthatja az ételt. Az étel így megőrzi eredeti ízét, hőmérsékletét egészen a felszolgálásig.

Ön nehezebben hallja meg a főzőlap hangjelzéseit? Vagy pont nem szereti, ha sokáig hangosan jelez a főzőlap? A személyre szabás funkcióval pontosan be tudja állítani a hangjelzések hosszát és erejét. Így Önnek megfelelő lesz, legyen az akár az egész lakásban mindenhol halható vagy éppen csendes, alig hallható.

Természetesen gyerekzár gondoskodik arról, hogy nehogy probléma legyen, ha egy pillanatra gyermekét felügyelet nélkül hagyja.

Már csak a kinézetéről szeretnék Önnek néhány szót szólni. Vagyis nem szólni, mert exkluzív, modern és a képek mindent elárulnak. Nézze meg őket:

gorenje főzőlap 

vaj olvasztás

Itt az ideje megnézni a Gorenje IS646BG professzionális főzőlapot >>>

Böngésszen a Gorenje onlineMárkabolt indukciós főzőlapjai között >>>

Ismerje meg a Gorenje onlineMárkabolt kerámia főzőlapjait >>>

Válogasson a Gorenje onlineMárkabolt gáz főzőlapjai között >>>

Tudjon meg többet:

Főzőlap harc! Gáz vagy indukció?

Főzőlapok vásárlás előtt tudnia kell

Indukciós főzőlapok hangosak?

 

Vélemények az onlineMárkaboltról vásárlóinktól:

„Nagyon korrekt, segítőkész ügyintézővel hozott össze a véletlen. Amikor pedig elakadtam az online fizetésnél, hatalmas türelemmel segített a megoldásban.”

„Az általam rendelt termék kitűnő árral rendelkezett, ami nagyon sokat nyomott a rendelésnél. A házhoz szállítási opciók kitűnőek voltak és ilyen részletes termék leírásokat nem nagyon találtam sehol sem.”

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Máj 28.